Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 16:45)
Patyriau, ka reiskia smulkius daiktus dekoruot, kai viskas limpa tarp pirstu, kartais ir dekoruojamas vietas reikia del to sveist lauk ir is naujo det motyva, nes dalis ankstesniojo pasiliepa ant pirstu pagalveliu smile.gif ...tikrai rezultatas vertas vargo...o sitos spalvos (melsvi atspalviai) tai is vis MANO silpnybe

TEISINGA kritika as visada gerai priimu, bet pasisakymus grazu, negrazu, man per daug tamsu, per daug sviesu doh.gif ...pati tokiais banaliais zodziais nesisvaistau, todel nenoriu, kad ir mano darbai butu taip vertinami. Laaaaabai noriu sulaukt kritikos, nuomoniu is DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu, bet is prosal einanciu issakytos kandzios pastabos mane nei sildo, nei saldo... B)todel kartais ir pasispilkuoju nail.gif

DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu yra daug , bet ir nuomoniu yra nemazai, as suprantu, kad ima pyktis , bet ka padarysi si mena kiekvienas ivertina savaip, kartais ir tas zodis "grazu" ar "negrazu"daug ka pasako.Ne visi juk yra iskalbingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 01 30, 17:35)
DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu yra daug , bet ir nuomoniu yra nemazai, as suprantu, kad ima pyktis , bet ka padarysi si mena kiekvienas ivertina savaip, kartais ir tas zodis "grazu" ar "negrazu"daug ka pasako.Ne visi juk yra iskalbingi biggrin.gif

GRAZU...NEGRAZU.....nera kritika, tai nuomone, kuri kartais pasireiskia su povandeninem srovem...
Atsakyti
Peržiūrėjau visą temelę, gražiais darbais akeles pamaitinau, kiekvienas darbas savaip gražus, juk darytas su meile ir geromis mintimis smile.gif Gaila, kad Nuotaikingos įkeltos nuotraukos man nerodo verysad.gif
Pasirodau su sau dekoruotu žurnaliniu staliuku. Žinoma, kiekvieno skonio reikalas, bet jo vaizdinį buvau jau seniai susikūrusi, reikėjo tik imtis darbo, o laiko tam vis pritrūkdavo, tačiau vis gi pasidariau kalėdinę dovaną, nufotografuoti tik dabar prisiruošiau.
Naudota: skaidrus gruntas, dekupažinis popierius, klijai, vario spalvos akriliniai dažai, akrilinis blizgus lakas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jennifer blink.gif nu ir mastai, apimtys...istvermes ir kantrybes tau tik pavydet reikia...siuvimo masina,stalas, dabar antras....saunuole...cia tas pats stalas kur kava gerem
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 16:45)
TEISINGA kritika as visada gerai priimu, bet pasisakymus grazu, negrazu, man per daug tamsu, per daug sviesu doh.gif ...pati tokiais banaliais zodziais nesisvaistau, todel nenoriu, kad ir mano darbai butu taip vertinami. Laaaaabai noriu sulaukt kritikos, nuomoniu is DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu, bet is prosal einanciu issakytos kandzios pastabos mane nei sildo, nei saldo... B)todel kartais ir pasispilkuoju nail.gif

O kas yra teisinga kritika?? tai pagyros?
Beje, tie pro sali einantys zmones visu pirma yra galimi klientai. Antra, jie gali ir turi teise pareiksti savo nuomone apie estetine dekoruoto daikto puse (t.y. grazu, negrazu, skoninga, nuostabu, kiciska ir pan.) I jus pastabas irgi vertetu atsizvelgti, idant neuzmigti ant lauru biggrin.gif Nepazistamieji daznai teisingiau mato, nei "savi" mirksiukas.gif
Jei jau tau taip nei silta, nei salta, tai kam tada stengiesi daryti kompozicijas pries fotografuodama ir kam rodai savo darbelius sioje temoje, netgi turi savo susikurus bigsmile.gif ?
Trecia, jei zmogus nesirodo su savo darbais cia, tai dar nereiskia, kad jis nedekupazuoja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kaip nuotaikinga ir pasake, visu skoniai skiriasi ir nieko cia nepadarysi.. Galima pykti kiek nori, bet skonio ir supratimo apie grozi vistiek nepakeisi smile.gif

as dazniausiai is viso nieko nerasau, jei darbas nepatinka. O jei grazu, tada pagiriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2011 01 27, 11:08)

as savo smulkmenas parnešu smile.gif
Dviems...
Rožės švelnumas...

Labai mieli, dailūs daiktai wub.gif Patiko thumbup.gif

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 28, 00:23)
Dėl veidukų- jie piešti, tikrai ne tapyti, kaip spalvinimo knygelėje, nusipieši vieną liniją ir spalvini aplink, kaip gėles kokias, jokio skirtumo, veiduko linijas sudaro keli brūkšneliai, tikrai bet kuri pamėginusi tokį nupieštų. Jeigu pradžioje nedrąsu, galima pažiūrėti į kokius nors dailininkus piešiančius tokiu minimalistiniu stiliumi ( šioji, kurią įmečiau, Sigutė Ach)
Įdedu iš arčiau tuos veidelius, jie tikrai nėra dekupažuoti ar spausdinti, bet tapybos čia nei gramo- grynas spalvinimas.

Mano širdis dainuoja paskaičius tokius žodžius (nes labai nusibodo klausytis pritapyta-tapyta, kai kur tiesiog dažyta, piešta, tonuota ar tepliota būna), beje, žinodama, kad nespausdintum svetimo darbo iš karto supratau, kad dėžutės išpieštos. thumbup.gif
Pas Tave darbuose randu daug idėjų, jie įkvepia (jau sakiau, kad ir dekupažinti pradėjau pamačius Tavo darbukus).
O prieš spalvinimą tai vistiek piešei, o tą tikrai ne visi sugeba.

QUOTE(bus_ka @ 2011 01 29, 14:02)

Mėlynoji Olandija

Kažkas toookio. bigsmile.gif Labai akį traukia. O koks čia "atsibosti", negali gražūs darbai atsibosti smile.gif

QUOTE(TaGre @ 2011 01 30, 15:54)
Man asmeniškai Sobieskos labai visi darbai  thumbup.gif  .  Gal ne visada mano skonio, bet labai gražiai, križuopščiai padaryti. 

Patiko nuomonė. Nes dažnai vertiname savo skonio matu. Jei darbas atitinka skonį, tada patinka, o jei ne - ne. Bet atsiribojus nuo skonio, kuris labiausiai pire širdies, galima tikrai daug gražių darbų pamatyti smile.gif

QUOTE(Jennifer @ 2011 01 30, 17:30)
Pasirodau su sau dekoruotu žurnaliniu staliuku.

Oho. Na, bet niekaip nesuprantu iš kur, mergaite, tiek kantrybės. Man tokie darbai turbūt nervų kamuolius kainuotų. (Turiu ir aš šio popieriuko, bet kol kas tik gadinu, nieko doro nesukurpiau).
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 19:05)
as dazniausiai is viso nieko nerasau, jei darbas nepatinka. O jei grazu, tada pagiriu...  ax.gif

drinks_cheers.gif lygiai kaip ir as...nes jei prasiziociau, oi kiek atatrankos sulaukciau biggrin.gif ...bet itariu, kad pradesiu is savo varpines pliekt lotuliukas.gif ...tiesa, rodausi, nes tai ka darau man paciai laaaaabai grazu tongue.gif , o ir kompozicijas daryt patinka...taip, kad nepykit, teks mane ir toliau pakest... biggrin.gif

TaGre...kazkaip praleidau tavo argumentuota posta, TODEL....KAD....aciu 4u.gif ir toliau stengsiuosi, o ir fotografuodama savo dekoruotus daiktus priartinu iki tiek, kad lupos nereiketu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 sausio 2011 - 18:22
QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 17:45)
Jennifer  blink.gif  nu ir mastai, apimtys...istvermes ir kantrybes tau tik pavydet reikia...siuvimo masina,stalas, dabar antras....saunuole...cia tas pats stalas kur kava gerem

Ačiū labai, sobieska, balte, nesitikėjau ir labai malonu, be to nieko čia daug nekainavo. Tvarkiau namus prieš Kalėdas, vis man tas stalas (tas pats, prie kurio kavytę gėrėm) kliuvo už akių, galvoju na negi aš jo šiemet nepasidarysiu. Būsiu kaip batsiuvys be batų biggrin.gif Mečiau viską į šoną, kol pyragas kepė o silkė marinavosi, griebiau ir padariau tongue.gif Labai greitai ir be didelio vargo, net nepasitiesusi nieko ant kiliminės dangos iš to skubėjimo, papyliau ir grunto ant jos, bet išsivalė ir viso rezultatą matote, nieko ypatingo, bet norėjau iš medžio plokštės staliuko padaryti kažką, ko kituose namuose nerasi. Manau pasisekė, vis šioks toks paįvairinimas smile.gif Šis mano darbas tikrai nepareikalavo didelių pastangų, nes jo nereikėjo nei nušveisti, nei špakliuoti ir slėpti kažkokių medžio trūkumų. Tiesiog nušveisti, nugruntuoti ir dekoruoti, tikras malonumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 30, 18:07)
...(nes labai nusibodo klausytis pritapyta-tapyta, kai kur tiesiog dažyta, piešta, tonuota ar tepliota būna)...

Tai, kad pati tokius žodžius naudoji biggrin.gif

QUOTE(baltė @ 2011 01 24, 19:48)
"Arbatos magija"

Srevetėlės klijuotos gabalais ir pritapyti sujungimai, taip pat pertapyta daug elementų, išpieštas dėžutės dugnas - pratęsti augalų motyvai (kurie irgi pilnai pertapyti).

Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 18:05)
as dazniausiai is viso nieko nerasau, jei darbas nepatinka. O jei grazu, tada pagiriu...  ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif nes kritiką, gal tiksliau išsakytą nuomonę, sunki kitiems priimti. Ir belieka tik pagirti kai gražu, todėl daug parodytų darbų šioje temoje iš viso nesulaukia jokių komentarų.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 30, 19:07)
Nes dažnai vertiname savo skonio matu. Jei darbas atitinka skonį, tada patinka, o jei ne - ne. Bet atsiribojus nuo skonio, kuris labiausiai pire širdies, galima tikrai daug gražių darbų pamatyti smile.gif

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif ... ir neziurint i NICA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deverax @ 2011 01 30, 19:21)
. Ir belieka tik pagirti kai gražu, todėl daug parodytų darbų šioje temoje iš viso nesulaukia jokių komentarų.

Kai nesinori meluot kad grazu, tai TYLI, kai nenori izeist irgi TYLI... bet as gerbiu kiekviena ikelto darbo autore, nes ji kaip, kad Jennifer sako "dare is visos sirdies" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2011 01 30, 19:17)
kol pyragas kepė o silkė marinavosi, griebiau ir padariau  tongue.gif 

...nu jau, nu jau...suprasiu kaip metafora smile.gif ...man vien kiek prisiruosimas atima laiko doh.gif ... bet liuks atrodo...turiu su kuom palygint.
O ka darei stalo kojom...ar cia tik nuotrauka taip perteikia ax.gif kazkokios jos idomios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 sausio 2011 - 18:32
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 30, 16:25)

vaikiskas komplektukas patiko.. 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2011 01 30, 19:07)
Jei darbas atitinka skonį, tada patinka, o jei ne - ne. Bet atsiribojus nuo skonio, kuris labiausiai pire širdies, galima tikrai daug gražių darbų pamatyti smile.gif

g.gif g.gif Nelabai supratau sios vietos... Kaip galima atsiriboti nuo skonio.... blink.gif
Nu pvz, vartau siandien zurnala "zmones".. O ten Paksaite puikuojasi su itin klaikia auksine suknele, perrista raudonu dirzu . Nu man tokia kicine ir neskoninga, kad nusistebejau, is kur tokia ir gauti reikia....
Dabar galvoju.. Kaip man atsiriboti ir padaryti, kad ta suknele man grazi pasidarytu? Neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 sausio 2011 - 18:43
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 19:43)

g.gif  g.gif Nelabai supratau sios vietos... Kaip galima atsiriboti nuo skonio.... blink.gif
Nu pvz, vartau siandien zurnala "zmones".. O ten Paksaite puikuojasi su itin klaikia auksine suknele, perrista raudonu dirzu . Nu man  tokia kicine ir neskoninga, kad nusistebejau, is kur tokia ir gauti reikia....
Dabar galvoju.. Kaip man atsiriboti ir padaryti, kad ta suknele man grazi pasidarytu?  Neisivaizduoju g.gif

Siandien kazkaip man norisi sneket smile.gif ...as irgi tuo aspektu noreciau pablevyzgot...nu gausim nuo moderatoriu pylos, bet...daleiskim tavo aprasytas pavyzdys...atsiribokim nuo skonio ir atkreipkim demesi, is kokios medziagos pasiuta suknele, koks jos sukirpimas, kaip ji "krenta", kokio "lygumo" jos siules (peltakiuotos), kiek ji atitinka nudienos mados kriteriju, gal nuemus ta platu raudona dirza ji butu idiali ir...jei tai nera PETRUSKEVICIAU modelis...tai ji butu KLASISKA, bet jei tas kurinys JO...o siaubas-KOKIA BESKONYBE biggrin.gif ...Nugis dabar visa tai ikelkime i dekupazo remus.....Butu idomu ir Baltes nuomone isgirst
Atsakyti