Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 01 25, 19:14)
na ateinu as su gelytem... ar padeliojimai nekliuna? fokusas yra? idomu ar tuscios foto? ciuozia i sona?

pirma. Man patinka tokios, kur pusė vazelės ir gėlės. Tik viršaus pas tave trūksta, apačios per daug. Tų taškiukų galėtų nebūti. Kas ten fone ruduoja ar triukšmauja. Kėdė gal kokia buvo?
Antra man labiausiai iš trijų patiko. Kompoziciškai, vos viršaus pridėčiau, apačios ir dešinės truputį nukirpčiau. Bet šiaip labai švelnu.
Trečioje tos žvakelės ar ko visai nereikia. Ir viršaus stinga.

Dėl koliažų pritariu, nuostabuma. Reiktų ir trečią kartą suorganizuoti, patirties įgausim tai dar puikiau pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 sausio 2011 - 19:13
aciu labai visoms bigsmile.gif tikrai nesitikejau blush2.gif puiki paskata keliauti tolyn bigsmile.gif bet turbut didziausias aciu pirmosios nuotraukos autorei bigsmile.gif 4u.gif manau nuo jos labai daug priklauso thumbup.gif

tai kam cia reiktu padekoti cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 20:20)

tai kam cia reiktu padekoti cool.gif ?

jei gerai pamenu tai Agrastukei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:49)
Melody, flikre sveikinau, bet cia irgi :***

Melodi, sveikinu ir aš sulaukus dukrytės 4u.gif
Norėčiau atrast tave flickr'e ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 25, 22:25)
Melodi, sveikinu ir aš sulaukus dukrytės 4u.gif
Norėčiau atrast tave flickr'e ax.gif

Mane ar Melody? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 25, 16:53)
viktorija ok

Puiku smile.gif

O šį kartą aš su maistu smile.gif Ar ne per šviesios nuotraukos? Ką galėjau geriau padaryti?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Alabama, eurikaite, Yvete, aciu, kad pakomentavot! Jei virs geliu daugiau virsaus tada jau ziedai i centra eina... Ziurejau, kad nebutu nukapoti krasteliai.

vikrorija.a man antra skaniau atrodo wink.gif o pirmoj atrodo, kad krenta i prieki lekstute g.gif man apskritai paranoja, kad tai i kokius sonus ciuozia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 25 sausio 2011 - 23:34
QUOTE(Cheles @ 2011 01 26, 00:31)
vikrorija.a man antra skaniau atrodo wink.gif o pirmoj atrodo, kad krenta i prieki lekstute  g.gif man apskritai paranoja, kad tai i kokius sonus ciuozia..

Kaip vis dėlto gerai, kai kiti pasako savo nuomonę. Dabar ir man ji čiuožia doh.gif O prieš tai nemačiau smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, zaviuosi jusu koliaziukais, patiko su balionu labai...
Braskiu bandymai vien del ju nenaturalumo jau nesiziuri
Patiko spalvos zoleliu, labai grazi foto...

o as dedu truputi vasaros, nu jau taip noris tos silumos...noriu sulaukt komentaru del kadravimo,spalvu, fokuso, man paciia trukdo ,kad usiukai ne fokuse, o ka matot jus?
gerai, supykau, dedu nuoroda... doh.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Laba ryta.
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 25, 23:16)
O šį kartą aš su maistu

O čia apatinėje nuotraukoje, prie lėkštės kraštelio ne plaukas? Ar man visai jau "kukū" smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 26, 09:18)
Laba ryta.
O čia apatinėje nuotraukoje, prie lėkštės kraštelio ne plaukas? Ar man visai jau "kukū" smile.gif ?

Laba ryta,
ir man atrodo ten plaukas guli ax.gif na ir siaip man kazkaip nesiziuri... g.gif o kas net sunku dabar pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 01 26, 08:12)

Man lapai patiko,spalvos toookios ryskios,ex kaip jau noris pavasario... ax.gif
Atsakyti