Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Refresh,su tortadieniu!!! 4u.gif imesk paziuret kaip gavos auto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 11:03)
Su liudesiu turiu pranesti, kad Piita piesiau kai man buvo ar 13 ar 14 meteliu.Po to seke ilgas smegenu praplovimas pavadinimu "dailininke busi tik per mano lavona" ir piesima as po kurio laiko meciau.O vat sitam zaidimui pagalvojau, kad tiks ir istraukiau.Net nezinau, kur tie piesiniai metosi, panaudojau sena skana kompe.
Visko buna siam gyvenime.Tapau gera biologe:)Nelaiminga, uztat tvirtai stovinti ant koju.Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka(  biggrin.gif  ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.

Cia siaip toks bele kas:), nukripau.

Labai grzus darbas 4u.gif mat kaip pas tave viskas pasisuko...ps mane atvirksciai buvo,kazkada irgi turejau ta gyslele dailei,tada ir mokytoja ir tevai skatino eit toliau ta linkme,deja,kazkodel man susisviete,kad nenoriu but "priciuozus prie meno" ir nuejau visai kiton pusen tongue.gif
Atsakyti
Refresh, su torto diena 4u.gif rodyk auto ax.gif

Alabama, wow kaip gražiai piešei bigsmile.gif koliažas man labai fainas smile.gif kažkur ir mano daug apdulkėjusių dailės darbų guli, kažkada pavarčiau, tai pačiai keista buvo, kad kadaise taip piešiau, dabar nieko nebemokėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 25, 12:07)
Sveikos,

Papildyta:
Aj ir dar.. Nors čia ir foto forumas, bet.. Melodi, sveikinu Tave su stebuklo atėjimu į šeimą. Gražių, jaukių pažinties akimirkų, būkit visi sveiki ir laimingi. Tegu pasaulis bus draugiškas ir švelnus naujam kūdikėliui. 4u.gif

Aciu, Laukine wub.gif As tai labiausiai dziaugiuos, kad nauja modeliuka turiu (ot ligone biggrin.gif doh.gif )
Atsakyti
Tikiuos nevertinsit šitos foto, o juolab kad ir mažasis priedas visada prie šono laugh.gif Tikrai nemoku fotografuoti įrėmus į save fotiką.
Tai susipažinimui smile.gif
Ačiū už sveikinimus. wub.gif

user posted image

MELODI, NUOŠIRDŽIAI SVEIKINU SULAUKUS VAIVUTĖS!
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 24, 23:17)

Pradzioje buvo piestukas.

O man nedera blush2.gif Jei tai butu dazai, viskas butu gerai, bet kiek db iziuriu, tai cia kosmetika, akiu seseliai. Arba jei kitoks piesinys butu... g.gif O db keistai man atrodo ir nematau visumos 4u.gif
kadagi is technines puses komentuoti negaliu, nes pati daug ko nemoku, tai leidziu sau nors kazka bendrai parasyt. Nenorejau nieko izeist wink.gif Tiesa, noriu palinketi grizti prie senojo uzsiemimo, Jus tikrai talentinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 25, 11:31)

Sveikinu su gimtadieniu 4u.gif
Ir auto laukiu, labai. Dar visa diena prieš akis wink.gif

QUOTE(Melodi @ 2011 01 25, 13:49)
Aciu, Laukine wub.gif  As tai labiausiai dziaugiuos, kad nauja modeliuka turiu (ot ligone biggrin.gif  doh.gif )

Sveikinu 4u.gif Tai visgi Vaiva smile.gif Apžiūrėjau jau šeimynos nuotraukytes - labai miela, gražu. O ir didžioji mergytė koks modeliukas wub.gif

Alabama, patinka koliažas. Mintis.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 25, 14:00)
Sveikinu su gimtadieniu  4u.gif
Ir auto laukiu, labai. Dar visa diena prieš akis wink.gif

Ačiū. Foto yr aukščiau, tiksliau "pykšt" ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Refresh, ir aš sveikinu. Daugiau nieko nesakysiu biggrin.gif

Pasirodo per gimtadienį dedate savo nuotraukas.. Kaip įdomu. Nė nežinojau... Dabar tik daėjo kad foto buvo AirV smile.gif O man visiškai skirtingos moterys abejose nuotraukose pasirodė.. Nu žodžiu, šitą aš ilgam atsiminsiu.
Atsakyti
apie auto - gal Yvete ar dar kas yra mate kokios info kaip fotografuoti? as su fokusu visai nesusitvarkau... i save nepataikau, ka jau kalbet apie kokias akis ar pan... blush2.gif
buciau dekinga!
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 25, 14:15)
Refresh, ir aš sveikinu. Daugiau nieko nesakysiu  biggrin.gif

Jau žinau ką norėtum pasakyt, cic angel.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 01 25, 14:16)
apie auto - gal Yvete ar dar kas yra mate kokios info kaip fotografuoti? as su fokusu visai nesusitvarkau... i save nepataikau, ka jau kalbet apie kokias akis ar pan...  blush2.gif
buciau dekinga!

Aš bandžiau tik save fotografuot su funkcija po 10 sek. Nieko nesigavo įžiūrimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 25, 14:18)
Aš bandžiau tik save fotografuot su funkcija po 10 sek. Nieko nesigavo įžiūrimo  lotuliukas.gif

o tu cia rankoj laikei fotika?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 25, 00:30)
O žinokit tie "kitiniai" 18-55mm diapazone visai neatsitiktinai yra gaminami wink.gif
Čia aišku labai priklauso nuo konkretaus fotografo stiliaus, tačiau derinukas iš 11-16mm zūmo ir 50mm fikso yra toks pakankamai specifinis, aš pradžiai rinkčiausi 18-70mm, o paskui jau ir klausti nebereikėtų kokio objektyvo jums reikia, pati tą suprastumėte.
Beje, peizažai fotografuojami toli gražu ne vien plačiu kampu.

ačiū ,fotolama, už pastebėjimus smile.gif Turėsiu minty ax.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 12:03)
Visko buna siam gyvenime.Tapau gera biologe:)Nelaiminga, uztat tvirtai stovinti ant koju.Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka(  biggrin.gif  ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.

na Žemaitė , berods , virš 40-ties tapo rašytoja, taigi...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 25, 15:15)
Pasirodo per gimtadienį dedate savo nuotraukas...

aha, man irgi naujiena, Refresh, tu lyg vos vėlėliau prisijungei, bet iš kur tai supratai? g.gif
Atsakyti