QUOTE(brasta @ 2011 01 24, 10:29)
Be abejo, ne visiems 100 proc. tuos pilvus susuka... Bet tikimybė pigesniuose viešbučiuose yra didesnė... Nebūtinai tai žvaigždėmis matuojama...
Pati mačiau kaip vienam viešbuty (4 žv.) vaisius ir daržoves su skudurėliu valė... matyt, vandenį taupė... Nu nebevalgiau aš ten jų... nieko neatsitiko. Bet nuo to laiko atsakingiau ėmiau rinktis viešbučius.
Mes tikrai nemenkinam kitų už jų pasirinkimą, bet dalijamės savo patirtimi. Kiek girdėjau besisikundžiančių sveikata Egipte, kaip taisyklė visi buvo apsistoję pigesniuose viešbučiuose. O važiuodama su vaikais, aš nenoriu rizikuoti ir taupyti jų sąskaita... bet dar kartą primenu, kad čia mano nuomonė ir gerbiu bet kokį kitų žmonių pasirinkimą...
Pati mačiau kaip vienam viešbuty (4 žv.) vaisius ir daržoves su skudurėliu valė... matyt, vandenį taupė... Nu nebevalgiau aš ten jų... nieko neatsitiko. Bet nuo to laiko atsakingiau ėmiau rinktis viešbučius.
Mes tikrai nemenkinam kitų už jų pasirinkimą, bet dalijamės savo patirtimi. Kiek girdėjau besisikundžiančių sveikata Egipte, kaip taisyklė visi buvo apsistoję pigesniuose viešbučiuose. O važiuodama su vaikais, aš nenoriu rizikuoti ir taupyti jų sąskaita... bet dar kartą primenu, kad čia mano nuomonė ir gerbiu bet kokį kitų žmonių pasirinkimą...
Mano chebra penkiose apsiš... sėdėjo, o problema buvo tame, kad vienas pačiupinėjo pinigus ir neplauta ranka per burna brūkštelėjo, tada vieni nuo kitų apsikrėtė
Papildyta:
QUOTE(gisa @ 2011 01 24, 11:49)
O kas vaziavo su vaikais i egipta? nieko blogo neatsitiko, kalbu ne apie kudikelius, bet 3-6m. vaikus.
Aš važiavau, viskas buvo OK
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 24, 15:11)
Gal kas turite kelioniu vadova apie Egipta lietuviu kalba?
Nes knygynuose apie 80lt
Nes knygynuose apie 80lt
Internete reikėtų pasiieškoti, pvz.:
http://iknyga.lt/aut...u-vadovas_16400