Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Aciu uz grazius zodzius smile.gif miela sirdziai tiesiog 4u.gif

Whatever? laba mielos dezutes, skoningos, stilingos 4u.gif
Atsakyti
super darbeliai ir kiaulytė, ir dėžutės Whatever, Sobieskos (čia servetėlė?), cordi.
O tie maišeliai tai man irgi prismoje pasimaišė po akim, vis dar sergu liga matyti viską, kas tinka dekoravimui smile.gif daugiau ten gražių raštų buvo ir maišiukai labai pigūs, kas nustebino. Gal dar kur nors tokių yra.
Atsakyti
kokie cia maisiukai, parupo g.gif
Atsakyti
jeigu kuri norėtumėte dekoruoti gitarą be stygų - parašykite man į AŽ wink.gif turiu ir muzikavimui ji jau nebenaudojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 14:17)
Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams  smile.gif  Motyvuotos kritikos nebijau  mirksiukas.gif  Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas  doh.gif
user posted image

šneku apie šį darbą ir tokius maišelius, labai dailių raštų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 02 vasario 2011 - 23:08
Whatever? - mielas dėžučių rinkinys wub.gif
cordi - gražus komplektukas wub.gif
Atsakyti
Kažkaip labai tylu temelėj, ar tik ne tyla prieš audrą? biggrin.gif Tikriausiai visos dirba, kuria... Jau kaip mestels kuria dieną visos krūvą nuotraukų, kažkaip reiks atsilaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2011 02 04, 14:56)
Kažkaip labai tylu temelėj, ar tik ne tyla prieš audrą? biggrin.gif  Tikriausiai visos dirba, kuria... Jau kaip mestels kuria dieną visos krūvą nuotraukų, kažkaip reiks atsilaikyt  smile.gif

Aš vargstu su svarovskiais dry.gif
Niekaip nepavyksta rasti normalių gerų klijų....
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 14:12)
Aš vargstu su svarovskiais dry.gif
Niekaip nepavyksta rasti normalių gerų klijų....

As su sitais klijuoju - laikosi.. Gal tiks patarimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2011 02 04, 15:34)
As su sitais klijuoju - laikosi.. Gal tiks patarimas blush2.gif

bet koks patarimas pradžiamoksliui yra aukso vertės aciuks.gif
O su šiais klijasi tvirtai laikosi akytės? Nepabėga jei paviršius yra gan dažnai "trinamas" ir ar svarovskis nepraranda blizgėjimo?
Atsakyti
as klijuoju su super glue, su dantu krapstuku patepu, kad nebutu nutekejimu ir labai gerai laiko biggrin.gif
Atsakyti
Prašom vaizdelių smile.gif

Dvi rūšys servetėlių smile.gif , smagiai pažaidžiau puzzle, "surišdama" kanatais apačią.

Jūreivio dienos
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 04 vasario 2011 - 15:43