QUOTE(sobieska @ 2011 01 30, 16:45)
Patyriau, ka reiskia smulkius daiktus dekoruot, kai viskas limpa tarp pirstu, kartais ir dekoruojamas vietas reikia del to sveist lauk ir is naujo det motyva, nes dalis ankstesniojo pasiliepa ant pirstu pagalveliu ...tikrai rezultatas vertas vargo...o sitos spalvos (melsvi atspalviai) tai is vis MANO silpnybe
TEISINGA kritika as visada gerai priimu, bet pasisakymus grazu, negrazu, man per daug tamsu, per daug sviesu ...pati tokiais banaliais zodziais nesisvaistau, todel nenoriu, kad ir mano darbai butu taip vertinami. Laaaaabai noriu sulaukt kritikos, nuomoniu is DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu, bet is prosal einanciu issakytos kandzios pastabos mane nei sildo, nei saldo... B)todel kartais ir pasispilkuoju
TEISINGA kritika as visada gerai priimu, bet pasisakymus grazu, negrazu, man per daug tamsu, per daug sviesu ...pati tokiais banaliais zodziais nesisvaistau, todel nenoriu, kad ir mano darbai butu taip vertinami. Laaaaabai noriu sulaukt kritikos, nuomoniu is DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu, bet is prosal einanciu issakytos kandzios pastabos mane nei sildo, nei saldo... B)todel kartais ir pasispilkuoju
DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu yra daug , bet ir nuomoniu yra nemazai, as suprantu, kad ima pyktis , bet ka padarysi si mena kiekvienas ivertina savaip, kartais ir tas zodis "grazu" ar "negrazu"daug ka pasako.Ne visi juk yra iskalbingi