QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 09:02)
Tindriuska, jusu maziukas tikrai labai gi dar maziukas, o egipte bent paskutine diena tai susuka pilva, vartotant ten probiotikus.
nebent tie kas isgere 100gr tai reciau skundziasi, beto jei jau sugalvosite vaziuoti rekomenduoju veztis savo vandeni, nors aisku ir ten yra pirkti, bet visvien ramiau, kai savas, tikrai zinai kad jokiu baketriju nebus.
matyt man oasisekė, bet kai buvau egipte prieš 6-7 m., tai nei 100 g., nei jokių vaistų nereikėjo - sveikata čiki buvo visas 10 d.
Bet dėl savvęs tada nebuvo ko bijoti, dabar maitinu + mažiukas jau valgys ne tik MP, tai baisokoka dėl to.. o taip saulės norisi. Nes daugiau neįsivaizduoju kur skristi, kad skrydis nebūtų baisiai ilgas ir gautume šilumos
QUOTE(kuzyte @ 2011 01 22, 09:07)
Jo, keliones uzkreciamos
Saunuoliai kad pasiryzot i tokia ilga kelione su maziuku leistis
As esu buvus Egipte pries 6 metus, tai jokiu bakteriju nepasiagavau
O dabar vaziuojant prisipirksiu Smectos, Bifolako jei reikes mazylei
Papildyta:
Mes butinai vesimes savo vandeni, dar reikes bandyt atrast kokiu tyreliu kurias vaikas valgytu kad ten nereiketu viesbucio maistu maitint
va tyrelių tai aš imčiau iš LT, o vanduo gal geresnių ir žinomų firmų bus geras ir vietoje?
QUOTE(brasta @ 2011 01 22, 11:08)
Buvau 8 kartus, niekada nesivežiau savo vandens ir pilvo nesuko ne tik man, bet ir niekam iš mūsų kompanijos (o jos visada būna pakankamai daug).
Aišku, garantijos čia nėra, bet susukti gali ir ne tik Egipte.
Tiesa, viešbutį stengiamės rinktis atsakingai... paskaitom atsiliepimus, išsiklausinėjam agentūroj... į 3 žv. Egipte aš niekada nevažiuočiau... ypač su vaikais.
mažiau 4* aš net nežiūriu, galvoju, gal tie visi vidurių sukimai tikrai persivalgymo ir pigesnių viešbučių problema