Buvom filme Spragtukas. Pradėsiu nuo patikusios minties iš filmo- VISKAS REALIATYVU, aišku, aš jūsų neįtikinsiu,kad jūs gabios ir viską galit, čia jums reikia pačioms tuo patikėti ir atsikratyti tam tikrų nuostatų...
Specialiai atsidariau Džiugos, Sobieskos, Versus, Kvarteto darbus ir galima būtų dėti ir dėti pavyzdžius, kuriuose yra gerokai daugiau piešimo ar tapybos, nesvarbu, kaip bevadintum, ir be priklijuoto paveiksliuko.
Dekupažas, mano nuomone, geriausiai aprašytas čia
http://www.decoartele.lt/?id=1 ir pavyzdžiai puikūs pateikti. Mūsuose, sakyčiau, yra servetėliažas
čia šiaip toks juokingas terminas, bet taiklaiusias tam, kas rodoma
Supratau,kad su savo pieštais paveiksliukais- kurie tikrai užėmė gerokai mažiau laiko nei kai kurie gerokai mažesni dekupažo darbai, nepataikiau į temą. Atleiskit, bet ir toliau rodysiuos čia, jeigu tokius darysiu dar.
Didžiausias lūkestis, kad bent vienas žmogus pasisemtų idėjų, nes iš esmės tai jokio skirtumo, ar priklijuotas tas popieriukas čia, ar ne, esmė rankų darbas, kurio čia visos įdeda labai labai daug, aš pristatinėjau naujovę, idėją, galėjau sijonus ar sprarnus užklijuoti ir užtonuoti, ką tai būtų pakeitę..? jau tikčiau į šią temą?
Dėl veidukų- jie piešti, tikrai ne tapyti, kaip spalvinimo knygelėje, nusipieši vieną liniją ir spalvini aplink, kaip gėles kokias, jokio skirtumo, veiduko linijas sudaro keli brūkšneliai, tikrai bet kuri pamėginusi tokį nupieštų. Jeigu pradžioje nedrąsu, galima pažiūrėti į kokius nors dailininkus piešiančius tokiu minimalistiniu stiliumi ( šioji, kurią įmečiau, Sigutė Ach)
Įdedu iš arčiau tuos veidelius, jie tikrai nėra dekupažuoti ar spausdinti, bet tapybos čia nei gramo- grynas spalvinimas.