Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(jodulis @ 2011 03 05, 10:46)
Arba rusai specialiai neleidzia kad dar mazesnes kainas isideretu.Nes is tos laidos matosi kad egypteciai labai laukia rusu turistu.Nes pagtindiniai pinigu maiseliai yra rusu turistai. biggrin.gif As planuoju balandi ar geguzi i Egypta.Bet gal reikes per lenkus varyti.Pirma karta is Lenku truputi baisoka nes nezinau nieko kas ir kaip ten.Ir vazuoti man gana toli per visa Lietuva reikia pervazuoti ir puse lenkijos.Ir tai kai paziuriu nuo dveju zmoniu susitaupo apie 1200lt man. thumbup.gif

Aga , lenkai tikrai vilioja savo kainomis biggrin.gif bet kai pagalvoji, kad reiks tiek laiko vaziuot iki - is lenku tai verysad.gif
na sikart dar per Lietuvius, bet jau vasara tikrai per lenkus reiks lekt thumbup.gif
Oi laukiu, nesulaukiu savo keliones, kad pamatyti kas tam egipte is tikro dedas, tikiuos pailset vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2011 03 05, 10:46)
Arba rusai specialiai neleidzia kad dar mazesnes kainas isideretu.Nes is tos laidos matosi kad egypteciai labai laukia rusu turistu.Nes pagtindiniai pinigu maiseliai yra rusu turistai. biggrin.gif As planuoju balandi ar geguzi i Egypta.Bet gal reikes per lenkus varyti.Pirma karta is Lenku truputi baisoka nes nezinau nieko kas ir kaip ten.Ir vazuoti man gana toli per visa Lietuva reikia pervazuoti ir puse lenkijos.Ir tai kai paziuriu nuo dveju zmoniu susitaupo apie 1200lt man. thumbup.gif

Na taip, reikia skaičiuoti, nes dabar mokėti tokius pinigus kelionėms iš LT yra absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 04, 20:25)
Mes 9 balandzio, bet su seimyna.
O viesbuti, labai faina ji nusiziurejo, tik abejoju ar kainu dar bus ten geru, nes viskas tik brangsta, o pasirinkimas mazeja.
Tad jei tik apsisprende, tai nera cia ko laukt manyciau.
As uzsisakiau ir stebejau kainas su nerimu, bet jos tik didejo, o dabar jau visai nebeliko pasiulymu i ta viesbuti.

Oi, mes irgi i Titanica vaziuojam 7 diena balandzio isskrendam, bet per Varsuva, busim 14 dienu - super kaina gavosi, tokia kaip is Lietuvos net savaitei neiseitu i si viesbuti biggrin.gif
O mano drauge negali 14 dienu, tai iesko kompanijos 7 dienom is Lietuvos 4u.gif
O Jus su seima, tai kiek metuku Jusu vaikams ar vaikui? ax.gif
Gal su musiskiais tiktu padraugauti? Musu 1,5 ir 4 metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 05, 11:44)
Oi, mes irgi i Titanica vaziuojam  7 diena balandzio isskrendam, bet per Varsuva, busim 14 dienu -  super kaina gavosi, tokia kaip is Lietuvos net savaitei neiseitu i si viesbuti biggrin.gif
O mano drauge negali 14 dienu, tai iesko kompanijos 7 dienom is Lietuvos 4u.gif
O Jus su seima, tai kiek metuku Jusu vaikams ar vaikui? ax.gif
Gal su musiskiais tiktu padraugauti? Musu 1,5 ir 4 metu 4u.gif

Taigi parašyta informacijos lange: 17 metų ir 6 metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 05, 12:02)
Taigi parašyta informacijos lange: 17 metų ir 6 metai biggrin.gif

Jau dideli, nenores su musu maziais buti, na gal mes koki kokteiliuka isgersim biggrin.gif
Nes as nesu tokia jauna, kokia galbut atrodau pagal vaiku metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif esu naujoke pas jus...
Balandzio 9 d. vykstame i hurgada, i Hilton long beach. gal kas nors tuo paciu metu vykstate? rolleyes.gif taip pat noreciau isgirsti komentarus tu, kurios jau lankesi siame viesbutyje.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 05, 11:05)
Na taip, reikia skaičiuoti, nes dabar mokėti tokius pinigus kelionėms iš LT yra absurdas doh.gif

O Jus irgi is Lenkijos skrendat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 05, 18:39)
O Jus irgi is Lenkijos skrendat? ax.gif

Mes jau buvome sausio pabaigoje, skridome iš Rygos smile.gif Žiūrint dabartinėmis kainomis skrendant iš Vilniaus į tą patį viešbutį, kelionė brangesnė 2600 Lt doh.gif Čia 2 suaugę ir 2 vaikai 7 n.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 05 kovo 2011 - 17:55
QUOTE(erikondziuke_ @ 2011 03 05, 16:47)
Sveikos  4u.gif  esu naujoke pas jus...
Balandzio 9 d. vykstame i hurgada, i Hilton long beach. gal kas nors tuo paciu metu vykstate? rolleyes.gif  taip pat noreciau isgirsti komentarus tu, kurios jau lankesi siame viesbutyje.

aš buvau ne per šiuos, bet per praitus metus. Galima sakyti patiko, nors iš Hiltono gal daugiau tikėjausi. Kambariai man atrodė jau norėtų šiek tiek remonto, bet gal dabar jau sutvarkė, juk metai praėjo. Labai didelė teritorija, todėl labai priklauso, kur gausite kambarius. Gražus koralinis rifas, smėliukas, ilgas atbradas. Iš esmės viskas ten gerai. Jei kas dar domina - klausk.
Gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 05, 18:23)
aš buvau ne per šiuos, bet per praitus metus. Galima sakyti patiko, nors iš Hiltono gal daugiau tikėjausi. Kambariai man atrodė jau norėtų šiek tiek remonto, bet gal dabar jau sutvarkė, juk metai praėjo. Labai didelė teritorija, todėl labai priklauso, kur gausite kambarius. Gražus koralinis rifas, smėliukas, ilgas atbradas. Iš esmės viskas ten gerai. Jei kas dar domina - klausk.
Gerų atostogų 4u.gif

na mus panasei ir persejo agenturos darbuotoja, kad kazko laaabai ispudingo nesitiketume vien del "HILTON", bet asitaike gera kaina.
norejau palausti del tu kambariu. kur geriau prasyti ju, nes manau be "pakisos" neapseisime kaip visada, tad noretusi zinoti, kaip ten reikalai su tais namukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikondziuke_: 05 kovo 2011 - 20:01
QUOTE(lori30 @ 2011 03 03, 11:15)
O tai kovo 17 nieks neskrenda  g.gif

Skrendu su savo pupa į Hurgadą. Pirmą kartą leisiuos į kelionę viena su vaiku.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2011 03 05, 23:57)
Skrendu su savo pupa į Hurgadą. Pirmą kartą leisiuos į kelionę viena su vaiku.. rolleyes.gif

Aš jau ne kartą buvau Egipte su savo mažuoju, tai sakyčiau, pailsėjau daug geriau nei važiuojant su visa šeima smile.gif
Atsakyti