Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2011 01 29, 23:02)
Nelabai dekupazu kvepia... unsure.gif

Atleiskit...uzmirsau priklijuot gelyte smile.gif
Atsakyti
bus_ka labai originali ta jūsų "mėlynoji olandija" mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ačiu už krepšiuko įvertinimą ax.gif Monikutė, jokių stebuklų, viskas daroma kaip visada smile.gif

O dėl kitų dekoravimo techniku čia, tai kyla klausimas O Kur Kitur Parodyt Tokius Darbus, kurie yra arti dekupažo? Jug nėra kažkokios atskiros tėmos, bendraujam visos čia, tai kodėl negalim pasidalint naujais vėjais mūsų kuryboje... Žvelkim plačiau ir būkim tolerantiškos vienos kitų atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 01 29, 20:54)

Mano nuomone reikėtų mažiau patrinimų daryti, kad mažiau tos juodos spalvos matytųsi, pvz. taip

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 01 30, 12:47)
Mano nuomone reikėtų mažiau patrinimų daryti, kad mažiau tos juodos spalvos matytųsi, pvz. taip

aciu uz nuomone 4u.gif ...kita kart padarysiu lygiai taip pat smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 sausio 2011 - 12:06

Labai grazus bus ka krepsys... 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 01 29, 23:52)
Va protingo zmogaus zodziai 4u.gif

Cia kur dalis zodziu protinga? ar tai, kad "sobieskos rinkinys tiesiog nuostabus,..", ar likusi posmo dalis? biggrin.gif
Paskutine riozine dezele - labai jau ne mano skonio .... saldi kaip riuzavas morenginis tortas.... bigsmile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu dekoruoju mažokai, bet kartais užeina pachuliganavoti mirksiukas.gif

Baldų komplektas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 15:37)

Paskutine riozine  dezele - labai jau ne mano skonio .... saldi kaip riuzavas morenginis tortas.... bigsmile.gif

aciu 4u.gif

Nuotaikinga...labai saunus komplektukas...smagu aptikt nematytus dekoruojamus daiktus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 30, 15:37)
Paskutine riozine  dezele - labai jau ne mano skonio .... saldi kaip riuzavas morenginis tortas.... bigsmile.gif

na tada matomai nematei tos servetėlės? http://public.fotki....-wimelio-8.html
Kaip mano viena draugė sako - ji tokia "kislotna", kad net šleikštu lotuliukas.gif ))), bet patys čiepčikai labai gražūs ir tikroviški, tai nenuostabu, kad kokia nors klientė pasirinko juos krikštadėžės dekoravimui mirksiukas.gif

Sutinku, kad Sobieska "alergiška" bet kokiai kritikai, bet šįkart ji tą "morenginę" servetėlę gana gražiai "nugesino" pritapymais. O skonis - dalykas individualus drinks_cheers.gif (aš tuos "baldus" būčiau dekoravusi išvis kitokiomis servetėlėmis, bet draugė net tirpo nuo šitos, na ir ką... teko aukotis ir darbuotis)

Sobieska, malonu kad įvertinai 4u.gif (na o darbo šitas "bluzynas" tiek reikalavo, kad galima buvo padaryti tris arbatines ar kažką superinio ir sudėtingesnio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 30 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 01 30, 16:25)
Sobieska, malonu kad įvertinai  4u.gif  (na o darbo šitas "bluzynas" tiek reikalavo, kad galima buvo padaryti tris arbatines ar kažką superinio ir sudėtingesnio)

Patyriau, ka reiskia smulkius daiktus dekoruot, kai viskas limpa tarp pirstu, kartais ir dekoruojamas vietas reikia del to sveist lauk ir is naujo det motyva, nes dalis ankstesniojo pasiliepa ant pirstu pagalveliu smile.gif ...tikrai rezultatas vertas vargo...o sitos spalvos (melsvi atspalviai) tai is vis MANO silpnybe

TEISINGA kritika as visada gerai priimu, bet pasisakymus grazu, negrazu, man per daug tamsu, per daug sviesu doh.gif ...pati tokiais banaliais zodziais nesisvaistau, todel nenoriu, kad ir mano darbai butu taip vertinami. Laaaaabai noriu sulaukt kritikos, nuomoniu is DEKUPAZU ALSUOJANCIU zmoniu, bet is prosal einanciu issakytos kandzios pastabos mane nei sildo, nei saldo... B)todel kartais ir pasispilkuoju nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 sausio 2011 - 15:54
Man asmeniškai Sobieskos labai visi darbai thumbup.gif . Gal ne visada mano skonio, bet labai gražiai, križuopščiai padaryti.
Pasižiūrėjus į baldukus, net gaila pasidarė, kad mano dukra jau didelė. Prisimenu tuos baisius barbių baldus doh.gif Nuotaikinga, labai mielas darbas 4u.gif
Atsakyti