Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 03 14, 20:43)
o be jokiu ten slaptazodziu? mes tai ppat vesimes mazaji loptopa..
hurgadoje esame buve smile.gif aciu 4u.gif

be jokių slaptažodžių internetas.o viešbutyje galima pirkti kortelę internetui,1 val. kainuoja 10 dolerių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 03 14, 20:43)
o be jokiu ten slaptazodziu? mes tai ppat vesimes mazaji loptopa..
hurgadoje esame buve smile.gif aciu 4u.gif

dazniausiai tai buna bevielio interneto laisvos zonos Wi-Fi (ar kaip jos ten) smile.gif
bent Lietuvoje kiek teko susidurti, tai akropolyje, mcdonalde...
jungiesi laisvai prie tinklo ir jokiu slaptazodziu nepraso... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2011 03 14, 22:28)
dazniausiai tai buna bevielio interneto laisvos zonos Wi-Fi (ar kaip jos ten) smile.gif
bent Lietuvoje kiek teko susidurti, tai akropolyje, mcdonalde...
jungiesi laisvai prie tinklo ir jokiu slaptazodziu nepraso...  ax.gif

Man tai teko būti viešbučiuose Šarme, kur lobby baruose yra Wi-Fi, tai beveik kas vakarą gurkšnodavom kokteliukus ir susirašinėdavome su draugais bei artimaisiais thumbup.gif
Atsakyti
Egipte buves ne viena karta,skrysiu i La Pacha viesbuti balandzio pabaigoje.Visada ekskursijas imu is vietinio Samiro.Sameon2010@yahoo.com tel.+2 012 7526712 rasyti rusu kalba lotiniskomis raidemis.Niekada neapgavo,megsta lietuvius.Atsikaityti galima po ekskursijos.Vaziavom per ji i Kaira ir Liuksora,i motosafari ir kitas ekskursijas.Rekomenduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipass: 14 kovo 2011 - 22:09
QUOTE(kipass @ 2011 03 14, 23:07)
Egipte buves ne viena karta,skrysiu i La Pacha viesbuti balandzio pabaigoje.Visada ekskursijas imu is vietinio Samiro.Sameon2010@yahoo.com tel.+2 012 7526712 rasyti rusu kalba lotiniskomis raidemis.Niekada neapgavo,megsta lietuvius.Atsikaityti galima po ekskursijos.Vaziavom per ji i Kaira ir Liuksora,i motosafari ir kitas ekskursijas.Rekomenduoju

o jis atvaziuoja i bet kur?
musu viesbutis shal hasish tolokai nuo Hurgados.
jei daug kartu buvote, tai gal zinot ka apie lti pyramisa?
Atsakyti
Buvau viesbuciuose Reemyvera,Waves,Minamark viesbuciuose.Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh apie si viesbuti nieko negaliu pasakyti.Skaiciau atsiliepimus tai neblogi.Samiras atvaziuotu ir i jusu viesbuti.Reemyvera viesbutis irgi ne Hurgadoje tai jis atvaziavo ir susitarem del ekskursijos.Jokiu problemu.Jiems dabar darbo reikia tai atvaziuos kur reikia.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 03 14, 23:45)
Buvau viesbuciuose Reemyvera,Waves,Minamark viesbuciuose.Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh apie si viesbuti nieko negaliu pasakyti.Skaiciau atsiliepimus tai neblogi.Samiras atvaziuotu ir i jusu viesbuti.Reemyvera viesbutis irgi ne Hurgadoje tai jis atvaziavo ir susitarem del ekskursijos.Jokiu problemu.Jiems dabar darbo reikia tai atvaziuos kur reikia.smile.gif

Aciu jums labai aciuks.gif
Atsakyti
Labutis. O man idomu kodel visi skrendat i Hurgada? Kiek cia paskaitau, tai i Sarma labai mazai vykstanciu. Kazi kame cia reikalas? Ar jums ten labiau patinka, ar kokia kita priezastis?
Atsakyti
Sarme sako nera ka veikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 14, 08:35)
Ar jums taip buvo nutike?

Mūsų tik kampas pradrėkstas buvo, bet trys šeimos žiaurius skandalus kėlė, kai pamatė izoliacija apvyniotus praplėštus lagaminus, o pradarę viską sujauktą rado
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2011 03 15, 00:01)
Labutis. O man idomu kodel visi skrendat i Hurgada? Kiek cia paskaitau, tai i Sarma labai mazai vykstanciu. Kazi kame cia reikalas? Ar jums ten labiau patinka, ar kokia kita priezastis?

Visada skrendu į Šarmą, bet kartą ir aš buvau Hurgadoj, tai į tą nesamonę daugiau nežadu gryšt schmoll.gif , tai tolygu pinigų išmetimui, todėl ir toliau skraidau į Šarmą thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(kipass @ 2011 03 15, 00:14)

Atvirščiai, Hurgadoj nėra ką veikt. Pašliurinėt tarp daugiabučių ir mašinų dūmų galima bet kuriame LT mieste ir veltui cool.gif O jeigu pirkti 5* ir nekišti iš jos nosies, tai tada miestas neturi reikšmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 03 14, 23:14)

Sharme nera ka veikt? biggrin.gif na as nebuvau,nezinau,bet Hurgadoje buvau ir tikrai galiu pasakyti,kad va ten tai tikrai nera ka veikti smile.gif
Atsakyti