Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2011 01 24, 14:17)
Refresh ND ok, o del kaktuso tai as gal buciau kokia tekila fotkinus, ar kazkaip taip. nes dabar kaktusas kaktusuotas smile.gif

ir as ta pati norejau parasyt ,kad su tekila biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
viktorija.a , matau supratai 2 ND darymo tikslą, tai aš užskaityčiau (nors norėtųsi , kad tas 'tikslas' aiškiau matytųsi foto biggrin.gif ) Bet gal daugiau pažengę tars savo žodį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 24, 19:07)
viktorija.a , matau supratai 2 ND darymo tikslą, tai aš užskaityčiau (nors norėtųsi , kad tas 'tikslas' aiškiau matytųsi foto  biggrin.gif ) Bet gal daugiau pažengę tars savo žodį smile.gif

Tada laukiu daugiau pažengusių nuomonės biggrin.gif Bet galiu ir perdaryti smile.gif Dabar kai jau žinau, ką ir kaip reikia daryti, ilgai netruks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 24, 19:45)
Tada laukiu daugiau pažengusių nuomonės biggrin.gif Bet galiu ir perdaryti smile.gif Dabar kai jau žinau, ką ir kaip reikia daryti, ilgai netruks smile.gif

Tavo fotikas maziausia F5 o didziausia f11 turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 24 sausio 2011 - 19:00
Man ND tinka.

Mergaite
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 24, 21:00)
Man ND tinka.
Mergaite

miela mergaitė smile.gif , kolkas man tik tas snaigutes ant plaukų norėtųsi panaikint (atrodo, kaip pleiskanytės) rolleyes.gif Bet tai, matyt, foto nuotaikai perduot netrukdo smile.gif
Papildyta:
Vis neapsisprendžiu dėl fotiko ( gal daugiau dėl objektyvo) g.gif Planuoju pirkt Nikon D90 kūnelį ir lyg nusižiūrėjau Tokina 11-16 mm peizažams ir Sigma 1,4 50-tuką a la portretams (o gal Nikkor 50 1,8 ?). O gal imti tik nikkor 18-70 mm f3,5-4,5 ? Nu gal čia bus tokie tik retoriniai klausimai... Būt labai smagu, jei kas kokių pastebėjimų dėl objektyvų parašytų 4u.gif
Daug investuot nenoriu ,kol esu tokia pradžiamokslė, bet ir kitinio nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 24, 21:00)

man patinka,kad tavo mergaites veido bruozai neuzmaskuoti action'ais rolleyes.gif net strazdaneles matosi, zavu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 24, 19:59)
Tavo fotikas maziausia F5 o didziausia f11 turi?

Oj, dar ne iki galo išsiaiškinau visas savo fotoaparato galimybes, bet kiek matau, mažiausias f gali būti 3.5, o didžiausias 22. Tuos skaičius, kurie nuotraukose iš lempos pasirinkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 24, 22:03)
Oj, dar ne iki galo išsiaiškinau visas savo fotoaparato galimybes, bet kiek matau, mažiausias f gali būti 3.5, o didžiausias 22. Tuos skaičius, kurie nuotraukose iš lempos pasirinkau  ax.gif

tai va, jei butumet pasirinkus ne is lempos, tai butu matesis didesnis skirtumas smile.gif
Atsakyti
Alabama + turbut zinau kas:)

Pradzioje buvo piestukas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 24, 20:33)
Vis neapsisprendžiu dėl fotiko ( gal daugiau dėl objektyvo) g.gif Planuoju pirkt Nikon D90 kūnelį ir lyg nusižiūrėjau Tokina 11-16 mm peizažams ir Sigma 1,4 50-tuką a la portretams (o gal Nikkor 50 1,8 ?). O gal imti tik nikkor 18-70 mm f3,5-4,5 ? Nu gal čia bus tokie tik retoriniai klausimai... Būt labai smagu, jei kas kokių pastebėjimų dėl objektyvų parašytų 4u.gif
Daug investuot nenoriu ,kol esu tokia pradžiamokslė, bet ir kitinio nenoriu biggrin.gif

O žinokit tie "kitiniai" 18-55mm diapazone visai neatsitiktinai yra gaminami wink.gif
Čia aišku labai priklauso nuo konkretaus fotografo stiliaus, tačiau derinukas iš 11-16mm zūmo ir 50mm fikso yra toks pakankamai specifinis, aš pradžiai rinkčiausi 18-70mm, o paskui jau ir klausti nebereikėtų kokio objektyvo jums reikia, pati tą suprastumėte.
Beje, peizažai fotografuojami toli gražu ne vien plačiu kampu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 25, 00:17)
Alabama + turbut zinau kas:)

Pradzioje buvo piestukas.

man tai liuks. Nors tiesą sakant tik kairę pusę matau, akys tik ten sukasi. Žavinga. O jungianti mintis, idėja taip pat šauni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2011 - 23:37