Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Andraja @ 2011 01 22, 17:17)
10n. HB 4338,78Lt 2 suaugusiems. Nuolaida truputi is agenturos gavom,bet siandien Novaturo puslapyje pamaciau, kad pigiau dabar doh.gif

hmz... nemazai.. mes uz 7n 3770 AI g.gif bet mes per teztura
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2011 01 21, 21:44)
Dekui  4u.gif
tai kiek laiko mazdaug reikia but nusiteikus praleist oro uoste atskridus? (skrendam 2-dieni). klausiu, nes skrendam su vaiku, o jau ir pats skrydis ne is trumpuju..

siaip jei vaikutis mazas bent vilniaus oro uoste praleidzia be eiles, taigi bandykite ir egipte tuo pasinaudoti mirksiukas.gif
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 10:02)
Tindriuska, jusu maziukas tikrai labai gi dar maziukas, o egipte bent paskutine diena tai susuka pilva, vartotant ten probiotikus.
nebent tie kas isgere 100gr tai reciau skundziasi, beto jei jau sugalvosite vaziuoti rekomenduoju veztis savo vandeni, nors aisku ir ten yra pirkti, bet visvien ramiau, kai savas, tikrai zinai kad jokiu baketriju nebus.

blink.gif ar gerai supratau veztis vandeni is LT?juk yra ten pirkti ir Evian ir kitu firmu vandens..svarbu negerti is krano unsure.gif

QUOTE(Simutee @ 2011 01 22, 16:36)
Gal galetumete placiau- ka kokreciai reikia pildyti? ir is kur jau lektuve gauti tai, ka reikia uzpildyti oro uoste? smile.gif Aciu!

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 17:01)
skrendant i turkija duodavo lektuve pildyti anketa, o skrendant i egipta oro uoste... tad nlb suprantu, kad galejote buti uzsipildziusi isanksto. geriausiu atveju, galima tik tusinuka pasiruosti, kad stovint eileje uzpildyti anketa smile.gif g.gif

duoda ir skrendant i egipta lektuve uzpildyti ta lapuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 17:25)
hmz... nemazai.. mes uz 7n 3770 AI g.gif  bet mes per teztura

Musu pasirinkimas teztoure buvo brangesnis.
Kokias papildomas keliones planuojate rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andraja: 22 sausio 2011 - 16:50
QUOTE(Andraja @ 2011 01 22, 17:47)
Musu pasirinkimas teztoure buvo brangesnis.
Kokias papildomas keliones planuojate rinktis?

kaire jau buve..
jokiu kelioniu autobusu nenoriu, nes per sunku man po 6 val sedet doh.gif
tai ko gero bus moto safaris... rojaus sala... svarstome dar apie skrydi i izraeli, bet bus matyti... ypatingai didelio pasirinkimo kad yra nera..
Atsakyti
sveiki, as kaip tik studijuoju visas eksursijas per Irina - susirasiau su ja suderinau kaip su ja susimatyti atvykus i egipta.

toks klausimas del maisto , kuri reikia pasiimti i eksursija. ar ji galima viesbutyje uzsakyti? is anksto? koks tai buna maistas ir ar buna gerimai?

aciu, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 01 22, 18:32)
sveiki, as kaip tik studijuoju visas eksursijas per Irina - susirasiau su ja suderinau kaip su ja susimatyti atvykus i egipta. 

toks klausimas del maisto , kuri reikia pasiimti i eksursija. ar ji galima viesbutyje uzsakyti? is anksto? koks tai buna maistas ir ar buna gerimai?

aciu, kas atsakys  4u.gif

pusrycius duoda su savimi, pietus buna i ekskursija iskaiciuoti( jei ilgiau nei pusdieni) su savimi nieko neemem papildomai, tik vandeni, nes is viesbucio gavome dideli rinkini.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 01 22, 17:32)

aciu, kas atsakys  4u.gif

paprastai dėl anksti vykstančių ekskursijų reikia pranešti iš vakaro registratūroje, ir viešbutis suruošia sausą davinį. O kas įeina į jį, čia jau nuo viešbučio priklauso .. Būna kad įdeda sulčių, būna kad neįdeda gerti. Kaip kokiame viešbutyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 22 sausio 2011 - 18:01
QUOTE(nigma @ 2011 01 22, 17:30)
duoda ir skrendant i egipta lektuve uzpildyti ta lapuka  mirksiukas.gif

Anksčiau tas migracijos korteles duodavo užsipildyt ir lėktuve... dabar jas gauni tik oro uoste. Mes jas užsipildom stovėdami eilėj. Arba vienas stovi eilutėj, kitas ramiai užpildo. Svarbu nepamiršt į rankinį bagažą įsimest tušinuką.
Papildyta:
QUOTE(nigma @ 2011 01 22, 17:30)
siaip jei vaikutis mazas bent vilniaus oro uoste praleidzia be eiles, taigi bandykite ir egipte tuo pasinaudoti  mirksiukas.gif

Aš tai niekada tokia privilegija net nesinaudodavau, nes nuo to greičiau gi nebūna... vis tiek visi skuba į tą patį lėktuvą, tuos pačius autobusus... tai koks gi skirtumas kur laukti...
Atsakyti
MB domisi kaip ten su cigaretemis, ar yra normaliu pirkti ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 09:02)
Tindriuska, jusu maziukas tikrai labai gi dar maziukas, o egipte bent paskutine diena tai susuka pilva, vartotant ten probiotikus.
nebent tie kas isgere 100gr tai reciau skundziasi, beto jei jau sugalvosite vaziuoti rekomenduoju veztis savo vandeni, nors aisku ir ten yra pirkti, bet visvien ramiau, kai savas, tikrai zinai kad jokiu baketriju nebus.

matyt man oasisekė, bet kai buvau egipte prieš 6-7 m., tai nei 100 g., nei jokių vaistų nereikėjo - sveikata čiki buvo visas 10 d. smile.gif Bet dėl savvęs tada nebuvo ko bijoti, dabar maitinu + mažiukas jau valgys ne tik MP, tai baisokoka dėl to.. o taip saulės norisi. Nes daugiau neįsivaizduoju kur skristi, kad skrydis nebūtų baisiai ilgas ir gautume šilumos g.gif

QUOTE(kuzyte @ 2011 01 22, 09:07)
Jo, keliones uzkreciamos biggrin.gif Saunuoliai kad pasiryzot i tokia ilga kelione su maziuku leistis thumbup.gif As esu buvus Egipte pries 6 metus, tai jokiu bakteriju nepasiagavau schmoll.gif O dabar vaziuojant prisipirksiu Smectos, Bifolako jei reikes mazylei smile.gif
Papildyta:

Mes butinai vesimes savo vandeni, dar reikes bandyt atrast kokiu tyreliu kurias vaikas valgytu kad ten nereiketu viesbucio maistu maitint

va tyrelių tai aš imčiau iš LT, o vanduo gal geresnių ir žinomų firmų bus geras ir vietoje? g.gif

QUOTE(brasta @ 2011 01 22, 11:08)
Buvau 8 kartus, niekada nesivežiau savo vandens ir pilvo nesuko ne tik man, bet ir niekam iš mūsų kompanijos (o jos visada būna pakankamai daug).
Aišku, garantijos čia nėra, bet susukti gali ir ne tik Egipte.
Tiesa, viešbutį stengiamės rinktis atsakingai... paskaitom atsiliepimus, išsiklausinėjam agentūroj... į 3 žv. Egipte aš niekada nevažiuočiau... ypač su vaikais.

mažiau 4* aš net nežiūriu, galvoju, gal tie visi vidurių sukimai tikrai persivalgymo ir pigesnių viešbučių problema g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif po ilgos pertraukos buvimo namie, pagaliau susiruošėm paautostogauti šiltuose kraštuose thumbup.gif skrendam 29d. į Hurgadą bigsmile.gif apsistosim 7n. Iberotel Aquamarine Resort. Tik vis baiminuosi, kad ten nepakankamai šilta bus doh.gif
Prieš tris metus atostogavom Sharme, gruodžio vidurį tikrai užteko šilumos, o dar buvau 7mėn nestuke.gif biggrin.gif , jokiose ekskursijose nebuvau, o taip norėjosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2011 01 22, 23:22)
MB domisi kaip ten su cigaretemis, ar yra normaliu pirkti ir kokios kainos?

MB tai perka Egipto oro uostuose (duty free parduotuvėse) kažkokias graikiškas Karelia (blokas 5- 7 doleriai). O šiaip ten visokių cigarečių ir parduotuvėse yra. Ir tikrai nebrangiau nei Lietuvoj... MB sakė, kad Camel blokas, berods, 20 dolerių.
Dar galima per dvi paras nuo atskridimo pirkti duty free parduotuvėse mieste. Ten tai jau tikrai visokių rasit ir irgi pigiau išeina.
Bet kokiu atveju tikrai ne problema.
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2011 01 22, 23:23)
va tyrelių tai aš imčiau iš LT, o vanduo gal geresnių ir žinomų firmų bus geras ir vietoje?  g.gif
mažiau 4* aš net nežiūriu, galvoju, gal tie visi vidurių sukimai tikrai persivalgymo ir pigesnių viešbučių problema  g.gif

Tyreles aš irgi veždavaus, o vandenuką naudodavau viešbučio iš butelių ir virindavau jį.
Dėl viešbučių ir persivalgymo aš irgi tos pačios nuomonės... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Domelija @ 2011 01 23, 00:25)
Tik vis baiminuosi, kad ten nepakankamai šilta bus doh.gif 

Neturėtumėt sušalti... 4u.gif
Atsakyti