Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 24, 23:35)
man tai liuks. Nors tiesą sakant tik kairę pusę matau, akys tik ten sukasi. Žavinga. O jungianti mintis, idėja taip pat šauni.

Oi, smagu labai.
Ten mano darbas.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 00:47)
Oi, smagu labai.
Ten mano darbas.

Nesikuklink ir negeltonuok smile.gif Jei ten tavo darbas, tai linkiu, kad ir pieštukui kažkiek laiko liktų, ne tik fotoaparatui.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 00:17)
Alabama + turbut zinau kas:)

Pradzioje buvo piestukas.
user posted image

oho kokie sugebejimai, bigsmile.gif ir tik dabar mums tai rodai?
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 25, 10:24)
oho kokie sugebejimai, bigsmile.gif  ir tik dabar mums tai rodai?

Kad cia fotografijos tema.Ne esme. Kaip koliazas, ar gavosi istorija?Ir kieno antra nuotrauka su dazais, ar as atspejau:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 11:48)
Kad cia fotografijos tema.Ne esme. Kaip koliazas, ar gavosi istorija?Ir kieno antra nuotrauka su dazais, ar as atspejau:)

na kad ir fotografijos, as jei taip mokeciau, seniai buciau pasigyrus biggrin.gif visi cia demonstruoja savus talentus, o tu tylejai nono.gif mirksiukas.gif man koliazas patiko, labai profesionaliai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 25 sausio 2011 - 10:53
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 11:48)

gali juos ir fotografijoje gražiai pristatyti. Lauksim autoportreto, su pieštuku rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 25, 10:55)
gali juos ir fotografijoje gražiai pristatyti. Lauksim autoportreto, su pieštuku rankose  smile.gif

Su liudesiu turiu pranesti, kad Piita piesiau kai man buvo ar 13 ar 14 meteliu.Po to seke ilgas smegenu praplovimas pavadinimu "dailininke busi tik per mano lavona" ir piesima as po kurio laiko meciau.O vat sitam zaidimui pagalvojau, kad tiks ir istraukiau.Net nezinau, kur tie piesiniai metosi, panaudojau sena skana kompe.
Visko buna siam gyvenime.Tapau gera biologe:)Nelaiminga, uztat tvirtai stovinti ant koju.Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka( biggrin.gif ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.

Cia siaip toks bele kas:), nukripau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 12:03)

Visko buna siam gyvenime.Tapau gera biologe:)Nelaiminga, uztat tvirtai stovinti ant koju.Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka(  biggrin.gif  ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.
žiūrėk iš pozityvios pusės. Parneši duoną į namus būdama biologe, o ir laiko lieka mėgiamam užsiėmimui. Vienas kitam netrukdo. Niekada ne per vėlu pamirštus užsiėmimus atgaivinti. Po ilgesnių pertraukų ir kitaip į viską pažvelgi.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 12:03)
Su liudesiu turiu pranesti, kad Piita piesiau kai man buvo ar 13 ar 14 meteliu.Po to seke ilgas smegenu praplovimas pavadinimu "dailininke busi tik per mano lavona" ir piesima as po kurio laiko meciau.O vat sitam zaidimui pagalvojau, kad tiks ir istraukiau.Net nezinau, kur tie piesiniai metosi, panaudojau sena skana kompe.
Visko buna siam gyvenime.Tapau gera biologe:)Nelaiminga, uztat tvirtai stovinti ant koju.Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka(  biggrin.gif  ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.

imk pavyzdi is Loretoido, fotografija ji atrado gan neseniai, ir pradejo ja naudoti tik noredama nufotografuoti savo darbelius, o dabar paziurek, koks autoritetas is jos isaugo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 11:03)
Kazin, ar turiu sansu budama sena tarka(  biggrin.gif  ) sugrizti i mena, kad i fotografija, ko labai noreciau.

nu čia pavarei skaudžiai, man tipo be šansų jau visai....
Paklausiu ar Objektyvas Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS naudotas už 700 Lt. brangu? Man jo reikia, nes esu sena ir nespėju visur iš paskos (čia šeštadienį pastebėjau doh.gif ) noriu zoomiuko... Paprasto. pasiskaičiau atsiliepimų apie jį visai neblogų. Vis tik mano foto bus orientuotos į buitiaką, gamtą ir pan. O jau kiek meno išeis ne taip ir svarbu. Vis tik aš tai darau savo malonumui pirmiausia wub.gif
Laukiu Jūsų nuomonės. Beje šį vakarą man seminaras Canon, ryt būsisu gudresnė.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 25, 11:14)
Labas,

nu čia pavarei skaudžiai, man tipo be šansų jau visai....
Paklausiu ar Objektyvas Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS naudotas už 700 Lt. brangu? Man jo reikia, nes esu sena ir nespėju visur iš paskos (čia šeštadienį pastebėjau  doh.gif ) noriu zoomiuko... Paprasto. pasiskaičiau atsiliepimų apie jį visai neblogų. Vis tik mano foto bus orientuotos į buitiaką, gamtą ir pan. O jau kiek meno išeis ne taip ir svarbu. Vis tik aš tai darau savo malonumui pirmiausia  wub.gif
Laukiu Jūsų nuomonės. Beje šį vakarą man seminaras Canon, ryt būsisu gudresnė.

bet koks tamsus unsure.gif

Alabama nu tikrai koks grazus menas wub.gif
Atsakyti
Sveikos.

Norėjau šiandien šventinį auto padaryt, bet aišku nieko nesigavo. Nėra kas nufotkina, o šalia stovint ir spaudžiant mygtuką nieko nesigavo biggrin.gif Buitinė tokia ir tiek.

Aš jau turėčiau neužilgo gaut Canon 50 mm 1.8 (Atrodo taip parašiau)
Labai laukiu.
Atsakyti