Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 03 01, 20:30)
Iš Londono geros kainos i Tabą.

08 March '11

14 naktų
Three Corners El Wekala 4* ALL - 449 £/per person (1840 Lt).
Sofitel Taba Heights 5* ALL - 529 £/per person (2170 Lt).
Papildyta:
O man atrodo, kad čia Jūs labai brangiai mokėjote, kaip už 7 dienas... smile.gif

O man atrodo,kad cia tu biski visiem pavydi,as tai jau tikrai i Londona neskrisiu,kad pasiekti Egipta,gal tau gerai kai tu gali bet kada rinktis kelione,mes tokios galimybes neturim,ir tikrai siai dienai sumokejom labai normalia kaina,dar ir viesbutis puikus,i Egipta varau 6 karta,kainas jau isanalizavau,viesbuciu nemazai pazystu ir tikrai zinau,kad nepermokejau vacation4.gif
Papildyta:
Otai kovo 6 diena niekas neskrendat i sharma ax.gif egypt.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2011 03 01, 21:53)
Tai jus labai brangiai mokejot,mes skrendam i sharma kovo 6 diena,viesbutis 5 zvaigzduciu ir dar maitinimas ual,tai 2 zmonem su viza3600lt 7 n. clap.gif

Žinau kad brangiai, o dabar dar brangiau doh.gif . Kai bankrutavo Novus Oribis ir Starai, Novaturas ir Tezturas išnaglėjo, kainas nežmoniškai kelia. Bet kol iš jų pikrsime, tol taip ir bus, patys kalti dėl tokių kainų. Dabar normaliausios kainos iš LT su kelionių organizatoriais tai Bauerio. Tiems kam nėra svarbu konkretus viešbutis ir AI tai puikus variantas už gerą kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 02 kovo 2011 - 09:00
Na manau nera ko klausinetis kainu kiek kas mokejo, paskui lb apmaudu buna, kai kiti daug pigiau uz ta pati sumoka doh.gif
Bet db kas pirko keliones, galit but ramus kainos tik auga ax.gif
Tad as ir ramiai jau laukiu assa.gif ir nesuku galvos kad bus pigiau (na nebent gal kito sezono metu)
Tad labai laukiu atostogu vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
O nėra skrendančių kovo 10?

Dar norėjau paklaust dėl kelionės draudimo... Aš turiu paprastą kreditinę kortelę, ten kiek suprantu yra kelionės draudimas mano šeimai. Ar verta pirkt dar papildomą draudimą į Egiptą? g.gif
Atsakyti
[quote=Bertoska,2011 03 02, 11:01]
O nėra skrendančių kovo 10?

Dar norėjau paklaust dėl kelionės draudimo... Aš turiu paprastą kreditinę kortelę, ten kiek suprantu yra kelionės draudimas mano šeimai. Ar verta pirkt dar papildomą draudimą į Egiptą? g.gif
[/quo

Jums reik issiaiskint kokios draudimo paslaugos ieina i banko korteles draudima pvz. gal apmoka gydyma tik valstybineje ligonineje arba kai kurios neapmoka transportavimo i ligonine, tad jei kazko truksta, galite dasipirkti, draudimas zmogui nedaug kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2011 03 02, 10:24)
Na manau nera ko klausinetis kainu kiek kas mokejo, paskui lb apmaudu buna, kai kiti daug pigiau uz ta pati sumoka doh.gif
Bet db kas pirko keliones, galit but ramus kainos tik auga  ax.gif
Tad as ir ramiai jau laukiu assa.gif ir nesuku galvos kad bus pigiau (na nebent gal kito sezono metu)
Tad labai laukiu atostogu vacation4.gif  vacation1.gif

Kad auga kainos, tai tikra tiesa, o "spec" pasiulymuose tik prasti viesbuciai ir tie ne paciomis maziausiomis kainomis.
O as vat prisiskaiciau vakarietisku atsiliepimu apie ta dessole lti pyramisa viesbuti, tai dabar nerimauju.
Prirasyta, kad pragaro atostogas zmones turejo, kad rusai ten siauteja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 02, 11:24)
Kad auga kainos, tai tikra tiesa, o "spec" pasiulymuose tik prasti viesbuciai ir tie ne paciomis maziausiomis kainomis.
O as vat prisiskaiciau vakarietisku atsiliepimu apie ta dessole lti pyramisa viesbuti, tai dabar nerimauju.
Prirasyta, kad pragaro atostogas zmones turejo, kad rusai ten siauteja  unsure.gif

Tai ten rusai visur siauteja.Kartais ir lietuviai prisijungia.Gal dar rusu mazai bus ten dabar . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2011 03 02, 11:35)
Tai ten rusai visur siauteja.Kartais ir lietuviai prisijungia.Gal dar rusu mazai bus ten dabar . drinks_cheers.gif

Na duok dieve, kad taip ir butu, bet nelabai tiketina.
Jei lietuviai sitaip verziasi ten, tai kuo rusai nuo ju gali skirtis?
Gal vakaru europieciu ir bus maziau.
Kai buvom ali baba, taip pat ruseliai sugebejo pasiautet ir bardaku pridaryt.
ir vazonai su kaktusais isvartyti buvo, "damas" plysusiais vyrukai ant peciu tempe doh.gif
Zodziu vaizdu matem visokiu, bet dziaugemes, kad daug keliavom ir beveik nebuvom viesbuty.
Dabar jei kelioniu nebus, tai nezinau kaip reikes tokiais vaizdeliais "geretis"
O dar si kart ir maziuka pasimsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 02, 11:15)
Na duok dieve, kad taip ir butu, bet nelabai tiketina.
Jei lietuviai sitaip verziasi ten, tai kuo rusai nuo ju gali skirtis?
Gal vakaru europieciu ir bus maziau.
Kai buvom ali baba, taip pat ruseliai sugebejo pasiautet ir bardaku pridaryt.
ir vazonai su kaktusais isvartyti buvo, "damas" plysusiais vyrukai ant peciu tempe  doh.gif
Zodziu vaizdu matem visokiu, bet dziaugemes, kad daug keliavom ir beveik nebuvom viesbuty.
Dabar jei kelioniu nebus, tai nezinau kaip reikes tokiais vaizdeliais "geretis"
O dar si kart ir maziuka pasimsim  g.gif

Tokiu lietuviu irgi netruksta, patikekit. Kartais musu tautieciai ir rusus pralenkia.
Manau, kad elgesys nuo tautybes nepriklauso. Kiekviena tauta turi savo perliuku.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 02, 11:24)
Prirasyta, kad pragaro atostogas zmones turejo, kad rusai ten siauteja  unsure.gif

As jau niekad neskaitau atsiliepimu, nes visi raso nesamones smile.gif
Mane jau juokas ima kai vis raso, akd srutomis laisto gelymus biggrin.gif taip laisto, bet ten kad vakare laisto, greit nupucia ir viskas gerai biggrin.gif
Maistas vieniem skanus, kitiems ne , ka padarysi, bet vistiek nebuna nevalge biggrin.gif
Kaip zmones nusiteikia, taip ir buna.....
Nori nepriekaistingo piolsio, lai mokasi po 5000 vienam ir tures prabangias atostogas
Norint rast priekabiu , visa laika rasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2011 03 02, 12:49)
As jau niekad neskaitau atsiliepimu, nes visi raso nesamones  smile.gif
Mane jau juokas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del rusų, tai kartais gali būti 100 kultūringų rusų ir net nepastebėsi, kad jie yra, o kartais poros pijokėlių užtenka, kad chaosą padarytų. Ypač jei dar kur šalia gyvena. Iš kitos pusės -turėsit nemokamą šou programą mirksiukas.gif
Beje, kuo toliau, tuo labiau mane ima erzinti ne girti rusai, o persigėrę anglai, airiai. Va čia tai siaubo filmas, ypač jaunimėlis klaikiai atrodo. Manau, kad jie alkoholį dar su kažkuo pamaišo.
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2011 03 02, 12:49)
As jau niekad neskaitau atsiliepimu, nes visi raso nesamones  smile.gif
Mane jau juokas ima kai vis raso, akd srutomis laisto gelymus  biggrin.gif  taip laisto, bet ten kad vakare laisto, greit nupucia ir viskas gerai  biggrin.gif
Maistas vieniem skanus, kitiems ne , ka padarysi, bet vistiek nebuna nevalge  biggrin.gif
Kaip zmones nusiteikia, taip ir buna.....
Nori nepriekaistingo piolsio, lai mokasi po 5000 vienam ir tures prabangias atostogas
Norint rast priekabiu , visa laika rasi  drinks_cheers.gif

Laisto, ne tik vakare, bet ir ryte bigsmile.gif teko matyt ir ne vieną kartą , o dėl maisto - mano vyras iš viso nevalgė viešbutyj - negalėjo (nors ir buvo išpirkta dviem savaitem ) ,bet nė dėl maisto skrido ten doh.gif ir dėl to net jokių priekaištų niekam neturėjo ...
Atsakyti