QUOTE(Alri @ 2011 01 25, 11:04)
Aš irgi esu girdėjus, bet šitam viešbutyj mes nejautėm diskriminacijos , vasario mėm vėl važiuojam ten pat. Aišku, vakarinės programos vyksta vokiečių kalba, bet mums tai netrukdė Bet, užtai koks maisto pasirinkimas didelis Net ungurio valgėm per Valentino dieną. Pliaže kasdien vaikšto ir klausinėja ar mes patenkinti aptarnavimu, ar viskas gerai Alkoholio pila kiek nori, nereik lakstyt prie baro. Patalynę keitė kasdien.
i kur jus vaziuojate?
koks ten viesbutis ir kokia kaina jei ne paslaptis.
Papildyta:
mes praeita kart Hurgadoj buvom, siemet galvojom gal i Scharma traukti, bet baisoka del tu rykliu, tai net nezinau. Ne prie baseinu zadam gulet, norim panardyt, tai sunku issirinkt.
QUOTE(daluzenik @ 2011 01 25, 22:37)
i kur jus vaziuojate?
Papildyta:
mes praeita kart Hurgadoj buvom, siemet galvojom gal i Scharma traukti, bet baisoka del tu rykliu, tai net nezinau. Ne prie baseinu zadam gulet, norim panardyt, tai sunku issirinkt.
Papildyta:
Važiuojam į Hurgadą. Viešbutis miesto centre. Jei su vaikais, tai gal per maža teritorija , nors ten labai ramu. Yra auklė, kuri užsiima vaikais. Mes važiuojam 14naktų, kaina - 5664litai su vizom ir draudimu, kaip į šį viešbutį, nebrangu.
Yra keletas nedidelių rifų. Man užteko stebėti žuvis ir kitus gyvūnus
QUOTE(kitten` @ 2011 01 25, 10:56)
Mes kai buvome Sea gull, ekskursijoms agenturu ieskoti nereikejo, pasiula viesbutyje nuo a iki z, kainos tos pacios, kaip mieste.
Del geresnio kambario pinigu nedaveme, siek tiek pasnekinom, pasisypsojom, tai mirktelejo aki ir dave rakta i "good room"
Del geresnio kambario pinigu nedaveme, siek tiek pasnekinom, pasisypsojom, tai mirktelejo aki ir dave rakta i "good room"
Man patiko Sea Gull, bet labiau patiko La Pacha. Kambariai tai tikrai didesni Sea Gullyj, bet pliažas didesnis mūsų ir rusų nėra.
Negi nerasime draugu -- bendrakeleiviu? Siandien uzsisakeme kelione kovo 6 d. i Taba Heights. O Egipte -- neramumai... Susinervinau truputi.
Labas rytas
Merginos, sakykit kada geriau vykti atostogauti į egiptą - kovo viduryj ar liepą ? didelio karščio nenoriu, bet pasidegint, vartytis pliaže, mirkt šiltoj jūroj labai labai norėčiau
tai kovas ar liepa ?
ir ar tiesa, kad į egiptą geriau vykti ne mažiau 4-5* viešbutį su viskuo įskaičiuota, jei planuoji visą laiką prabūti viešbučio teritorijoj ? ar geriau imti pusryčius ir vakarienę ? o pietus ir mineralinį pirktis atskirai... ?
lauksiu bet kokių komentarų ir kritikos
Merginos, sakykit kada geriau vykti atostogauti į egiptą - kovo viduryj ar liepą ? didelio karščio nenoriu, bet pasidegint, vartytis pliaže, mirkt šiltoj jūroj labai labai norėčiau
tai kovas ar liepa ?
ir ar tiesa, kad į egiptą geriau vykti ne mažiau 4-5* viešbutį su viskuo įskaičiuota, jei planuoji visą laiką prabūti viešbučio teritorijoj ? ar geriau imti pusryčius ir vakarienę ? o pietus ir mineralinį pirktis atskirai... ?
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 09:11)
Labas rytas
tai kovas ar liepa ?
tai kovas ar liepa ?
Aš patarčiau vykti kovo mėnesį. Mano manymu tiesa, kad reik važiuot į 4-5*viešbutį su AL. Mieste pietauti nėra pigu
QUOTE(Alri @ 2011 01 26, 08:17)
Aš patarčiau vykti kovo mėnesį. Mano manymu tiesa, kad reik važiuot į 4-5*viešbutį su AL. Mieste pietauti nėra pigu
ačiū
bet kovo mėnesiui jau nėra tokių gerų kainų
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 09:46)
o liepa tai jau bus labai karsta. o del kainu, tai ziurint, kas jums yra gera kaina....
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 26, 09:05)
o liepa tai jau bus labai karsta. o del kainu, tai ziurint, kas jums yra gera kaina....
aš noriu iki 2000lt asmeniui su viskas įskaičiuota savaitei 5* viešbutyj. jeigu ką randu, tai nėra vietos lėktuve kovą.
karšta. bet juk ten klimatas kitoks, karštis ne toks prie kokio mes įpratę, ar aš klystu ?
ar kovo mėnesį galėsiu vartytis prie jūros nesušalus ir nesidangstydama nuo vėjo?
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 10:20)
aš noriu iki 2000lt asmeniui su viskas įskaičiuota savaitei 5* viešbutyj. jeigu ką randu, tai nėra vietos lėktuve kovą.
karšta. bet juk ten klimatas kitoks, karštis ne toks prie kokio mes įpratę, ar aš klystu ?
ar kovo mėnesį galėsiu vartytis prie jūros nesušalus ir nesidangstydama nuo vėjo?
na leipos menesi bent jau man tai tikrai butu per karsta, nors kasrti megstu, asmeniskai as anksciau kaip rugseji i Egipta nevaziuociau, bet cia labai individualu... na o del kovo tai tikrai neturetumete susalti antroje puseje tai jau tikrai
o jus i Hurgada ar i Sarma norite?
QUOTE(traškutis @ 2011 01 26, 10:20)
Nesusalsi tikrai. Mes visada vaziuojam vasario menesi ir buna virs 30laipsniu silumos