Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams Motyvuotos kritikos nebijau Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 31, 13:38)
Monikute, na o taviškiai medaus dėžiukai labai gražūs Įtariu - dabar darytum kitaip, bet tada buvo TADA
QUOTE(nobleee @ 2011 01 31, 14:18)
labai grazios dezutes lb grazios spalvos,lb viskas tinka ir grazu
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 31, 15:04)
Monikutė, labai graži mintis ir dėželės visai neblogos, pritarymas jau naudotas. Smagu kartais atsigręžti atgal, tada realiai matai ko pasiekei, o tavo paskutiniai darbai rodo, kad smarkiai nubėgai į priekį nuo tų dėželių
Ačiū
Kaip smagu girdėti tokius žodžius jie labai skatina eiti pirmyn ir dar labiau stengtis
Aš jau porą metų noriu "nusidekupuoti" virtuvės stalą ir kėdutes, bet gerai, kad dar to nepadariau, nes tiek daug visko naujo sužinojau ir išmokau. Būčiau tik sugadinusi daiktą
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 15:17)
Ateinu pasirodyt su smilkaline ir dėžute smilkalams Motyvuotos kritikos nebijau Panaudotas dovanų maišelis, ilgai ir nuobodžiai plonintas
Man atrodo, kad viskas dera čia ir nieko nei pridėsi nei atimsi
Na bet ir grazus jusu darbeliai Vis uzeinu dar ir dar pasiziureti
Labiausiai patiko (arba labiausiai man i stiliu) Lacheses, Džiuga+, bus_ka, auksine, Sig ir is visi kiti darbeliai...
Sėkmės ir toliau kuriant tokį grožį
Labiausiai patiko (arba labiausiai man i stiliu) Lacheses, Džiuga+, bus_ka, auksine, Sig ir is visi kiti darbeliai...
Sėkmės ir toliau kuriant tokį grožį
Aciu Baltei ir bitutei
Oi, aš tai čia iš vis ne prie ko...dar tik mokausi
Man smilkalinė labai , apskritai, tai nelabai spėju net komentuoti...užstrigo krepšelis alia Olandija dar
Man smilkalinė labai , apskritai, tai nelabai spėju net komentuoti...užstrigo krepšelis alia Olandija dar
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 31, 12:38)
malonu Tik... jie keliaus labai "didelei" merginai ))), ir įtariumas, kad visas mano darbas laikysis tokiame pavidale, koks gavosi suklijavus... na gal dvi dienas ))))) (vaikučių rankos stiprios, o kai nori ką "išrinkti" - jiems tas gaunasi puikiai)
Nuotaikinga, dekoravau tokius baldelius anūkutei su tokia pačia mintim, kad laikys neilgai, bet mažylei patiko. Tiesa, čia sunku įsivaizduot mąstelį...
Juk didžiausios lovelės ilgoji kraštinė keliolika cm...toks ir patvarumas...
QUOTE(bite @ 2011 02 01, 13:23)
Nuotaikinga, dekoravau tokius baldelius anūkutei su tokia pačia mintim, kad laikys neilgai, bet mažylei patiko. Tiesa, čia sunku įsivaizduot mąstelį...
o kur tokių baldelių galima gauti?
Cordi, tikrai labai stilingas darbas
Bitutė, Sig
Bitutė, Sig
Sobieska
Sveikutes, nurimus diskusijoms, pagirsiu cordi ir sobieskos paskutini darbeli, labai grazu