Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Airv Sveikinu Tave ! 4u.gif happybday.gif
Auto portretai kaip ir daugelsi tavo nusotabus... Puikkiai sugebi tai daryti, turi jau kaip minejau puiku modeli mirksiukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 23, 22:04)
O as jau noriu airv auto su sypsena, labai labai niurios nuotaikos ir israiskos  unsure.gif

na taip pritarsiu forgetei, idomu bus pamatyti ir su sypsena tavo autoportreta smile.gif
Atsakyti
airv, su gimtadieniu 4u.gif
Abi nuotraukos šaunios, į antrą žiūriu žiūriu ir mąstau dėl pozos, įdomi labai
Atsakyti
Prirašiau kalną klausimų flickr prie koliažo foto, perkeliu ir čia:

Kas mane domintų, tai ar gerai "susidorojau" su užduotimi, tai yra su ta nuotrauka, kurią gavau. Dėl idėjos jau kaip ir aišku - iš pirmo žvilgsnio likau nesuprasta. O kaip yra žiūrint "vėliau"? Ar atskleidžiau? Kaip dėl kompozicijos? Kaip dėl spalviško atitikimo? Kaip dėl mastelio? Ką darytumete kitaip?

Būtų smagu sulaukti bent keleto atsakymų - išmokčiau ką nors ta proga ax.gif

Airv su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau ir aš savo koliažą.

Kažko visai be nuotaikos
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 23, 17:05)
Kažkas išėjo ir paliko kažką tuščią

... + green_tea

Green Tea, kaip tu giliai palietei. Nors mačiau paskui parašėi mintį, bet man iškart apie emigraciją buvo tavo pratęsimas. Žinai, man labai patiko. Šaunuolė, išties. Ir ta pirmoji foto, nebepamenu kieno, su pėdom ir dažais. Jėgiškai vistik. O taip pergyveno, kad neturi ką siųsti ir ne lygis ir t.t. O vat jums, kokios foto. Dabar matot po truputį kodėl aš taip džiūgavau, kad liuksinės foto dalyvauja.

Uždavei klausimuką tai atsakysiu. Kompozicija tavo foto man visai patinka. Gal galėtų bėgių nesimatyti, bet nesu tikra. Tiesiog pabandyk pridengti ar nukirpti ir pažiūrėti kaip žiūrisi. Gal bus geriau, gal blogiau. Spalviškai tai nuostabu. Ir šiaip pati foto liuks. Pradžioj apsidžiaugčiau, paskui apsiverkčiau tokį atviruką gavusi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 18:24)
Aš gal nusišnekėsiu, bet va kilo tokia mintis. Kaži ar įmanoma būtų internetu tokią pamoką pravest: tarkim aš parodau kelis daiktus: nu pvz butelis su pienu, batonas ir stikline? Nu tarkim, ane?
Turiu tarikim tokį rusvą foną. O va labiau pažengusieji patartų kaip gražiai sudėliot, o aš pabandau nufotkint ir rodau kas gavosi?
Jaučiu sudėtinga būtų paaiškinti/suprasti ane? Nu bet pagalvojau gal verta būtų šitaip pabandyt?

O tu pabandyk taip. Susidėliok tuos daiktus, nufotkint. Atnešk parodyk. Mes pakomentuosim, tu atkreipi dėmesį į pastabas ir vėl leki fotografuoti ir t.t. Šitaip manau visai įmanoma.

QUOTE(airv @ 2011 01 23, 20:53)
Čia mano šiandieniniai auto - proginiai smile.gif
Darbuojuosi ir avataro keitimo linkme... smile.gif

Kritikai, komentarams

Visų pirma su tortadieniu. Būk ir džiugink ir ... ... ... ...
Pirmoji graži, antroji tai pritrenkianti. Eik tu sau. Ką ten ir bekomentuoti. Nuostabiai man.

Ačiū už komentarus mano ir Cheels baliončikam.
Dar turiu klausimuką apie flickr. Pastebėjau, kad kai įkeliu į flickr foto pasikeičia atspalviai kažkiek. Nesuprantu kaip taip gali būti. Nes tarkim PS, fotokudroj, kituose int. psl. matau normalias spalvas, įkėlus į flickr arba tamsiau ar šviesiau, atspalviai keisti išlenda. Ar čia tik man ar dar kam nors. Gal aš kur nors kokią varnelę nereikalingą turiu uždėjus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2011 - 00:16
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 19:13)
O gal darom toki zaidima?

Manau, ir man būtų labai smagu ir naudinga sužaisti kokį nors žaidimą, per kurį kompoziciją geriau įvaldyčiau smile.gif
Atsakyti
Airv, abi foto man labai patiko, tikrai puikiai tau sekasi, linkiu, kad ir toliau taip...su tavo svente 4u.gif .

Yvete, labai idomiai ir isradingai pratestas koliazas thumbup.gif .

Dekui, visoms uz komentarus mano zolytem smile.gif . O kaip sita ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 24, 00:06)
Green Tea, kaip tu giliai palietei. Nors mačiau paskui parašėi mintį, bet man iškart apie emigraciją buvo tavo pratęsimas. Žinai, man labai patiko. Šaunuolė, išties. Ir ta pirmoji foto, nebepamenu kieno, su pėdom ir dažais. Jėgiškai vistik. O taip pergyveno, kad neturi ką siųsti ir ne lygis ir t.t. O vat jums, kokios foto. Dabar matot po truputį kodėl aš taip džiūgavau, kad liuksinės foto dalyvauja.

Aš aš, čia tą pirmąją foto siunčiau. blush2.gif Drebančia širdim. biggrin.gif

Labas rytas.
Papildyta:
Ir dar atnešu čia koliažiuką iš flickr'o.

? + Refresh

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 01 24, 02:01)
Airv, abi foto man labai patiko, tikrai puikiai tau sekasi, linkiu, kad ir toliau taip...su tavo svente 4u.gif .

Yvete, labai idomiai ir isradingai pratestas koliazas  thumbup.gif .

Dekui, visoms uz komentarus mano zolytem  smile.gif . O kaip sita ?

Man sita AWESOME smile.gif Tikrai labai patinka, nei pridursi nei atimsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 01 24, 02:01)
O kaip sita ?

gražiai.
Ar turi daugiau foto iš tos pat serijos? Nueinanti mergaitė irgi gražiai turėtų žiūrėtis.
Ta lentelė dar beveik centruota, todėl kitąkart mergytę arba kairiau arba dešiniau perstatyčiau smile.gif
Šiaip faina, gerai, kai pastebi tokius momentus. Vaikai kartais labai dėkingas situacijas fotografavimui sukuria, lieka tik fotografuoti smile.gif

Refresh, tavo koliažiukas irgi gavosi Bakst ir viskas smile.gif
Fainas žaidimukas būtų, sugalvoti nuotraukai pavadinimą, paskelbti. Ir tada visi pagal tą pavadinimą kažką fotografuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2011 - 09:04
QUOTE(green_tea @ 2011 01 23, 23:32)
Prirašiau kalną klausimų flickr prie koliažo foto, perkeliu ir čia:

Kas mane domintų, tai ar gerai "susidorojau" su užduotimi, tai yra su ta nuotrauka, kurią gavau. Dėl idėjos jau kaip ir aišku - iš pirmo žvilgsnio likau nesuprasta. O kaip yra žiūrint "vėliau"? Ar atskleidžiau? Kaip dėl kompozicijos? Kaip dėl spalviško atitikimo? Kaip dėl mastelio? Ką darytumete kitaip?

Būtų smagu sulaukti bent keleto atsakymų - išmokčiau ką nors ta proga ax.gif
Airv su gimtadieniu  4u.gif

norejau cia, bet as jau flirke pasisakiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 16:53)
Cia is vakarykscio pasivaiksciojimo. Prasom kritikuot:

jau kažkas minėjo, vos viršus dešinėje išdegęs, bet šiaip gražiai žiūrisi.

QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 18:26)
Paveluotos "Kaledos tai man ..."  smile.gif

pirmoje spalvos labai gražios, išties. Kompozicija ne visai patinka, bet vaizdas vistiek gražus.

QUOTE(joreta @ 2011 01 23, 00:51)
Labutis,

Šnd fotkinau saviškius, nes davėmės po sniegus  wub.gif

pirmą pašviesinčiau. Centruota mergaitė, kairėje galėjo mažiau vietos likti. Viršaus taip pat daugoka, galėjai apačios daugiau paimti, arba iš arčiau fotografuoti.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 17:15)
Na, kaip šitos:

turi gerą techniką, na kam taip sudirbi foto. šitos dvi viskuo negerai.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 19:14)
O šitas sudėliojimas (į braškes plastmasines nežiūrėkit)  biggrin.gif
na užmerksiu akis, kad braškės plastmasinės, nors jau vien dėl to nesižiūri.
Dešinėje vietos mažokai palikai ir viršaus per mažai. Tą vieną braškę apačioje dar kiek į dešinę stumtelčiau.
Bet nefotografuok tu plastmasinių braškių, nefotogeniškos gi jos. Na kad ir kavos pupelių dubenėlin pripilk, ar ryžių, galų gale net maakronai geriau žiūrėtųsi, tarkim tie drugelio formos.
Atsakyti