Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Helllen @ 2011 01 26, 10:26)
Na, kiekvienam savo ir kiekvienas skaiciuoja, kaip jam geriau nuvaziuoti ir is kur.

Man asmeniskai 450 km bajeris , palyginus su liekanciu 1000+ per du zmones.

Kiekvienam bet kur bet kas gali atsitikti, bet kur yra padidinta rizikos zona, ir zinant ten savu noru vaziuoti ieskoti "nuotykiu"...  Cia mano asmenine nuomone, kol kas as kelione savo atidedu ir renkuosi kita sali. gal ne taips silta, bet saugiau.

gal gali įmest nuorodas per kur užsisakyti, jei taip pigiau gaunasi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 01 26, 10:26)

Kiekvienam bet kur bet kas gali atsitikti, bet kur yra padidinta rizikos zona, ir zinant ten savu noru vaziuoti ieskoti "nuotykiu"...  Cia mano asmenine nuomone, kol kas as kelione savo atidedu ir renkuosi kita sali. gal ne taips silta, bet saugiau.

Tai kad jokios bėdos ten.. aš suprantu - karas.. o dabar išėjo liaudis į gatves.. Na nesimakaluok po sostinę ir viskas . gi ne terorizmu kvepia.. smile.gif .. mes, pamenu į Turkiją skridom, kai už jos sienos karas vyko.. Pas mus čia tiek skalambijo žiniasklaida, o ten ramu ramu.. smile.gif.. netgi sakyčiau dar saugiau buvo, nes daugiau policijos pristatyta stovėjo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 08:11)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, sakykit kada geriau vykti atostogauti į egiptą - kovo viduryj ar liepą ? didelio karščio nenoriu, bet pasidegint, vartytis pliaže, mirkt šiltoj jūroj labai labai norėčiau  wub.gif
tai kovas ar liepa  ?  blush2.gif
ir ar tiesa, kad į egiptą geriau vykti ne mažiau 4-5* viešbutį su viskuo įskaičiuota, jei planuoji visą laiką prabūti viešbučio teritorijoj ? ar geriau imti pusryčius ir vakarienę ? o pietus ir mineralinį pirktis atskirai... ?

lauksiu bet kokių komentarų ir kritikos  4u.gif

Liepą karšta labai, anksčiau lietuviai vasara net neveždavo į Egiptą. Vienos tiesos nėra biggrin.gif Ir trijų žv. AI Egipte girdėjau žmonės sėkmingai praleidžia atostogas, viskas nuo piniginės storio ir zamaškių priklauso bigsmile.gif O šiaip tai, jeigu neplanuojate važiuoti į ekskursijas, tai imkit AI ir nesukit sau galvos bigsmile.gif
Beje, gal kam įdomūs šios dienos trečiadieniai West Expresso pasiūlymai:
http://mailit.1312.l...php?id=MHZtdA==
Papildyta:
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 09:46)
jei kalba eina apie kovą, tai maždaug kovo 11-12d skrydis būtų.  4u.gif

nėra skirtumo kur, svarbu pigiau kad gautųsi.. svarbu, kad būtų viešbutis su didele teritorija prie pat jūros. baseinai, animatoriai.  4u.gif
lotuliukas.gif
bėda ta, kad man reikėtų imi neapmokamų atostogų  doh.gif o nuo liepos nereikėtų  blush2.gif
noriu komforto. tai kuo daugiau žvaigždučių, tuo didesnė tikimybė, kad mažiau nervų bus  g.gif

ne vien žvaigždutės viską lemia, dar atkreipkite dėmesį į viešbučio statybos/renovacijos metus, kad nebūtų visiškai nušlemštas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Helllen @ 2011 01 26, 10:11)
Traskuti,

O nenori is Varsuvos skristi?
Negasdina neramumai?

As ziuriu objektyviai ir jokiu butu nedrisciau keliauti i Egipta, kada verciama valdzia: nes:
1. Ten Afrika, kiti istatymai
2. Kas jumis pasirupins extra atveju? Agentura? Nemanau...cia ne EUropa , o tuo labiau ne ES.
3 Kuris garantuotas, kad neuzblokuos aerouostu?
Kuris garantuotas, kad visi egiptieciai ateis i darba. Je jie streikuos, kas jumskokteilius maisys ar taxi vairuos?

Taigi ne ryt skrenda, o liepos mėnesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 26, 10:53)

ne vien žvaigždutės viską lemia, dar atkreipkite dėmesį į viešbučio statybos/renovacijos metus, kad nebūtų visiškai nušlemštas rolleyes.gif
Papildyta:

Taigi ne ryt skrenda, o liepos mėnesį biggrin.gif

lyg nenudrožtas 4u.gif

dzin, varyčiau ir kovą jau tada iš varšuvos, jeigu daug pigiau išeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 26, 10:30)
Tai kad jokios bėdos ten.. aš suprantu - karas.. o dabar išėjo liaudis į gatves.. Na nesimakaluok po sostinę ir viskas . gi ne terorizmu kvepia..  smile.gif .. mes, pamenu į Turkiją skridom, kai už jos sienos karas vyko.. Pas mus čia tiek skalambijo žiniasklaida, o ten ramu ramu.. smile.gif.. netgi sakyčiau dar saugiau buvo, nes daugiau policijos pristatyta stovėjo smile.gif.

Toj pačioj Turkijoj kurdai karts nuo karto pasprogdina ir dar taiko, kad daugiau turistų į orą išlektų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 11:05)
lyg nenudrožtas  4u.gif

dzin, varyčiau ir kovą jau tada iš varšuvos, jeigu daug pigiau išeina  4u.gif

Gal ir nenudrožtas, bet statybos/renovacijos metų nematau bigsmile.gif Esu toj vietoj pamokyta, tai dabar labai į tai kreipiu dėmesį bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip pažiūrėt ar lėktuve vietų yra? ax.gif

Geros kelionės kas ryt skrenda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 26, 14:35)
Sakykit, o kaip pažiūrėt ar lėktuve vietų yra?  ax.gif

Geros kelionės kas ryt skrenda  4u.gif

Tezturas rašo, Novaturas nea... Tezture žiūrėti čia:

http://book.teztour....viaReference-lt
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 01 24, 14:56)
Dėl tų apsinuodijimų .... tai kažkodėl nieks nedrįsta prisipažinti, kad dažniausiai ne apsinuodijama, bet apsiryjama  mirksiukas.gif
Maisto daug, neribojama, paragaut norisi, tai ir kemšam viską iš eilės....
Namie tiek tikrai nieks neryja, tad nenuostabu, kad skrandžiai sustreikuoja.

va ir aš apie tą patį - jeigu valgai normaliai kaip ir namuose, tai bėdų ir nėra .. o kai bando atvalgyti visus įdėtus pinigus, taip ir išeina smile.gif nesakau kad visiems, bet ...

Aš pati į Elgouną vasario 10-17 traukiu su 4 metų dukryte. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 26, 13:48)
va ir aš apie tą patį - jeigu valgai normaliai kaip ir namuose, tai bėdų ir nėra .. o kai bando atvalgyti visus įdėtus pinigus, taip ir išeina  smile.gif nesakau kad visiems, bet ...

Aš pati į Elgouną vasario 10-17  traukiu su 4 metų  dukryte. smile.gif

valgau maziau nei namuose, del nepakeliamo karscio, vyras kaip visada, viesvien apatinis voztuvas paskutine diena apie save dave zinia..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 25, 21:23)
o grįžusių iš Egipto nesenai nėr? kaip ten tie orai?

šalta
kalbėjau vakar su ten esančiais, nesimaudo, vaikšto su megztiniais, laukia atšilimo
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 01 26, 13:37)
šalta
kalbėjau vakar su ten esančiais, nesimaudo, vaikšto su megztiniais, laukia atšilimo

blink.gif dieną su megztiniais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 26, 14:39)
blink.gif dieną su megztiniais?  g.gif

jei dieną +17 - +20C biggrin.gif
Atsakyti