Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 15:05)
daugelis irgi taip pamane wink.gif biggrin.gif vadinasi cia minusas man, kad ne taip pateikiau ax.gif  unsure.gif

as del tu pabarstuku tai pagalvojau kad seseliai
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 25, 16:10)
as del tu pabarstuku tai pagalvojau kad seseliai

o as niekaip nesupratau, kodel ant teptuko "padrozta" piestuko sirdele g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 25 sausio 2011 - 15:12
Vienu zodziu geda Alabamai hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 25, 11:57)
o ko tau 23-55 netinka?

tai, kad daug bėgiot reikia, o aš jau nebe jauniklė wub.gif wub.gif ir visokie paukštukai patinka, o į medį nebeįlipu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(juratike13 @ 2011 01 25, 12:55)
laba, pas mane canon 70-300, tai as nezinau, man vasara uztenka jo sviesumo, as esu juo patenkinta mirksiukas.gif

vat ir aš apie tai galvoju (bet čia tik garsiai galvoju, noriu su Jumis pasitart) nepulsiu šį vakarą pirkt.
ot diskusija, eisu pasižiūrėt dar kartą, nes man irgi akvarelė pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 16:12)
Vienu zodziu geda Alabamai hah.gif

o kodėl gėda?
Pažiūrėk plačiau. Rašai pavadinimą, pradžioje buvo pieštukas. Taigi, pradžioje matyt moterys ir makiažo nedarė, arba iš ko kitko sumąstydavo. Dabar turi visą paletę dažų, taigi, gali ir tą moterį nuspalvinti. Kas būtų viską į savas vietas sudėlioję tai keli spalvoti pravedimai ties akimis kairėje foto, bet man tinka ir šitaip.

Dėl autoportretų nepatarsiu nieko. Mylius aš juos labai, gal todėl, kad nebuvo nei vieno portreto, kitų žmonių daryto, kuris man išties patiktų. Todėl ir išmokau save fotografuoti. Tokią, kokia sau patinku. Neturiu jokio distancinio, ta ioant laikroduko nustatau ir palakstau. Į tą vietą kur stosiu ar ką kitką darysiu, padedu kokį daiktą, sufokusuoju ir tada lakstau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 sausio 2011 - 15:43
Pagalvojau, kad ND darau ne dėl kitų, o dėl savęs. Todėl, dar kartą ND2 (fokusas ant pačios apatinės kaladėlės, nes norėjau pažiūrėti kaip keičiasi fono ryškumas, priklausomai nuo atstumo ).

user posted image
f4.8 / ISO 200

user posted image
f10 / ISO 400

user posted image
f20 / ISO 800
Atsakyti
viktorija ok
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:01)
blink.gif  blink.gif  sad.gif  cray.gif Maniau, ten akvarele.
Viskas, man nesiseka, einu lauk.

Aš iš pradžių irgi maniau, kad akvarelė, bet po to užmačiau nuo teptuko nubyrėjusias dulkes..

Ir vis tik man nuo to šitąs koliažas netapo blogesnis schmoll.gif ... Aš jį pati sau interpretuoju taip: pradžioje buvo pomėgis - piešti...buvo pieštukas ir popieriaus lapas. Buvo moters veidas...veidas popieriuje...vėliau dailininkė/as užaugo ir "piešia" veidus, bet jau ne ant popieriaus, ...gyvus žmones...Labai super, kad pieštame paveiksle yra būtent moters veidas ir tik veidas...ir tai kuo puikiausia aliuzija į moterį su makiažu...ir ten, ir čia kalbame apie piešimą....ant popieriaus...ant kūno...formų ir grožio pajautimą..

Aš taip interpretuoji šį koliažą ir jo labai superinį pavadinimą. Ir šiaip man šitas koliažas vienas įsimintiniausių wub.gif drinks_cheers.gif

Viktorija, ND gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 25 sausio 2011 - 15:59
Pamiršau- sveikinimai Refresh, sveikinimai Melodi wub.gif
Ar kas ruošia su Yvettes ' nėštuke' koliažą ? Atsiliepkit ! 4u.gif
Atsakyti
o kazkokiu konkretesniu pastabu ar komentaru galima savo foto tiketis? blush2.gif gal yra kokiu klaidu, kuriu reiku vengti? ax.gif

user posted image

Atsakyti
Tiesa, prisidedu ir aš prie gimtadienio sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bei melodi - su dykrytės atėjimu!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 25, 17:01)
Ar kas  ruošia su Yvettes ' nėštuke' koliažą ? Atsiliepkit ! 4u.gif

aš norėjau pati suruošti, iki šeštadienio gal pavyks.
Atsakyti