Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 28, 01:23)

Supratau,kad su savo pieštais paveiksliukais- kurie tikrai užėmė gerokai mažiau laiko nei kai kurie gerokai mažesni dekupažo darbai, nepataikiau į temą. Atleiskit, bet ir toliau rodysiuos čia, jeigu tokius darysiu dar.

mes galime tik galvas nulenkti prieš jūsų darbus ir tykiai klausytis visko ką kalbat ir grožėtis tuo ką parodot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 28, 11:00)
keliamės į kitą temą smile.gif ten atsakysiu į Džiugos žinutę.

Pridursiu, šaunuolės jūs visos! pusmetį atgal galvojau,kad LT dekupažui galas, bet džiugu,kad taip nėra, darbus stebiu visada ir pavydžiu tobulo paprastumo darbų, nes nesigauna man , nors tu ką. Paskutiniai Auksinės darbai yra vieni tokių!  wub.gif

O kur ta kita tema rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 28, 10:00)

Pridursiu, šaunuolės jūs visos! pusmetį atgal galvojau,kad LT dekupažui galas, bet džiugu,kad taip nėra, darbus stebiu visada ir pavydžiu tobulo paprastumo darbų, nes nesigauna man , nors tu ką. Paskutiniai Auksinės darbai yra vieni tokių!  wub.gif

Lachese, iš tavęs labai malonu išgirst/skaityt tai wub.gif
Atsakyti
"Gėliukai"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 28 sausio 2011 - 16:16
Džiuga+, man viskas idealu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 28 sausio 2011 - 18:01
Dziuga, labai dailu 4u.gif Ypac remeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dziuga, labai grazu, o pakaba tokia svelni... wub.gif
Atsakyti
Nuotraukos buvo išrinktos užsakovės, kompozicija buvo parenkama joms įkomponuoti

Nostalgiškoji

user posted image
Atsakyti
Matyt visi prisiminimai/nuotraukos bus dedamos į šią dėžutę. Tikrai atitinka pavadinimą. O tas kraštelis (ornamentinis) ir viduje - servetėlė? Jei taip, tai niekaip nepavyksta man surasti tokių ornamentų kraštams...
Atsakyti
Rizikuoju atsibosti, bet parodysiu šviežią kurinuką bigsmile.gif

Mėlynoji Olandija

user posted image

Sig, taip, visur servetėlės 4u.gif
Atsakyti
bus_ka, mėlynoji olandija pasakiškas krepšiukas wub.gif
Atsakyti
[quote=Džiuga+,2011 01 28, 15:16]
"Gėliukai"

tavo geliukai begalo grazus ir tokie svelnus 4u.gif noreciau taip moket blush2.gif
Atsakyti
bus _ka bigsmile.gif wow wub.gif kadangi nesu nei karto gyvenime mačius tokio dekoruoto krepšelio tai mane jis labai labai sužavėjo bigsmile.gif gal galima truputį plačiau kas čia buvo daryta blush2.gif
Atsakyti