QUOTE(green_tea @ 2011 01 23, 17:05)
Kažkas išėjo ir paliko kažką tuščią
... + green_tea
Green Tea, kaip tu giliai palietei. Nors mačiau paskui parašėi mintį, bet man iškart apie emigraciją buvo tavo pratęsimas. Žinai, man labai patiko. Šaunuolė, išties. Ir ta pirmoji foto, nebepamenu kieno, su pėdom ir dažais. Jėgiškai vistik. O taip pergyveno, kad neturi ką siųsti ir ne lygis ir t.t. O vat jums, kokios foto. Dabar matot po truputį kodėl aš taip džiūgavau, kad liuksinės foto dalyvauja.
Uždavei klausimuką tai atsakysiu. Kompozicija tavo foto man visai patinka. Gal galėtų bėgių nesimatyti, bet nesu tikra. Tiesiog pabandyk pridengti ar nukirpti ir pažiūrėti kaip žiūrisi. Gal bus geriau, gal blogiau. Spalviškai tai nuostabu. Ir šiaip pati foto liuks. Pradžioj apsidžiaugčiau, paskui apsiverkčiau tokį atviruką gavusi
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 18:24)
Aš gal nusišnekėsiu, bet va kilo tokia mintis. Kaži ar įmanoma būtų internetu tokią pamoką pravest: tarkim aš parodau kelis daiktus: nu pvz butelis su pienu, batonas ir stikline? Nu tarkim, ane?
Turiu tarikim tokį rusvą foną. O va labiau pažengusieji patartų kaip gražiai sudėliot, o aš pabandau nufotkint ir rodau kas gavosi?
Jaučiu sudėtinga būtų paaiškinti/suprasti ane? Nu bet pagalvojau gal verta būtų šitaip pabandyt?
O tu pabandyk taip. Susidėliok tuos daiktus, nufotkint. Atnešk parodyk. Mes pakomentuosim, tu atkreipi dėmesį į pastabas ir vėl leki fotografuoti ir t.t. Šitaip manau visai įmanoma.
QUOTE(airv @ 2011 01 23, 20:53)
Čia mano šiandieniniai auto - proginiai
Darbuojuosi ir avataro keitimo linkme...
Kritikai, komentarams
Visų pirma su tortadieniu. Būk ir džiugink ir ... ... ... ...
Pirmoji graži, antroji tai pritrenkianti. Eik tu sau. Ką ten ir bekomentuoti. Nuostabiai man.
Ačiū už komentarus mano ir Cheels baliončikam.
Dar turiu klausimuką apie flickr. Pastebėjau, kad kai įkeliu į flickr foto pasikeičia atspalviai kažkiek. Nesuprantu kaip taip gali būti. Nes tarkim PS, fotokudroj, kituose int. psl. matau normalias spalvas, įkėlus į flickr arba tamsiau ar šviesiau, atspalviai keisti išlenda. Ar čia tik man ar dar kam nors. Gal aš kur nors kokią varnelę nereikalingą turiu uždėjus