Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki,
Zirzilija, o kur dingo praeita tema ? Norėjau pabaigt skaityt, bet nerandu rolleyes.gif
Ankstesnėse temose yra 50, tada 52 (nors realiai 51), o kur paskutinė? Ar aš čia kažko nerandu?

Refresh, apie 'turtinguosius ir vargšus' - na toks gyvenimas ir yra žiaurus, nieks ant lėkštės nieko neatneš, kiek pats išsikovosi, tiek ir turėsi 4u.gif Va pati rodai foto, klausi ir sulauki komentarų, šaunuolė smile.gif Nori nenori, čia jau reikia naujokams 'kaktą daužyt' , rodyt inciatyvą, taigi, kiek įdedi pastangų, tiek ir gauni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 19 sausio 2011 - 12:11
QUOTE(mamagute @ 2011 01 19, 13:07)
Sveiki,
Zirzilija, o kur dingo praeita tema ? Norėjau pabaigt skaityt, bet nerandu
[

niekur ji nedingo, tik uzdaryta, bet skaityti tai galima rolleyes.gif zemiau sios, 52tema rolleyes.gif o i pirma psl neidejau, nezinau kaip ten gavosi, kad temos susimaise, as tik pakopinau sita ir istaisiau savaites tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 sausio 2011 - 12:22
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 13:19)
niekur ji nedingo, tik uzdaryta, bet skaityti tai galima rolleyes.gif zemiau sios, 52tema rolleyes.gif o i pirma psl neidejau, nezinau kaip ten gavosi, kad temos susimaise, as tik pakopinau sita ir istaisiau savaites tema

aaa, nu galima ir taip...bet kai skaitinėji senas temas, tai imi iš pirmo psl, patogu, kai visos iš eilės yra smile.gif
Atsakyti
Pilnatis šiandien, tai daug ką paaiškina wink.gif

QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 11:03)
Šiandien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime. Kol viską susiruošiau - apsnigo mano objektą  ax.gif  Na, kaip jums?..  Ar vazelė ne per daug mėlynuoja? blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 11:06)
tavo nd reik kur nors kaip pavyzdinius sudėti  smile.gif gera žiūrėt, rimtai.
Lėk fotkint ir rodyk. Užteks čia jau namų darbų, ar dar liko kažkas?

Tikrai taip, pritariu smile.gif Anksčiau dėdavome savo ND į public fotki, bet dabar jau kaži ar kas atsimena slaptažodžius.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 19, 12:07)
Refresh, apie 'turtinguosius ir vargšus' - na toks gyvenimas ir yra žiaurus, nieks ant lėkštės nieko neatneš, kiek pats išsikovosi, tiek ir turėsi 4u.gif Va pati rodai foto, klausi ir sulauki komentarų, šaunuolė smile.gif Nori nenori, čia jau reikia naujokams 'kaktą daužyt' , rodyt inciatyvą, taigi, kiek įdedi pastangų, tiek ir gauni smile.gif

Tai, būtent aš ir užsikabliavau ant pasakymo "Jeigu AŠ tau bučiau neparašiusi, tai ko gero niekas daugiau būtų ir neparašęs". Aš taip nemanau. Manau, kad būčiau dar kartą paklaususi ir vistiek galop išsiaiškinusi. Nereikia susireikšminti labai.
Aš neverkiu, kad man dėmesio mažai, nes man jo užtenka. Įdedu savo foto, būnu ištaršyta ir ramia širdim nusileidžiu ant žemės iki kito karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 19, 12:58)
, būnu ištaršyta ir ramia širdim nusileidžiu ant žemės iki kito karto  biggrin.gif

patarsimas yra super gerai biggrin.gif
kaip pvz green_tea su tulpem! jau laukiu kada vel ka ides smile.gif tikrai saunuole 4u.gif keep going!
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 13:02)
kaip pvz green_tea su tulpem!

Pritariu. Ypač, paskutinė lede, prikaustė mano dėmesį. wub.gif

Pataršymas, tai kaip geras pavanojimas su vantom pirty biggrin.gif Taip norisi kad dar pavanotų, bet lyg ir skauda šiek tiek biggrin.gif

Beje.... Čia mačiau kažkas rašė, "nededu savo foto, nes nenoriu labai užteršt eterio". Nu o kam skirta ši tema? Kaip išmokti, jei niekam nerodai ir niekas tavo darbo neįvertina?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 14:02)
patarsimas yra super gerai biggrin.gif

bet to pataršymo ne taip lengva sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 11:23)
nepamenu kokią gavai.Ir šiaip įkėliau savo gaublį jau visiems, 

gaubliui turiu mintį pavasariui, tiesiog įsidėjau tą vaizdą į galvą, jei kas išeis pasirodysiu ax.gif
aš kadangi esu sena tarka, tai kritiką priimu ramiai, kaip sakoma mokausi ir iš nesėkmių, nors kaip sakoma "Mokaisi, mokaisi ir mumiršti durnas"
Žinokit, man tas straipsniukas apie kompoziciją taip įšoko į galvą, kad net šnd eidama į darbą "aukso vidurio" vis ieškojau, kriaukles mintyse paišiau doh.gif
Atsakyti
Alabama, gražus dailininko portretas 4u.gif Patiko šviesa ir labiausiai, kad foto atskleidžia nuotaiką - kuklaus, doro žmogaus-dailininko.
Atsakyti
ai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 sausio 2011 - 13:36
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 13:34)
tavo postuose matau save hihihi.gif  flirt.gif  flirt.gif
nurimk, per laika priprasi victory.gif

Kad aš rami - VISIŠKAI. Nemanau, kad tu matai save. Per postą pamatyti emocijos neįmanoma.
Atsakyti