Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 01 19, 14:30)
nu skaičiuoju, skaičiuoju, man kaip ir pigiau gaunas  doh.gif ai, dar vakare reik su MB pasitart  cool.gif

Dar nepamiršk apie muitą (nežinau ar yra foto technikai, lyg ir ne) ir apie PVM wink.gif jei ne iš ES siųsiesi. NUo kažkokios sumos reikia sumokėti valdžiai duoklę
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 19, 09:20)
Ai pamiršau parašyti, gavau nuotraukėlę, lyg žinau kieno, bet ne tai svarbiausia. Gavau horizontalią foto, tad pakeisiu į kvadratą, kitaip nesižiūrės joks koliažas. blush2.gif

Aš taip mąsčiau, bet žaidimo vadas (nors pagal šios temos terminologiją gražiau skambėtų žaidimo deivė smile.gif) pasiūlė sulipdyti koliažą su horizontalia:)

QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 19, 10:48)
Kodėl nesižiūrės? Tik jei horizontali 600x400, vertikalią reikia irgi daryt 400 aukščio, pvz.: čia

Va ir už pavyzduką dėkui 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 19, 12:04)
man tai va visad klausimas, kur rast graziu patalpu fotkinimui... kas zino, a? biggrin.gif

Na čia gal iš tos operos kaip "drambliuko svajonės" ar "pašikučių kaime"... lotuliukas.gif

Alabama, tavo vyro (ne tavo vyro, bet vyriškos giminės žmogaus) portretas man patiko. Man labai gražu, kad veidas toks ryškus, aiškus, apšvietsas, aplink irgi nėra niūru. Sėdėjimo poza jo man patinka, tas rankų sudėjimas.

Ui, gavau gi ir aš foto, minčių nuuuuuuuuuuuuulis, pasijutau kaip su puodyne ant galvos. Kaip suprantu griežto termino padarymui nėra, taip?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 19, 15:38)
Dar nepamiršk apie muitą (nežinau ar yra foto technikai, lyg ir ne) ir apie PVM wink.gif jei ne iš ES siųsiesi. NUo kažkokios sumos reikia sumokėti valdžiai duoklę

naaa, jeigu siuntimo dokumentuose nebus parasyta kas ir kaip, tai neturetu prikibti. na nesu siuntusi foto technikos, bet kiek esu uzsakinejus siaip visko, tai tik viena karta prisikabino, o zinokit mokesciai tai uj uj doh.gif reikejo sumoketi muita vos ne tiek pat, kiek mokejau uz preke+ jie iskaiciavo siuntimo paslaugas, nuo to viso dejo mokesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 19, 14:30)
nu skaičiuoju, skaičiuoju, man kaip ir pigiau gaunas  doh.gif ai, dar vakare reik su MB pasitart  cool.gif

tai parodyk ka issirinkai smile.gif cia gi patarianciu daug biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gavau foto koliažui - man, minimalizmo megėjai, tikras iššūkis, nes ten daugiau daiktų nei du, o spalvų tai iš viso pilnas spektras. Idėjų susirašiau jau pilną lapą, bet nei viena iš jų dar nėra "ta" idėja. Žodžiu bus ką veikti.

QUOTE(robobebras @ 2011 01 19, 10:28)
as irgi gavau foto, aciu Yvette smile.gif

green_tea, grynai techniskai - jei nori skaidraus ledo, pavirk vandeni puode 5-10min, atvesink ir uzsaldyk. Isnyks istirpusios dujos ir gausi +- skaidru leda, aisku jei to sieki smile.gif

Ačiū už patarimą, tikrai pasinaudosiu. Kitas klausimas - kaip paskui tą ledą iš indo iškrapštyt? Aš aptirpdžiau šiltu vandeniu, todėl viduj ledas suskilinėjo doh.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 13:02)
patarsimas yra super gerai biggrin.gif
kaip pvz green_tea su tulpem! jau laukiu kada vel ka ides smile.gif tikrai saunuole  4u.gif keep going!

Malonu girdėt smile.gif Turiu dar kelias šaldytuve ir ant palangės, laukia savo eilės...
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 19, 14:52)

drinks_cheers.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 01 19, 15:21)
Sveiki  4u.gif

Ačiū už patarimą, tikrai pasinaudosiu. Kitas klausimas - kaip paskui tą ledą iš indo iškrapštyt? Aš aptirpdžiau šiltu vandeniu, todėl viduj ledas suskilinėjo  doh.gif
Malonu girdėt  smile.gif Turiu dar kelias šaldytuve ir ant palangės, laukia savo eilės...

Supilk į plastikinį indą - bus lengviau išimti
Atsakyti
Klausykit, susidūriau čia su tokia PS problemėle. HELP Pasirenku Crop įrankį, apkerpu, kaip man reikia (apibrėžiu tą rėmelį), tada spaudžiu Image - Crop ir man dingsta iš eterio visa fotke doh.gif blink.gif tada darau Undo, kad grąžinti...
Kaip suprantu tą fotkę apkerpa, bet kodėl man jos neberodo??????? g.gif gal kas užstatyta ne taip? g.gif
Atsakyti
Aš pirkau techniką ir www.cameranu.nl 4u.gif Man pigiau išėjo nei ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 19, 16:21)
Kitas klausimas - kaip paskui tą ledą iš indo iškrapštyt? Aš aptirpdžiau šiltu vandeniu, todėl viduj ledas suskilinėjo  doh.gif

tai tu neskubek, palauk kol pats atsikabins, arba idek ta inda i salta vandeni, saltas vanduo irgi tirpdo.
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 19, 13:45)
Kątik suvokiau,kad palikau vieną durną reikalą savo fotkėj  biggrin.gif Ups....  Ir šiaip,pažiūrėjau dabar,kad nelabai tinkama,be kokybės ir šiaip,ant greičio padaryta .. velnias.  doh.gif

hihihi.gif
Gera nuotrauka. Už mane jau viskas beveik sugalvota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 19, 14:38)

kai parašyta "gift", nereik muito mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 19, 14:52)

ai, jau nebereik, nes pareidama nusipirkau štatyvą krautuvėj biggrin.gif .... o objektyvas dar palauks, 50-tuką žiūrėjau, buvau radus už 50 žalių naudotą su siuntimu jau wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 19, 15:35)
Aš pirkau techniką ir www.cameranu.nl  4u.gif  Man pigiau išėjo nei ebay 4u.gif

aišku, žinosiu ateičiai
o čia reik rasti skirtumus lotuliukas.gif atrodo fokusą pagavau blush2.gif sėdžiu visa išsišiepus iki ausų....
Atsakyti
hmm.. jums flirkas veikia? g.gif
Atsakyti