Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 27, 11:32)
auksine, gražios smulkmenėlės  4u.gif  o iš kur tokios įdomios formos šukytes gavote  bigsmile.gif ?

dekui wink.gif
sepetys is senuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 20:24)
labuka, šis tas iš dekoravimo pasaulio smile.gif tai nėra mano sugalvota stilistika, bet ji man tokia nematyta LT kontekste, tad gal kas nors pasisems idėjų  http://kellyraeroberts.com/

ir štai kelios dėžės, čia tos pačios didžiausios iš ermitažo pirktos. Dekupažo buvo, bet jis pasislėpė po dažais, naudotas visas arsenalas priemonių- pieštukai, pastelės, akrilas, akvarelės.

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 20:52)
NEA, čia viskas piešta smile.gif spausdinta nieko nėra , buvau drugelį priklijavus, bet užtapiau.  Tai tiek to dekupažo  doh.gif  tongue.gif

čia tos mergaitės piešiniai, kurie mane įkvėpė http://kellyraeroberts.com/portfolio/  ir juose dekupažo yra nemažai. Noriu pasidalinti šia stilistika, sakau, gal nauji vėjai papūs mūsų dekoravimo padangėje su pavasariu  wub.gif

Darbai labai gražūs. Tik man kyla daug klausimų smile.gif Jei čia nėra dekupažo, tai kodėl jie šioje temoje? Tuomet tokius darbus reikia dėti į temą, kur rodosi tapyti mokančios merginos.
Ir nelabai suprantu kokia čia stilistika?
Atsakyti
ojoj, na iš ko iš ko, tai iš jūsų nesitikėjau tokios reakcijos blink.gif jūs visos mokat "taip" ir DAR GEROKAI DAUGIAU, čia nėra tapybos, tai tiesiog toks pats pritapymas, kaip ir daugelis čia daro- galiu darbus jūsų net įkelti vos ne kiekvienos, kuri naudoja lygiai tą patį prie gėlytės ar kur kitur.... tik tonavimas, šešėliavimas- jokios tapybos, užjuoktų mane bet koks tapytojas doh.gif .
Deverax, ką šitoje temoje matote yra toli gražu nuo dekupažo (apskritai LT labai mažai kas daro tikrą dekupažą), merginos išeina gerokai toliau iš dekupažo ribų, čia prasideda kūryba!

Apskritai, visad ieškau kažko, ir radau ir noriu pasidalinti, įkvėpti, praplėsti akiratį, nes čia nėra NIEKO tokio....

Galim pasidaryti susitikimuką šia tema kur nors smile.gif gal jau laikas ? AA? wub.gif ir galėsim padiskuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 sausio 2011 - 18:21
Tai tos mergytes nepiestos? Tada tu neaiskiai tieisiog aprasei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 27, 18:19)
ojoj, na iš ko iš ko, tai iš jūsų nesitikėjau tokios reakcijos  blink.gif  jūs visos mokat "taip" ir DAR GEROKAI DAUGIAU, čia nėra tapybos, tai tiesiog toks pats pritapymas, kaip ir daugelis čia daro- galiu darbus jūsų net įkelti vos ne kiekvienos, kuri naudoja lygiai tą patį prie gėlytės ar kur kitur.... tik tonavimas, šešėliavimas- jokios tapybos, užjuoktų mane bet koks tapytojas doh.gif .
Deverax, ką šitoje temoje matote yra toli gražu nuo dekupažo (apskritai LT labai mažai kas daro tikrą dekupažą), merginos išeina gerokai toliau iš dekupažo ribų, čia prasideda kūryba!

Apskritai, visad ieškau kažko, ir radau ir noriu pasidalinti, įkvėpti, praplėsti akiratį, nes čia nėra NIEKO tokio.... 

Galim pasidaryti susitikimuką šia tema kur nors smile.gif gal jau laikas ? AA? wub.gif  ir galėsim padiskuoti.

Lachese, na as gal kazka netaip supratau, bet tos mergaites tavo piestos? jei neklijuotos... tai toli grazu ne pritapymas, o tikra tapyba rolleyes.gif fonas, sutinku, kad pritapymu galima vadint, bet pacias mergaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 27, 18:19)

Aš manau, kad jei žiūri į darbą ir kyla kažkokios emocijos, reakcijos, klausimai, vadinasi autorius pasiekė savo tikslą, jo darbas įdomus kitam, vertas dėmesio. Blogai, jei dekoruotas darbas nesukelia jokių emocijų. O tavo darbai labai gražūs, todėl ir reakcija tokia 4u.gif

Lachese, o tavo nuomone, kas yra tikras dekupažas? Žinau, kad parašei knygą apie dekupažą, todėl labai įdomu išgirsti tavo nuomonę 4u.gif

Kad daliniesi naujovėmis tikrai labai gerai ir verta pagarbos, nes supermama labai labai mažai, kas dalinasi informacija.

Tik aš vis dar nesuprantu, ar merginos ant dėžių yra tavo tapytos?
Atsakyti
Lachese, fantastika...Tikrai esu be zado... Tobula, grazu ir skoninga... 4u.gif Tik ne i tema.... Nes cia jau ne dekupazas... Cia daile.... super super... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
begalo grazus darbas tavo Lachese wub.gif wub.gif
Atsakyti
Buvom filme Spragtukas. Pradėsiu nuo patikusios minties iš filmo- VISKAS REALIATYVU, aišku, aš jūsų neįtikinsiu,kad jūs gabios ir viską galit, čia jums reikia pačioms tuo patikėti ir atsikratyti tam tikrų nuostatų...
Specialiai atsidariau Džiugos, Sobieskos, Versus, Kvarteto darbus ir galima būtų dėti ir dėti pavyzdžius, kuriuose yra gerokai daugiau piešimo ar tapybos, nesvarbu, kaip bevadintum, ir be priklijuoto paveiksliuko.
Dekupažas, mano nuomone, geriausiai aprašytas čia http://www.decoartele.lt/?id=1 ir pavyzdžiai puikūs pateikti. Mūsuose, sakyčiau, yra servetėliažas smile.gif čia šiaip toks juokingas terminas, bet taiklaiusias tam, kas rodoma ax.gif
Supratau,kad su savo pieštais paveiksliukais- kurie tikrai užėmė gerokai mažiau laiko nei kai kurie gerokai mažesni dekupažo darbai, nepataikiau į temą. Atleiskit, bet ir toliau rodysiuos čia, jeigu tokius darysiu dar.
Didžiausias lūkestis, kad bent vienas žmogus pasisemtų idėjų, nes iš esmės tai jokio skirtumo, ar priklijuotas tas popieriukas čia, ar ne, esmė rankų darbas, kurio čia visos įdeda labai labai daug, aš pristatinėjau naujovę, idėją, galėjau sijonus ar sprarnus užklijuoti ir užtonuoti, ką tai būtų pakeitę..? jau tikčiau į šią temą?
Dėl veidukų- jie piešti, tikrai ne tapyti, kaip spalvinimo knygelėje, nusipieši vieną liniją ir spalvini aplink, kaip gėles kokias, jokio skirtumo, veiduko linijas sudaro keli brūkšneliai, tikrai bet kuri pamėginusi tokį nupieštų. Jeigu pradžioje nedrąsu, galima pažiūrėti į kokius nors dailininkus piešiančius tokiu minimalistiniu stiliumi ( šioji, kurią įmečiau, Sigutė Ach)

Įdedu iš arčiau tuos veidelius, jie tikrai nėra dekupažuoti ar spausdinti, bet tapybos čia nei gramo- grynas spalvinimas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 28 sausio 2011 - 00:24
kaip noreciau pamokeles sios stilistikos. nieko nesuprantu apie pastiles, piestukus, akvarele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 28, 01:23)
Buvom filme Spragtukas. Pradėsiu nuo patikusios minties iš filmo- VISKAS REALIATYVU, aišku, aš jūsų neįtikinsiu,kad jūs gabios ir viską galit, čia jums reikia pačioms tuo patikėti ir atsikratyti tam tikrų nuostatų...
Specialiai atsidariau Džiugos, Sobieskos, Versus, Kvarteto darbus ir galima būtų Dėl veidukų- jie piešti, tikrai ne tapyti, kaip spalvinimo knygelėje, nusipieši vieną liniją ir spalvini aplink, kaip gėles kokias, jokio skirtumo, veiduko linijas sudaro keli brūkšneliai, tikrai bet kuri pamėginusi tokį nupieštų. Jeigu pradžioje nedrąsu, galima pažiūrėti į kokius nors dailininkus piešiančius tokiu minimalistiniu stiliumi ( šioji, kurią įmečiau, Sigutė Ach)
Įdedu iš arčiau tuos veidelius, jie tikrai nėra dekupažuoti ar spausdinti, bet tapybos čia nei gramo- grynas spalvinimas.

user posted image

Tai ir piesti ne visi moka, nes reikia gerai jausti spalvas ir seselius. Ir as cia ne apie save smile.gif Kadangi tokio stiliaus piesiniu nemegstu, tai ziurejau i visuma. Man norisi realiai sakykim tada, jau tapyti, nesimokant belekiek metu dailioskej. Zinau yra mokamos pamokos bet siuo metu neturiu galimybiu. Man pvz siuo metu idomiausia piesti ant tekstiles, bet oi kaip sunku, vien tinkamu dazu paieska... nes reikia kad audinys isliktu minkstas. Kadangi daugybe tonu duoda kietuma, mastau apie aerografa... vyras padovanotu, jei tikrai tuo uzsiimciau. Tu saunuole, kad bandai pakreipti ktas dar viena papildoma linkme, uztat ir sulauki tiek klausimu smile.gif As noreciau atsukti 10 metu, kai pavaryciau lotuliukas.gif plesiaus tarp aktorinio, dailes, lietuviu filologijos... nieko nebaigiau, nors viskam esu gabi. Baigiau reklamos vadyba, paskutiniame kurse supratau, kad reiktu dar bent 3 metu, kad tapciau siokiu tokiu profeliu, uztat sio darbo net neieskau... Ar tu vis dar mokaisi? Kaip tau sekasi? Kodel issikeli i Klaipeda? ax.gif

Nepykit, kad i sona, bet noretusi kartais ir silciau pabendrauti, siulei kazkoki meetuka? Ar cia svaigstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 28 sausio 2011 - 09:34
keliamės į kitą temą smile.gif ten atsakysiu į Džiugos žinutę.

Pridursiu, šaunuolės jūs visos! pusmetį atgal galvojau,kad LT dekupažui galas, bet džiugu,kad taip nėra, darbus stebiu visada ir pavydžiu tobulo paprastumo darbų, nes nesigauna man , nors tu ką. Paskutiniai Auksinės darbai yra vieni tokių! wub.gif
Atsakyti