Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 25, 14:33)
o tu cia rankoj laikei fotika?

Neeeeee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 25, 14:37)
aha, man irgi naujiena, Refresh,  tu lyg vos  vėlėliau prisijungei, bet iš kur tai supratai? g.gif

tai gal cia ne SM tradicija smile.gif man rodos, kad apskritai tarp fotografu populiaru per gimtadienius darytis proginius autoportretus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 25, 13:59)
O man nedera  blush2.gif Jei tai butu dazai, viskas butu gerai, bet kiek db iziuriu, tai cia kosmetika, akiu seseliai. Arba jei kitoks piesinys butu...  g.gif O db keistai man atrodo ir nematau visumos 4u.gif
kadagi is technines puses komentuoti negaliu, nes pati daug ko nemoku, tai leidziu sau nors kazka bendrai parasyt. Nenorejau nieko izeist wink.gif Tiesa, noriu palinketi grizti prie senojo uzsiemimo, Jus tikrai talentinga wink.gif

Ten ne akiu seselai, o akvarele profesionaliems dailininkams.

Aciu mergaites.

Melody, flikre sveikinau, bet cia irgi :***
Atsakyti
Nežinau kaip supratau. Supratau ir viskas. Bet čia ne dėl šios temos fotkinaus. Nelabai mėgstu fotografuotis. O mama toli gyvena, aikčioja kad nemato mano fotkiu naujų. Tai pasiaukojau. cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

kad jau mano foto pasirode, tai lendu i sviesa blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 01 25, 13:59)
O man nedera  blush2.gif Jei tai butu dazai, viskas butu gerai, bet kiek db iziuriu, tai cia kosmetika, akiu seseliai. Arba jei kitoks piesinys butu...  g.gif O db keistai man atrodo ir nematau visumos 4u.gif

pritariu siai nuomonei 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 14:49)
Ten ne akiu seselai, o akvarele profesionaliems dailininkams.

cia yra seseliai...

dar lyg spec. patrupinau prie sepetelio ax.gif bet turbut kazkaip kitaip reikejo tai pateikti unsure.gif verysad.gif kad nebutu suklaidine...

jei tai butu akavarele, mintis ir ispildymas butu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 14:56)
Sveikos,

kad jau mano foto pasirode, tai lendu i sviesa blush2.gif  biggrin.gif
pritariu siai nuomonei 4u.gif
cia yra seseliai...

dar lyg spec. patrupinau prie sepetelio ax.gif bet turbut kazkaip kitaip reikejo tai pateikti unsure.gif  verysad.gif kad nebutu suklaidine...
jei tai butu akavarele, mintis ir ispildymas butu super thumbup.gif

blink.gif blink.gif sad.gif cray.gif Maniau, ten akvarele.
Viskas, man nesiseka, einu lauk.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:01)
blink.gif  blink.gif  sad.gif  cray.gif Maniau, ten akvarele.

tai gali suprasti tik "išprotėjusios" dėl kosmetikos. 120 spalvų (berods) šešėlių paletė mirksiukas.gif 4u.gif bet juk ir makiažas bei paletės jam - beveik profesionalių dailininkų sritis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:01)
blink.gif  blink.gif  sad.gif  cray.gif Maniau, ten akvarele.

daugelis irgi taip pamane wink.gif biggrin.gif vadinasi cia minusas man, kad ne taip pateikiau ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 25, 15:04)
tai gali suprasti tik "išprotėjusios" dėl kosmetikos. 120 spalvų (berods) šešėlių paletė  mirksiukas.gif  4u.gif bet juk ir makiažas bei paletės jam - beveik profesionalių dailininkų sritis  smile.gif

QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 15:05)
daugelis irgi taip pamane wink.gif biggrin.gif vadinasi cia minusas man, kad ne taip pateikiau ax.gif  unsure.gif

na mergaites, kai pas mane is kosmetikos tik lupu vazelinas tai nenuostabu lotuliukas.gif Vieninteli lupdazi dukra suvalge, tai is kur man kaimo mergaitei zinot, kad buna tokiu seseliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 25 sausio 2011 - 15:08
QUOTE(stashiene @ 2011 01 25, 15:56)

cia yra seseliai...

as ir pamaniau, kad ten akvarele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:08)
na mergaites, kai pas is kosmetikos lupu vazelinas tai nenuostabu lotuliukas.gif Vieninteli lupdazi dukra suvalge, tai is kur man kaimo mergaitei zinot, kad buna tokiu seseliu lotuliukas.gif

dukra nori būt graži iš vidaus matomai hihihi.gif kaip niekas nežinojo, kad tamsta piešdavo, taip dauguma turbūt ir nežino, kad būna tooookių palečių biggrin.gif bet čia viskas normaliai, sužinojai kažką naujo šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 15:08)
na mergaites, kai pas mane is kosmetikos tik lupu vazelinas tai nenuostabu lotuliukas.gif Vieninteli lupdazi dukra suvalge, tai is kur man kaimo mergaitei zinot, kad buna tokiu seseliu lotuliukas.gif

tai va ir viskas tvarkoj thumbup.gif

Almost
mintis labai tinka siai situacijai thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Almost @ 2011 01 25, 15:04)
tai gali suprasti tik "išprotėjusios" dėl kosmetikos. 120 spalvų (berods) šešėlių paletė  mirksiukas.gif  4u.gif bet juk ir makiažas bei paletės jam - beveik profesionalių dailininkų sritis  smile.gif
Atsakyti