QUOTE(Yvette @ 2011 01 24, 00:06)
Green Tea, kaip tu giliai palietei. Nors mačiau paskui parašėi mintį, bet man iškart apie emigraciją buvo tavo pratęsimas. Žinai, man labai patiko. Šaunuolė, išties. Ir ta pirmoji foto, nebepamenu kieno, su pėdom ir dažais. Jėgiškai vistik. O taip pergyveno, kad neturi ką siųsti ir ne lygis ir t.t. O vat jums, kokios foto. Dabar matot po truputį kodėl aš taip džiūgavau, kad liuksinės foto dalyvauja.
Uždavei klausimuką tai atsakysiu. Kompozicija tavo foto man visai patinka. Gal galėtų bėgių nesimatyti, bet nesu tikra. Tiesiog pabandyk pridengti ar nukirpti ir pažiūrėti kaip žiūrisi. Gal bus geriau, gal blogiau. Spalviškai tai nuostabu. Ir šiaip pati foto liuks. Pradžioj apsidžiaugčiau, paskui apsiverkčiau tokį atviruką gavusi
Ačiū už komentarą
Turiu ir apkarpytą variantą:
Tiesą sakant aš galvojau galvojau ir nusprendžiau, kad mano viena nuotrauka, be pirmosios, pasakotų tik pusę minties. Nes kai žiūriu tik į savo nuotrauką, tai nu hm... daug kas ir pačiai neaišku pasidaro
Patinka man tokie žaidimai, nes iš savęs daug daugiau išspaudžiu nei paprastai, ir vis kokių smagių idėjų gimsta. O taip be jokių žaidimų tai va tik tulpės ir tesigauna
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 01 24, 10:04)
norejau cia, bet as jau flirke pasisakiau
Ačiū