Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 23:39)
Mane ar Melody? biggrin.gif

Melodi, tave turiu ir įdėmiai seku lens.gif good.gif
Atsakyti
Labutis!
Po vakarykščio cannon seminaro supratau, kad Jūs visos esat JĖGA thumbup.gif thumbup.gif ačiū Jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tomas Tumalovičius irgi liepė nusipirkt 50-tuką, tai tikriausiai imsiu jį, o ne zoomiuką doh.gif
QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 16:57)
ax.gif atnesu pirmaji savo blyna ax.gif

thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 25, 17:36)
Šiaip iš tiesų, man visi koliažiukai patiko parodyti- man atrodo, kad daug stipresni koliažiukai dabar nei kad pirmą kartą smile.gif

mano nematėt dar doh.gif galvoj visi mano užmanymai daaaaug gražiau atrodo, jau 3 kokius nupyškinau ir dar tik 1 pamanomas, bet dar nesirodysiu blush2.gif
Žinokit visos esat superinės!!!
Atsakyti
Aš sėdžiu ir laukiu lapuko iš pašto (Aišku galiu ir nesulaukt laugh.gif ) lėksiu objektyvo pasiimti. O tada bandysiu antrą variantą koliažui.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 26, 10:38)
Aš sėdžiu ir laukiu lapuko iš pašto (Aišku galiu ir nesulaukt laugh.gif ) lėksiu objektyvo pasiimti. O tada bandysiu antrą variantą koliažui.

kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 26, 10:40)
kur pirkai?

Hmz. Sunku nupasakot. Tiesiog nuskilo.
Ne iš pardės pirkau. Bet naują.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 26, 09:18)
Laba ryta.
O čia apatinėje nuotraukoje, prie lėkštės kraštelio ne plaukas? Ar man visai jau "kukū" smile.gif ?

O tu siaube! doh.gif Pravalas visiškas, tikrai plaukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 25, 22:25)
Melodi, sveikinu ir aš sulaukus dukrytės 4u.gif
Norėčiau atrast tave flickr'e ax.gif

Cia 4u.gif 4u.gif

Aciu merginos visoms uz sveikinimus 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

As kolkas nekomentuosiu, kiek maciau koliaziuku visi patiko, o kritikai rimtesniai, reik rimciau ir prisest blush2.gif Biski laiko stoka doh.gif Beje, uzsiemiau 52 sav projekta, dar kas nors siemet daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 26, 12:58)
Cia  4u.gif  4u.gif

As kolkas nekomentuosiu, kiek maciau koliaziuku visi patiko, o kritikai rimtesniai, reik rimciau ir prisest blush2.gif  Biski laiko stoka doh.gif  Beje, uzsiemiau 52 sav projekta, dar kas nors siemet daro? smile.gif

Dėkui, turiu kur akis paganyti tavo lobynuose wub.gif
O dėl projekto, aš buvau užsidegus, pirmą foto padariau, bet paskui bum...basta, nes užteko šeimynaipasirgt gerai savaitę, atsikėlė, paskui nebuvo įkvėpimo, tai pasikalbėjau su savim ir sutariau, kad tokio konkrečiai projekto nebus, bet stengsiuosi fotoaparatą pasiimti į rankas dažniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 26, 12:22)
Dėkui, turiu kur akis paganyti tavo lobynuose wub.gif
O dėl projekto, aš buvau užsidegus, pirmą foto padariau, bet paskui bum...basta, nes užteko šeimynaipasirgt gerai savaitę, atsikėlė, paskui nebuvo įkvėpimo, tai pasikalbėjau su savim ir sutariau, kad tokio konkrečiai projekto nebus, bet stengsiuosi fotoaparatą pasiimti į rankas dažniau ax.gif

Anokie ten lobynai irnesakyk.gif smile.gif

As vakar vel bandziu piesima sviesa, tai pagalvojau, gal kas norit isbandyt, neprivalomai, bet galim kaip ND padaryt kam idomu, kartu ir kurybinis butu ir technika atlikimo gan idomi ir nereik jokiu modeliu iekot biggrin.gif Galetumem temoj aptarima daryt smile.gif

Va siek tiek teorijos
Tutsas

dar cia
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 26, 14:39)
Anokie ten lobynai irnesakyk.gif  smile.gif

As vakar vel bandziu piesima sviesa, tai pagalvojau, gal kas norit isbandyt, neprivalomai, bet galim kaip ND padaryt kam idomu, kartu ir kurybinis butu ir technika atlikimo gan idomi ir nereik jokiu modeliu iekot biggrin.gif  Galetumem temoj aptarima daryt smile.gif

Va siek tiek teorijos
Tutsas

dar cia

as uz, tik dar turiu skola su koliazu, nespejau smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti