QUOTE(Simutee @ 2011 01 21, 21:14)
Kai rinkomes viesbuti, kazkur prie atsiliepimu radau komentara, kad Hurgados oro uostas labai mazas ir ten tiek atskrendant tiek isskrendant del dideliu eiliu tenka praleisti daug laiko. Kiek tame yra tiesos?
Tikra tiesa.
QUOTE(jodulis @ 2011 01 21, 21:29)
Taip eiles dideles bet tik šestadieni ir sekmadieni o kitom denom nelabai dauk buna zmoniu. As stengiosi vykti kad butu ne iseigines dienos ,nes teko du katus vykti per iseigines tai dauk zmoniu ,bet gana greitai pralaidžia.Jei Lietuvoje butu tiek zmoniu tai gal lauktum kokia para .
Dabar stengiosi vykti tik darbo dienomis.
Mes skridom antradienį, eilės buvo labai labai ilgos.
QUOTE(tindiriushka @ 2011 01 21, 23:34)
Dabar galvojau prasitęsti geruma Egipte, bet aplinkiniai pradėjo atkalbinėti, nes suviduriuosiu - bus nekas su pienu, o jei mažiukas pasigaus bakteriją bus dar baisiau.. nebežinau ką daryti
Tik jums spręsti. Mane irgi gąsdino... važiavau ir nėščia, du kartus maitinanti. Tuomet šiek tiek labiau pasisaugodavau... net dantis valiausi vandenuku iš butelio, stengiausi neprimaišyti įvairaus maisto ir viskas buvo
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 22, 10:02)
Tindriuska, jusu maziukas tikrai labai gi dar maziukas, o egipte bent paskutine diena tai susuka pilva, vartotant ten probiotikus.
nebent tie kas isgere 100gr tai reciau skundziasi, beto jei jau sugalvosite vaziuoti rekomenduoju veztis savo vandeni, nors aisku ir ten yra pirkti, bet visvien ramiau, kai savas, tikrai zinai kad jokiu baketriju nebus.
Buvau 8 kartus, niekada nesivežiau savo vandens ir pilvo nesuko ne tik man, bet ir niekam iš mūsų kompanijos (o jos visada būna pakankamai daug).
Aišku, garantijos čia nėra, bet susukti gali ir ne tik Egipte.
Tiesa, viešbutį stengiamės rinktis atsakingai... paskaitom atsiliepimus, išsiklausinėjam agentūroj... į 3 žv. Egipte aš niekada nevažiuočiau... ypač su vaikais.