Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 10:20)
aš noriu iki 2000lt asmeniui su viskas įskaičiuota savaitei 5* viešbutyj.  4u.gif jeigu ką randu, tai nėra vietos lėktuve kovą.

karšta. bet juk ten klimatas kitoks, karštis ne toks prie kokio mes įpratę, ar aš klystu ?
ar kovo mėnesį galėsiu vartytis prie jūros nesušalus ir nesidangstydama nuo vėjo?  4u.gif

o butinai tik 5 zv? yra labai puikiu ir 4 zv viesbuciu....
Atsakyti
Mane tai dabar daugiau nei orai pradejo jaudinti neramumai sianakt vyke Egipte unsure.gif , jau i Kaira tikrai kelione atkrinta cool.gif Tikiuosi Hurgadoj to nesijaus g.gif

Tai sianakt jau i kelione bigsmile.gif , kas dar ryt 8.00 i Hurgada is Vilniaus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 26 sausio 2011 - 09:41
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 10:20)
aš noriu iki 2000lt asmeniui su viskas įskaičiuota savaitei 5* viešbutyj.  4u.gif jeigu ką randu, tai nėra vietos lėktuve kovą.

karšta. bet juk ten klimatas kitoks, karštis ne toks prie kokio mes įpratę, ar aš klystu ?
ar kovo mėnesį galėsiu vartytis prie jūros nesušalus ir nesidangstydama nuo vėjo?  4u.gif

na uzmeciau aki i keliones kovo menesiui, tai bent jau vietu lektuve tai tikrai matau kad yra....
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 26, 09:34)
na leipos menesi bent jau man tai tikrai butu per karsta, nors kasrti megstu, asmeniskai as anksciau kaip rugseji i Egipta nevaziuociau, bet cia labai individualu... na o del kovo tai tikrai neturetumete susalti antroje puseje tai jau tikrai
o jus i  Hurgada ar i Sarma norite?

jei kalba eina apie kovą, tai maždaug kovo 11-12d skrydis būtų. 4u.gif

nėra skirtumo kur, svarbu pigiau kad gautųsi.. svarbu, kad būtų viešbutis su didele teritorija prie pat jūros. baseinai, animatoriai. 4u.gif

QUOTE(Alri @ 2011 01 26, 09:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nesusalsi tikrai. Mes visada vaziuojam vasario menesi ir buna virs 30laipsniu silumos

lotuliukas.gif
bėda ta, kad man reikėtų imi neapmokamų atostogų doh.gif o nuo liepos nereikėtų blush2.gif

QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 26, 09:37)
o butinai tik 5 zv? yra labai puikiu ir 4 zv viesbuciu....

noriu komforto. tai kuo daugiau žvaigždučių, tuo didesnė tikimybė, kad mažiau nervų bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 10:46)
noriu komforto. tai kuo daugiau žvaigždučių, tuo didesnė tikimybė, kad mažiau nervų bus  g.gif

neapsigaukit su tom zvaigzdutem, geriau ziurekit pati viesbuti, jo aprasyma, atsiliepimus buvusiuju, o ne zvaigzduciu kieki, tikrai buna, kad viesbutis su 4 zv geresnis uz kita kuris 5 turi smile.gif

Gero pasirinkimo ir gerų atostogu
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 26, 09:52)
neapsigaukit su tom zvaigzdutem, geriau ziurekit pati viesbuti, jo aprasyma, atsiliepimus buvusiuju, o ne zvaigzduciu kieki, tikrai buna, kad viesbutis su 4 zv geresnis uz kita kuris 5 turi smile.gif

Gero pasirinkimo ir gerų atostogu

galvojau čia http://www.novaturas...EGHSUNRISE/apie

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 11:02)

sakyciau neblogas gan pasirinkimas, bet kaina jau 2500..... o vietu lektuve tai yra
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 26, 10:07)
sakyciau neblogas gan pasirinkimas, bet kaina jau 2500..... o vietu lektuve tai yra

kaina 1956 liepai asmeniui. mes jau buvom agentūroj. mums paskaičiavo. iki 18val turim apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Traskuti,

O nenori is Varsuvos skristi?
Negasdina neramumai?

As ziuriu objektyviai ir jokiu butu nedrisciau keliauti i Egipta, kada verciama valdzia: nes:
1. Ten Afrika, kiti istatymai
2. Kas jumis pasirupins extra atveju? Agentura? Nemanau...cia ne EUropa , o tuo labiau ne ES.
3 Kuris garantuotas, kad neuzblokuos aerouostu?
Kuris garantuotas, kad visi egiptieciai ateis i darba. Je jie streikuos, kas jumskokteilius maisys ar taxi vairuos?
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 01 26, 10:11)
Traskuti,

O nenori is Varsuvos skristi?
Negasdina neramumai?

As ziuriu objektyviai ir jokiu butu nedrisciau keliauti i Egipta, kada verciama valdzia: nes:
1. Ten Afrika, kiti istatymai
2. Kas jumis pasirupins extra atveju? Agentura? Nemanau...cia ne EUropa , o tuo labiau ne ES.
3 Kuris garantuotas, kad neuzblokuos aerouostu?
Kuris garantuotas, kad visi egiptieciai ateis i darba. Je jie streikuos, kas jumskokteilius maisys ar taxi vairuos?

4u.gif

tai dabar sukt galvą, kaip iki varšuvos nusigaut. ieškot kas nuveš, parveš.. vienas galvos skausmas. verysad.gif

dėl politikos, tai jo doh.gif tai daba tą valdžią ilgai jie vers ? g.gif
bet lygiai taip pat kad ir tokioj prancūzijoj (europa) streikai vyksta... niekas nėra dėl nieko nė jokioj šalyj garantuotas...

per novaturą, dar likus 3 savaitėms iki kelionės galima pakeisti kelionę.. unsure.gif
Atsakyti
skambinau sesei, ji kelionių agentūroje dirba.. sakė viskas turisitinėse zonose ramu, oro uostai dirba pilnu pajėgumu. O sustreikuoti gali bet kada bet kur bet kokio oro uosto darbuotojai.. mes skrendam smile.gif rytoj smile.gif.. jei bus proga prisijungsiu parašysiu kas ir kaip ten smile.gif

traškuti, jei žiūrit Mamlouk, tai per Teztour pažiūrėkit Sunrise Garden Beach. šie du viešbučiai dalinasi bendra teritorija ir restoranais, gali naudotis abiem, nesvarbu kuriame gyventum. Mums Garden išėjo kiek pigiau nei Mamlouk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 26 sausio 2011 - 10:25
Na, kiekvienam savo ir kiekvienas skaiciuoja, kaip jam geriau nuvaziuoti ir is kur.

Man asmeniskai 450 km bajeris , palyginus su liekanciu 1000+ per du zmones.

Kiekvienam bet kur bet kas gali atsitikti, bet kur yra padidinta rizikos zona, ir zinant ten savu noru vaziuoti ieskoti "nuotykiu"... Cia mano asmenine nuomone, kol kas as kelione savo atidedu ir renkuosi kita sali. gal ne taips silta, bet saugiau.
Atsakyti