Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams smile.gif Motyvuotos kritikos nebijau mirksiukas.gif Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 31, 13:38)
Monikute, na o taviškiai medaus dėžiukai labai gražūs  thumbup.gif Įtariu - dabar darytum kitaip, bet tada buvo TADA  drinks_cheers.gif

QUOTE(nobleee @ 2011 01 31, 14:18)
labai grazios dezutes wink.gif lb grazios spalvos,lb viskas tinka ir grazu  4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2011 01 31, 15:04)
Monikutė, labai graži mintis ir dėželės visai neblogos, pritarymas jau naudotas. Smagu kartais atsigręžti atgal, tada realiai matai ko pasiekei, o tavo paskutiniai darbai rodo, kad smarkiai nubėgai į priekį nuo tų dėželių 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Kaip smagu girdėti tokius žodžius blush2.gif jie labai skatina eiti pirmyn ir dar labiau stengtis blush2.gif

Aš jau porą metų noriu "nusidekupuoti" virtuvės stalą ir kėdutes, bet gerai, kad dar to nepadariau, nes tiek daug visko naujo sužinojau ir išmokau. Būčiau tik sugadinusi daiktą doh.gif biggrin.gif

QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 15:17)
Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams  smile.gif  Motyvuotos kritikos nebijau  mirksiukas.gif  Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas  doh.gif

Man atrodo, kad viskas dera čia ir nieko nei pridėsi nei atimsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 31 sausio 2011 - 15:34
Na bet ir grazus jusu darbeliai 4u.gif Vis uzeinu dar ir dar pasiziureti smile.gif
Labiausiai patiko (arba labiausiai man i stiliu) Lacheses, Džiuga+, bus_ka, auksine, Sig ir is visi kiti darbeliai... smile.gif
Sėkmės ir toliau kuriant tokį grožį 4u.gif
Atsakyti
Aciu Baltei ir bitutei ax.gif
Atsakyti
Oi, aš tai čia iš vis ne prie ko...dar tik mokausi blush2.gif

Man smilkalinė labai wub.gif, apskritai, tai nelabai spėju net komentuoti...užstrigo krepšelis alia Olandija dar wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 31, 12:38)
drinks_cheers.gif  malonu smile.gif Tik... jie keliaus labai "didelei" merginai  biggrin.gif ))), ir įtariumas, kad visas mano darbas laikysis tokiame pavidale, koks gavosi suklijavus... na gal dvi dienas  lotuliukas.gif ))))) (vaikučių rankos stiprios, o kai nori ką "išrinkti" - jiems tas gaunasi puikiai)  mirksiukas.gif

Nuotaikinga, dekoravau tokius baldelius anūkutei su tokia pačia mintim, kad laikys neilgai, bet mažylei patiko. Tiesa, čia sunku įsivaizduot mąstelį... wink.gif
Juk didžiausios lovelės ilgoji kraštinė keliolika cm...toks ir patvarumas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 02 01, 13:23)
Nuotaikinga, dekoravau tokius baldelius anūkutei su tokia pačia mintim, kad laikys neilgai, bet mažylei patiko. Tiesa, čia sunku įsivaizduot mąstelį... wink.gif
Juk didžiausios lovelės ilgoji kraštinė keliolika cm...toks ir patvarumas... doh.gif

o kur tokių baldelių galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 14:17)
Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams  smile.gif  Motyvuotos kritikos nebijau  mirksiukas.gif  Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas  doh.gif
user posted image

paprasta ir labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Cordi, tikrai labai stilingas darbas 4u.gif

Bitutė, Sig 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 01 vasario 2011 - 13:46
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, nurimus diskusijoms, pagirsiu cordi ir sobieskos paskutini darbeli, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti