Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Ir man smalsu pasidare....kuris sveikas organizmas pernes 2 savaites maitindamas sausu maistu ir dar sokoladais,sausiniais..o cia problemos su sveikata ir sitaip "maitintis
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 02, 11:55)
Zinoma, kad yra visokiu atsiliepimu, bet pasiskaicius is daugelio nuomoniu, galima susidaryti bendra vaizda.
Dabar jau kitaip nebus, kelione uzsakyta, lauksim atostogu, tikedamiesi, kad atnaujins ekskursijas iki balandzio men, o jei ne, teks sedet viesbuty tada manau sociai uzteks 7n.
Kaire jau buvom, dabar noretusi Luksora aplankyt.
Papildyta:

Na as kiek maciau, tai svariu vandeniu laiste  ax.gif
Ar as gal ko nesuprantu  unsure.gif
kokiam viesbuty jus tai matete?

Mes kai buvom vasara Hurgadoje viesbutyje jasmine vilaze,tai pastoviaio laite kazkuom,kas labai smirdejo,bet mums nemaise
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 02, 11:01)
O nėra skrendančių kovo 10?

Dar norėjau paklaust dėl kelionės draudimo... Aš turiu paprastą kreditinę kortelę, ten kiek suprantu yra kelionės draudimas mano šeimai. Ar verta pirkt dar papildomą draudimą į Egiptą?  g.gif

mes taip pat kovo10 skrendam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2011 03 03, 11:13)
mes taip pat kovo10 skrendam  smile.gif

Paskaitykit truput auksciau buvo rasyta apie draudima smile.gif smulkiau turit pasiaiskint kas i banko sveikatas draudima ieina, kad neturetumet nemaloniu nutikų smile.gif
O tai kovo 17 nieks neskrenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2011 03 03, 11:15)
Paskaitykit truput auksciau buvo rasyta apie draudima smile.gif smulkiau turit pasiaiskint kas i banko sveikatas draudima ieina, kad neturetumet nemaloniu nutikų  smile.gif
O tai kovo 17 nieks neskrenda  g.gif

Skirtingoms kortelėms įeina skirtingas draudimas. Šiandien buvome banke. Tik sakė nereikia ta kortele prieš akis mojuoti, kad va aš apdraustas, turi susimokėti, susirinkti popieriukus visus ir tik grįžus gražins pinigėlius. Pas mus visa revolving, tai nedraudžia pav nuo problemų su bagažu. Dabar galvoju ar verta apsidrausti papildomai?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 03, 14:30)
Skirtingoms kortelėms įeina skirtingas draudimas. Šiandien buvome banke. Tik sakė nereikia ta kortele prieš akis mojuoti, kad va aš apdraustas, turi susimokėti, susirinkti popieriukus visus ir tik grįžus gražins pinigėlius. Pas mus visa revolving, tai nedraudžia pav nuo problemų su bagažu. Dabar galvoju ar verta apsidrausti papildomai?

Man tai nepatinka ten mokėti už gydymą, todėl nors ir turiu kreditinę kortelę su draudimu, vistiek perku per draudimo kompaniją, tada nereikia ten mokėti pinigų. Gydytojas tik poliso kopiją pasilieka ir viskas. Kiek pamenu draudimas kainavo 22 litus asmeniui, bet čia tik medicininių išlaidų draudimas. Su civilinės atsakomybės ir bagažo draudimu bus brangiau.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 03, 15:24)
Man tai nepatinka ten mokėti už gydymą, todėl nors ir turiu kreditinę kortelę su draudimu, vistiek perku per draudimo kompaniją, tada nereikia ten mokėti pinigų. Gydytojas tik poliso kopiją pasilieka ir viskas. Kiek pamenu draudimas kainavo 22 litus asmeniui, bet čia tik medicininių išlaidų draudimas. Su civilinės atsakomybės ir bagažo draudimu bus brangiau.

Pritariu, ypac kai vaikus vezuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 03, 16:24)

Tai va ir man nepatinka g.gif Gal sakau apsidrausti normaliai g.gif
Nors kai vaikui lūžo ranka slidinėjant Slovakijoje, tai valdiška ligoninė liepė sumokėti, jiems netiko mūsų draudimas, o kortelių iš ligonių kasų neturėjom pasiėmę. Bet grįžus namo sumokėjo viską draudimas, nekilo problemų. O Tunise tik atsišvietė... Nežinau nuo ko čia priklauso?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 03, 16:44)
Tai va ir man nepatinka g.gif Gal sakau apsidrausti normaliai g.gif
Nors kai vaikui lūžo ranka slidinėjant Slovakijoje, tai valdiška ligoninė liepė sumokėti, jiems netiko mūsų draudimas, o kortelių iš ligonių kasų neturėjom pasiėmę. Bet grįžus namo sumokėjo viską draudimas, nekilo problemų. O Tunise tik atsišvietė... Nežinau nuo ko čia priklauso?

Nežinau, nuo ko priklauso, bet Egipte buvom susidūrę su daktarais 2 kartus, tai vieną kartą atsišvietė polisą, o antrą kartą sugedęs kopijavimo aparatas buvo, tai, kadangi sirgo vaikas, pagydė ir vaistų davė, taip sakant neoficialiai. Ne mūsų gi kaltė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 03 kovo 2011 - 16:08
O blink.gif
Kaip viskas ispirkta g.gif
I viesbuti, kuri mes uzsisakeme, jau neduoda pasiulymu. schmoll.gif
Vis stebejau kaip kinta kainos, o jos tik augo...
O dabar visai viesbucio nerodo tarp siulomu. bigsmile.gif
Lengviau atsipuciau gal tai reiskia, kad issirinkom neblogai?
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2011 03 03, 10:13)
mes taip pat kovo10 skrendam  smile.gif

O į kokį viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 03, 22:23)
O į kokį viešbutį?

SUN RISE GARDEN BEACH smile.gif
Atsakyti