Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 18:11)
hmm.. jums flirkas veikia?  g.gif

veikia
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 17:11)
hmm.. jums flirkas veikia?  g.gif

veikia 4u.gif
Atsakyti
O efoto? g.gif Man neveikiot.

Nuostabi foto su pakaba. blink.gif
Atsakyti
Niu va įmetu kelias foto, lauksiu komentarų... pasiilgau ryškalų, spalvų, kad rėžtų akin biggrin.gif tik kaži ne per daug? g.gif

Šita man pasirodė geriausia iš šiandienos foto ax.gif
user posted image

Koliažai, kuris geriau, ar totalus š...???

Šito man nepatinka didžioji foto, nes nėra normalaus ryškumo...nu kažkokia ne super visai...o kaip jums? kaip pati mintis ir t.t.? g.gif
user posted image

O kaip šitas koliažas? g.gif
user posted image

flickr dar su vaiku įdėjau foto, lauksiu komentarų...kas netyngit...plyzzzz 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 19, 17:24)

Nuostabi foto su pakaba. blink.gif

su fokusu? bigsmile.gif taigi štatyvą išbandyt juodai reikėjo... o vyro paltą rimtai kažkas iš balkono nukosėjo lotuliukas.gif

gotte, man tos kriaulės su katinu nedera kažkaip, lyg prielipas, nesumąstau jokios istorijos ju jom ir katinu g.gif pažiūrėjau flirck`e, kodėl su mergike nederinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 19 sausio 2011 - 17:48
QUOTE(gotte @ 2011 01 19, 17:42)
Niu va įmetu kelias foto, lauksiu komentarų...

Aš kadangi eu alergiška visokioms kriauklėms, tai iškart sakau ne. Nors jei nuimtum, foto man visai žiūrisi, tik kaip profai turbūt pakomentuos- nekabina.. Nu ką, rankšluosčiai ar kas ten... (nors nžn, gal ir kabins juos biggrin.gif )
Su katinu man koliažas ne, bet pati foto man patinka. Katinas toks estetiškai sterilus, tik aš norėčiau kad ties katinu sutaptų spalvotas rankšluotis, o ne baltas, tada gal labiau kontrastuotų... g.gif
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2011 01 19, 17:47)
su fokusu? 

Jo, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 19, 17:42)
Niu va įmetu kelias foto, lauksiu komentarų... pasiilgau ryškalų, spalvų, kad rėžtų akin biggrin.gif tik kaži ne per daug? g.gif

ka turi bendro katinas ir kriaukles? g.gif
Atsakyti
Kodėl su dukryte nederinau, tai nežinau net...norėjau kažkodėl kriauklių ir katino biggrin.gif vat taip tą momentą atrodė, kad geriau. Šiaip aš tų nusaldintų kriauklių irgi nemėgėja, bet kodėl šį kartą taip padariau irgi nežinau...nu va tokia tatai buvo nuotaika... tongue.gif

Dėkui už komentarus 4u.gif

Kas dar ką pakomentuos...? g.gif

Beje, jeigu imti ne ryškalus , tai šita foto man labai jauki tokia, nors visai nėra ji nei tobula, nei ką...Mane pačią tai joje labiausiai erzina juodas blynas kairėje (ten spintos gylis) ir tai, kad neaišku, kas ten šalia vaiko (nors ji rankose tada laikė vieną savo mėgstamų meškių), o dabar ten kažkokia makaliūzė doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 sausio 2011 - 18:26
QUOTE(gotte @ 2011 01 19, 18:25)
bet kodėl šį kartą taip padariau irgi nežinau...

Beje, jeigu imti ne ryškalus ,

- taigi Tu laukiesi smile.gif va ir acakymas.

- man irgi jauki foto, bet be spintos man negražiai žiūrisi ta odos raukšlė virš akių, vaikas kaip guminis atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 19, 18:31)
- taigi Tu laukiesi smile.gif va ir acakymas.

- man irgi jauki foto, bet be spintos man negražiai žiūrisi ta odos raukšlė virš akių, vaikas kaip guminis atrodo...

ha ha ha... jei šūda sumali, gali pasiteisint maždaug biggrin.gif nu super tada lotuliukas.gif

Į raukšlę neatkreipiau dėmėsio...aišku, geriau jos nebūtų, bet man nemaišo jinai siaubingai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 sausio 2011 - 18:38
Yvete, nuotraukyte gavau mirksiukas.gif ot isbandymas man bus doh.gif

bandau ketvirta karta rodytis biggrin.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Gotte, labai centruota viskas smile.gif
ta su mayiuku butu labai miela foto.. tik man asmeniskai tas juodas plotas kairej trukdo.. ir grudas per sunkus.. bet siaip patinka:)

na niekaip negaliu koliayo idet i flirka g.gif
Atsakyti