Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(brasta @ 2011 01 22, 21:32)
Anksčiau tas migracijos korteles duodavo užsipildyt ir lėktuve... dabar jas gauni tik oro uoste. Mes jas užsipildom stovėdami eilėj. Arba vienas stovi eilutėj, kitas ramiai užpildo. Svarbu nepamiršt į rankinį bagažą įsimest tušinuką.
Papildyta:
Aš tai niekada tokia privilegija net nesinaudodavau, nes nuo to greičiau gi nebūna... vis tiek visi skuba į tą patį lėktuvą, tuos pačius autobusus... tai koks gi skirtumas kur laukti...

na nezinau ka turite omeny "anksciau " ir "dabar' bet pries pusmeti kai skridau ir pries menesi tai tikrai dave lektuve..
o del laukimo tai tikrai greiciau buna tongue.gif kai atskridus nereikia grustis sausakimsoje saleje ir laukti begaliniu eiliu skirtumas tikrai yra smile.gif

QUOTE(-luka- @ 2011 01 22, 23:22)
MB domisi kaip ten su cigaretemis, ar yra normaliu pirkti ir kokios kainos?

yra ir daug pigesnes nei LT.pvz kent, malboro cia kainuoja nepilnai 5 litus ax.gif
Atsakyti
dėl cigarečių, tai mes pirkom malboro, kažkokiam supermarkete, kaina ligtais normali buvo, čia prie hurgados
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2011 01 23, 02:58)
na nezinau ka turite omeny "anksciau " ir "dabar' bet pries pusmeti kai skridau ir pries menesi tai tikrai dave lektuve..

Skridau lygiai prieš mėnesį (2010- 12- 21). Į Hurgadą. Nedavė lėktuve.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 21, 21:48)
nusipirkom kelione, si kart nesinori moketi tezturui brangiau uz ekskursijas, buciau dekinga jei parasytumet kokia vietiniu  agentura hurgadoje arciau sea gul viesb.
aciu  4u.gif

Mes tai į Giza travel investavom, išėjus iš viešbučio reikia eiti į dešinę, bus toje pačioje kelio pusėje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 01 22, 23:42)
Tyreles aš irgi veždavaus, o vandenuką naudodavau viešbučio iš butelių ir virindavau jį.
Dėl viešbučių ir persivalgymo aš irgi tos pačios nuomonės... drinks_cheers.gif

su kokio amžiaus vaiku keliavote
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 01 22, 09:31)
Na nežinau, kiek važiavau į Egiptą, niekada nevartojau gėrimų su laipsniais ir niekada neturėjau problemų dėl pilvo. Aš manau, kad vis tik bėda yra ne nešvarume, o valgymo būde.

Visų pirma susilaikykite nuo salotų - geriau valgykite salotas, kurias pasidarote patys - yra atskirai paduodami agurkai, pomidorai ir pan. Venkite salotų su padažais. Antra ir griežta taisyklė - nepersirykite! Net ir namuose nemanau, kad Jūs valgote krūva salotų, vėliau krūva antrų ir dar vėliau krūva desertų. taip, aš suprantu, kad norisi tai daryti, ypač pirmas dienas - nes akys mato ir to ir to ir to, ir dedatės ir to ir to ir to, ir rezultate maistas susimaišo, ir gaunasi tikrai ne kas pilvui. Trečia taisyklė - atsargiai su vaisiais - jų norisi irgi daug, bet visi žino kad net ir lietuvoje prisivalgius per daug vaisių paleidžia vidurius. Beje, mažytė pastabėlė - viename žurnale Egipte skaičiau (šį žurnalą parsivežiau namo), kad JOKIU BŪDU negalima maišyti dynios (moliūgo) su kitu valgiu, iš karto garantuotos problemos su pilvu.

Šiaip jau aš bent jau darau taip - atėjęs  į valgykla pereinu ir pasižūrau kas valgyti yra, ir tik tada stoju dėtis valgio. Žinau kad sunku susilaikyti, bet būtina, ypač 2-3 pirmas dienas, vėliau pripranta akys....

Aš manau, kad nebūtinas toks jau didelis sterilumas - tiesiog valgykite protingai, o ne lietuviškai.

Dynia - melionas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2011 01 21, 21:14)
Kai rinkomes viesbuti, kazkur prie atsiliepimu radau komentara, kad Hurgados oro uostas labai mazas ir ten tiek atskrendant tiek isskrendant del dideliu eiliu tenka praleisti daug laiko. Kiek tame yra tiesos?  rolleyes.gif

kai mes skirdom, problemu jokiu nebuvo( cia turiu mintynje nedidesnes eiles, nei bet kuriame kitame orouoste)
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2011 01 22, 23:22)
MB domisi kaip ten su cigaretemis, ar yra normaliu pirkti ir kokios kainos?

yra visokiu kokiu tik norite, o kainos zymiai mazesnes nei lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2011 01 23, 23:58)
su kokio amžiaus vaiku keliavote

Pirmą kartą beveik 7 mėn.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2011 01 22, 23:23)
mažiau 4* aš net nežiūriu, galvoju, gal tie visi vidurių sukimai tikrai persivalgymo ir pigesnių viešbučių problema  g.gif

o kaip jus galite sakyti, kad viduriu sukimai tai pigeniu viesbuciu problemos, jei tokiuose viesbuciuose net nesate buvusi???? as pries gerus metus buvau 3 zv v/b ir jokiu problemu su pilvu neturejau visas dvi savaites.....
Papildyta:
QUOTE(nigma @ 2011 01 22, 17:30)
siaip jei vaikutis mazas bent vilniaus oro uoste praleidzia be eiles, taigi bandykite ir egipte tuo pasinaudoti  mirksiukas.gif

o koks skirtumas kur laukti - ar autobuse, ar oro uoste? juk del to kad jus greiciau visus formalumus susitvarkysite, autobusas greiciau i v/b neisvaziuos?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 01 23, 23:39)
kai mes skirdom, problemu jokiu nebuvo( cia turiu mintynje nedidesnes eiles, nei bet kuriame kitame orouoste)

Priklauso ir nuo laiko, jei atskrendi iki pietu buna labai daug zmoniu... jei po piet, tada jau maziau lektuvu. Mes vienakart paklaiuvom i eile, kur rusai stovejo, tai keli rusai, kaip pas juos iprasta uzeme eile tikriausia visam likusiam lektuvui doh.gif musu lauke visas autobusas, o mes prisinervinom per juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 01 24, 09:42)
Priklauso ir nuo laiko, jei atskrendi iki pietu buna labai daug zmoniu... jei po piet, tada jau maziau lektuvu. Mes vienakart paklaiuvom i eile, kur rusai stovejo, tai keli rusai, kaip pas juos iprasta uzeme eile tikriausia visam likusiam lektuvui  doh.gif  musu lauke visas autobusas, o mes prisinervinom per juos  biggrin.gif

Na su rusais taip jau yra.
ten kur rusai,- ten ir problemos.
o jau viesbuciuose elgesys, isvis pasibaisetinas. blink.gif
Pirma kart MB, kad butu lengviau susikalbet, pasake, kad jis rusas rolleyes.gif
tai spejau ji pataisyt, tada normaliai bendrauti pradejo vietiniai, nes ju ten niekas nemegsta. net parduotuvelese kainas pakelia.
arogantkiskos kiaules( gal ne visi, bet dauguma)
apsiveme voliojasi ant laiptu, vazonus dauzo prisipute... drinks_cheers.gif doh.gif
praeita kart, kai buvom, tai pasibaisejom ir dziaugemes, kad, mazai laiko buvome viesbutyje, daug keliavom.
Atsakyti