Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(brasta @ 2011 01 24, 10:29)
Be abejo, ne visiems 100 proc. tuos pilvus susuka... Bet tikimybė pigesniuose viešbučiuose yra didesnė... Nebūtinai tai žvaigždėmis matuojama...
Pati mačiau kaip vienam viešbuty (4 žv.) vaisius ir daržoves su skudurėliu valė... bigsmile.gif matyt, vandenį taupė... doh.gif Nu nebevalgiau aš ten jų... nieko neatsitiko. Bet nuo to laiko atsakingiau ėmiau rinktis viešbučius.
Mes tikrai nemenkinam kitų už jų pasirinkimą, bet dalijamės savo patirtimi. Kiek girdėjau besisikundžiančių sveikata Egipte, kaip taisyklė visi buvo apsistoję pigesniuose viešbučiuose. O važiuodama su vaikais, aš nenoriu rizikuoti ir taupyti jų sąskaita... bet dar kartą primenu, kad čia mano nuomonė ir gerbiu bet kokį kitų žmonių pasirinkimą... 4u.gif

Mano chebra penkiose apsiš... sėdėjo, o problema buvo tame, kad vienas pačiupinėjo pinigus ir neplauta ranka per burna brūkštelėjo, tada vieni nuo kitų apsikrėtė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gisa @ 2011 01 24, 11:49)
O kas vaziavo su vaikais i egipta? nieko blogo neatsitiko, kalbu ne apie kudikelius, bet 3-6m. vaikus.

Aš važiavau, viskas buvo OK bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 24, 15:11)
Gal kas turite kelioniu vadova apie Egipta lietuviu kalba?
Nes knygynuose apie 80lt  doh.gif

Internete reikėtų pasiieškoti, pvz.:
http://iknyga.lt/aut...u-vadovas_16400
Atsakyti
Laba diena,
turiu klausyma keliavusioms su vaiku, sauskelnes vezdavotes, ar ten isigydavote?
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2011 01 24, 16:47)
Laba diena,
turiu klausyma keliavusioms su vaiku, sauskelnes vezdavotes, ar ten isigydavote?

Aš vežiausi iš Lietuvos,nes ten ieškoti kur nusipirkti sauskelniu butu didžiulis nepatogumas,isidejau ir Hipp tyreliu bet ju kaip ir nereikejo mano 1,6 m vaikas valge iš bendro meniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2011 01 24, 16:47)
Laba diena,

Veždavausi. Galima ir ten įsigyti... bet tikrai brangiau... ir kokybės nežinau...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal kas esate buvę čia http://www.novaturas...EGHSUNRISE/apie
arba čia http://www.novaturas.../EGHSUNGAR/apie

arba kurioj čia temoj būtų galima rast atsiliepimų. matau, kad čia ne pirma tema apie egiptą 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkome bilietus i Egipta,viesbutis Tropicana Grand Oasis,vaziuojam kovo 2 diena,gal galetu kas buvot ka nors parasyt,kaip maistas,ar yra kambariuose vandens buteliuose,a la carte restoranai uz papildoma mokesti ar iskaiciuoti,iki kelintos valandos alkoholis,taip pat butu idomu isgirsti atsiliepimus aplamai apie si viesbuti,busiu dekinga uz bet kokia informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2011 01 24, 21:35)
Nusipirkome bilietus i Egipta,viesbutis Tropicana Grand Oasis,vaziuojam kovo 2 diena,gal galetu kas buvot ka nors parasyt,kaip maistas,ar yra kambariuose vandens buteliuose,a la carte restoranai uz papildoma mokesti ar iskaiciuoti,iki kelintos valandos alkoholis,taip pat butu idomu isgirsti atsiliepimus aplamai apie si viesbuti,busiu dekinga uz bet kokia informacija  ax.gif

http://www.tripadvis..._and_Sinai.html 4u.gif
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas, bet paaiskinkite kuo skiriasi ale carte restoranai viesbutyje? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Labutes,
zinau, kas as cia ne i tema, bet pirksiu tokia žalio akmens katino statula.
gal kas turite parsiveze kaip suvenyra ar siaip. man jos tiesiog reikia, o pati i egipta dar tikrai greit neisvaziuosiu, o ir pazistami neapsiimtu atvezti man sios svajones.
rašykite i až arba mieliauske@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 24, 23:50)
gal ir kvailas klausimas, bet paaiskinkite kuo skiriasi ale carte restoranai viesbutyje? blush2.gif

tai restoranai, kai renkamasi iš meniu. Paprastai būna mokomi, tačiau priklauso nuo viešbučio politikos, kai kada vieną kartą per visą buvimą leidžia nemokamai pasinaudoti...
Atsakyti
[quote=daluzenik,2011 01 24, 10:20]
jei ne paslaptis, kur radote toki, kad rusu nebutu?

Mes pernai buvom Sarme SEA LIFE, rusu nesutikom ne vieno schmoll.gif patiems net keista buvo, viesbutyje buvo pilna italu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 01 24, 23:06)
tai restoranai, kai renkamasi iš meniu. Paprastai būna mokomi, tačiau priklauso nuo viešbučio politikos, kai kada vieną kartą per visą buvimą leidžia nemokamai pasinaudoti...

aciu 4u.gif
Atsakyti