Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 20:26)
Siandien kazkaip man norisi sneket smile.gif ...as irgi tuo aspektu noreciau pablevyzgot...nu gausim nuo moderatoriu pylos, bet...daleiskim tavo aprasytas pavyzdys...atsiribokim nuo skonio ir atkreipkim demesi, is kokios medziagos pasiuta suknele, koks jos sukirpimas, kaip ji "krenta", kokio "lygumo" jos siules (peltakiuotos), kiek ji atitinka nudienos mados kriteriju, gal nuemus ta platu raudona dirza ji butu idiali ir...jei tai nera PETRUSKEVICIAU modelis...tai ji butu KLASISKA, bet jei tas kurinys JO...o siaubas-KOKIA BESKONYBE biggrin.gif ...Nugis dabar visa tai ikelkime i dekupazo remus.....Butu idomu ir Baltes nuomone isgirst

na, as tikrai taip nemoku. Tavo aprasytu atveju, jei medziaga tikrai gera, galiu tik apgailestauti, kad kazkoks nevykes dizaineris ar siuvejas sugadino gera audini ir is moters padare zvirbliu baidykle.....
Visada ziuriu i visuma. Arba ziurisi, arba ne...
Atsakyti
Jennifer, super motyvo mąstelis, itin tinka ir piešinio klasikinė stilistika prie stalo formos klasikinės. Klausimas apie apačią, kodėl toks sprendimas?

Norisi ir man pakalbėti blush2.gif žiūrint į bet kurį darbą matuoju tik savo skoniu ir kad jūs žinotumėte, kiek visko norėčiau parašyti smile.gif bet gi ne visada savo nuomonę reikia kišti, užtenkamai jau prisiašiau šia tema biggrin.gif

Dar gi įdomus kriterijus - stilius, tai toks darbų bruožas, kurį jie turi arba ne ir tai nepriklauso nuo skonio. Tai buvo ir yra mano darbų siekiamybė. O kad tai pavyktų reikia kažko iš aukščiau, ko visosm ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Nuotaikinga - 4u.gif už nematytą idėją
Jannifer - 4u.gif už stalo prikėlimą kitam gyvenimui 4u.gif
Lachesė - 4u.gif už kitoniškumą
bus_ka - 4u.gif už "Nostalgiškąją" dėželę... man ji taip 'limpa' prie dušios bigsmile.gif nu labai labai bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 30 sausio 2011 - 20:59
QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 18:29)
...nu jau, nu jau...suprasiu kaip metafora smile.gif ...man vien kiek prisiruosimas atima laiko doh.gif ... bet liuks atrodo...turiu su kuom palygint.
O ka darei stalo kojom...ar cia tik nuotrauka taip perteikia ax.gif kazkokios jos idomios

Na, kadangi silkė marinuojasi visą naktį, iš vakaro užmerkta, tai stalo gamyba truko šiek tiek ilgėliau su visais džiūvimais. Sakau, viskas buvo mintyse sudėliota daugiau nei pusmetį, jei ne daugiau, bitute, kada pirkau popieriuką? lotuliukas.gif Tai reikėjo tik daryti, nieko nebegalvojant. Greitai gavosi.
O kojos su vario spalvos akriliniais dažais patrintos, kadangi stalas pats buvo tamsiai rudas, joms nieko kaip ir nedariau, tik nugruntavau, pamurzinau, pabronzinau ir nulakavau ax.gif
Lachese, dėkoju, smagu iš tavęs girdėti tokius žodžius. O apačia nežinau kodėl tokia, norėjau tarsi senumo priduoti, lyg apsitrynusio motyvo, nenorėjau vientisumo ir nuobodumo, kad apačia atkartotų viršų. Iš tiesų daugiau svaresnių šio pasirinkimo motyvų ir neturiu. Taip buvau sugalvojusi taip ir padariau. Popieriuko tikrai netrūko, turiu ir liko, bėdos atsukti kojų taip pat nebūtų buvę, tiesiog aš to nenorėjau. Dabar gal daryčiau kažką kitaip, bet tikrai ne vientisą motyvą klijuočiau, reikėtų pamąstyti. Viską gi galima pakeisti esant norui ir turint laiko ax.gif
NeLina, ačiū už balionėlį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 30 sausio 2011 - 21:23
Jennifer, jei jau tu nepameni, kada pirkai, tai aš juo labiau... ax.gif Apytiksliai galiu pasakyt...Seniai... lotuliukas.gif
Svarbu, anksčiau užgimę norai pagaliau išsipildė thumbup.gif
Apie stalo apačią ir man norėtųs pasakyti tai, ko nepasakė Lachesė... mirksiukas.gif
Bet! Tai jau būtų mano stalas... wink.gif

O čia tvyrančios nuotaikos nesimpatiškos, švelniai tariant. Bet, kai pažįsti žmones, kurių darbai čia matomi, tai, reikia pasakyti, nei darbai, nei diskutavimo stilius iš bendro to ar kito žmogaus paveikslo neiškrenta. Kas gyvenime spinduliuoja ramybe, švelnumu, tas ir čia ramus ir subtilus, kas realybėje aikštingas ir dėmesio prašantis, tas ir darbuose, ir forume plyksčioja narsicizmu. Yra daug dekoruojančiųjų, kurių realiam gyvenime dar neteko sutikti, tačiau iš darbų žmogų puikiai galima pajausti, "apčiuopti" ir vien dėl to smagu žiūrėti darbus, idėją, jos įgyvendinimo būdus, eigą, pateikimą ir "šlovės" ar kritikos priėmimą.
Visa psichologinė studija... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, baldukai nerealūs wub.gif nu jau tokie žavūs, kad susilydžiau ant vietos biggrin.gif

Sobieska, man šį kartą patiko smėlio laikrodis, nes kažkaip labai šios technikos idėja siejasi su nė akimirkai nesustojančia laiko tėkme wub.gif

Jennifer,
jūsų dekoravimo mąstai tai tikrai, kad wow blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 31 sausio 2011 - 08:49
Kaip minėjau užsikrėčiau dekupažu visai ne per seniausiai, iš tikrųjų maniau, kai jau daugiau kaip pusė Lietuvos - tai moka...aš "iššokau į važiuojantį traukinį...
Nors SM puslapius ir dekupažo darbelius jau senai pavartydavau...ir sutiksiu su kažkieno parašymu, na negalima, kad visoms patiktų vienas ir tas pat darbas ar darbeliai...
Aš turiu išsirinkus "favoritę" ir tikrai ne tą, dėl kurios dauguma "aikčioja". Taip, kad sena taisyklė pasitvirtina - dėl skonio nesiginčyjama. Galima tik sutikti dėl vieno dalyko - kruopščiai atlikta, netvarkingai, bet nepakeisi nuomonės ar tai tau asmeniškai gražu ar ne, norėtum tokį daiktą namuose turėt ar ne...
Nežinau ar aiškiai išdėsčiau mintis, nes iš tikrųjų aš už žengimą į priekį, naujas paieškas ir naujus vėjus, bet nereiškia, kad tai privalo patikti.
Čia buvo šiaip mano požiūris iš šono. Priklausau pripažintai pasaulyje draugiškiausios šunų veislės klubui, ten šunys nesipyksta, savininkai "pasikandžioja" biggrin.gif Visur taip ir, tai natūralu, žmogiška.

Mano problemėlė kita - kaip surast man reikalingų šunų paveiksliukus ir dar pieštus bei nepabodusius... 4u.gif

Atsakyti
Per daug kalbų, per mažai darbų biggrin.gif tad įkelsiu vieną darbelį blush2.gif
Jis buvo darytas prieš vestuves wub.gif tuomet dar nebuvau skaičiusi dekupažo temų SM'e ir nebuvau mačiusi jūsų darbelių (kurie ne tik įkvepia, bet ir skatina mokytis bei tobulėti blush2.gif ), tad nėra superinis mano tas darbelis blush2.gif bet iš visos visos širdies blush2.gif

Mažutės padėkos dovanėlės tėveliams wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kitiems vestuvių svečiams buvo skirtos tokios prisiminimo dovanėlės (sorry, kad ne dekupažo foto keliu blush2.gif tik norėjau parodyti kodėl tėveliams tokios dovanėlės smile.gif ). Visur medus, kad ne tik jauniesiems gyvenimas būtų saldus kaip medus biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 31, 09:48)
Nuotaikinga, baldukai nerealūs  wub.gif  nu jau tokie žavūs, kad susilydžiau ant vietos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif malonu smile.gif Tik... jie keliaus labai "didelei" merginai biggrin.gif ))), ir įtariumas, kad visas mano darbas laikysis tokiame pavidale, koks gavosi suklijavus... na gal dvi dienas lotuliukas.gif ))))) (vaikučių rankos stiprios, o kai nori ką "išrinkti" - jiems tas gaunasi puikiai) mirksiukas.gif

Monikute, na o taviškiai medaus dėžiukai labai gražūs thumbup.gif Įtariu - dabar darytum kitaip, bet tada buvo TADA drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 31, 08:12)

labai grazios dezutes wink.gif lb grazios spalvos,lb viskas tinka ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 01 30, 18:21)
Tai, kad pati tokius žodžius naudoji  biggrin.gif
Papildyta:

Teisingai, nes matai kiek užvirė didskusijų, kol buvo stirtumas tarp šių žodelių išsiaiškintas. Kad darbus būtų galima vadinti tapyba ar kūryba turi ne vieneri meteliai praeiti. Tūkstančiai tapo paveikslus, bet dėl to jie nėra vadinami tapytojais. Tas pats ir čia, jei aš pritapau lopus, ar perpiešiu elementus, nesu tapytoja, o tik dekoruotoja. Netgi jei kažką užpiešiu sunku pavadinti kūryba...
Šiuo atveju, pasirinkau vadinti taip, kaip kiti vadino iki manęs šioje temoje, kad iš konteksto neiškrisčiau ir būčiau suprasta. smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 18:43)
g.gif  g.gif Nelabai supratau sios vietos... Kaip galima atsiriboti nuo skonio.... blink.gif
Nu pvz, vartau siandien zurnala "zmones".. O ten Paksaite puikuojasi su itin klaikia auksine suknele, perrista raudonu dirzu . Nu man  tokia kicine ir neskoninga, kad nusistebejau, is kur tokia ir gauti reikia....
Dabar galvoju.. Kaip man atsiriboti ir padaryti, kad ta suknele man grazi pasidarytu?  Neisivaizduoju g.gif

Na, nežinau, kaip paaiškinti, tiesiog žiūrėti reikia "plačiau". Pvz. Man labai patinka vintažo ir porovanso stiliaus daiktai (darbai), nors jie ne mano stiliaus ir netgi nederėtų namų interjere. Taip pat man patinka ir modernūs, "sterilūs" darbai. Bet ne mažiau nei šiabis, ir murziai, ir dar kažkas, ko neįvardinau. Suknelė, kurios pati nesirengčiau, ant kito asmens man gali gražiai atrodyti, nes žiūriu į ją ne kaip į atskirą elementą, o kaip į visumą, ar dera makiažas, šukuosena, kūno linijos, odos spalva ir t.t. Na, gerai gal ir nemažai reikšmės turi skonis ir estetinis supratimas, bet galiu matyti grožį, net jei tai nebus mano stilius. Baisiausia man, jei kalbėtume apie madą, kad brangiai mokant už vardą jau manoma, kad "esu stilingas, madingas", bet nevisada žiūrima ar tai man tinka.
Dar vienas pavyzdys. Ar galėtum dirbti, tarkime, dėstytoju pvz. kokioj dizaino studijoj, jei ten studentai rodytų skirtingus savo darbus, bet nei vienas iš jų nebūtų tavo skonio, tai visi jie liktų prastai vertinami vien todėl, kad turi savo skonį?

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 30, 20:58)
Dar gi įdomus kriterijus - stilius, tai toks darbų bruožas, kurį jie turi arba ne ir tai nepriklauso nuo skonio. Tai buvo ir yra mano darbų siekiamybė.  O kad tai pavyktų reikia kažko iš aukščiau, ko visosm ir linkiu wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 31 sausio 2011 - 13:28
Monikutė, labai graži mintis ir dėželės visai neblogos, pritarymas jau naudotas. Smagu kartais atsigręžti atgal, tada realiai matai ko pasiekei, o tavo paskutiniai darbai rodo, kad smarkiai nubėgai į priekį nuo tų dėželių 4u.gif

Jennifer
, kaip tau pavydžiu biggrin.gif , tu jau sutvarkei savo stalą, o aš jau metus ruošiuos ir... turbūt greičiau naują nupirksim doh.gif
Man labai patiko ir kompozicija apačioj taip pat, tokį akcentą padarė, nes skiriasi nuo stalviršio. thumbup.gif Šaunuolė!

Dar karteli ačiu visoms išreiškiusioms simpatijas krepšiukui ir dėžei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 31 sausio 2011 - 14:06