Na kam kas, pagal ka sprendzia..
man tai antras primine si-
http://en.wikipedia....a_Pearl_Earring
O siaip siandien Alinos gimtadienis..Na gal suprasi, ka as noriu pasakyt.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 20:16)
Pirmoj čia ji numirė?
Antra graži man, tokia tikra tarybinė virėja
(tikiuosi nenuskambės komentaras piktai ar kaip. Man iki tamstos lygio dar labai toli, bet paprašėte pasakyt nuomonę, tai norėjau ir aš būt išklausyta)
Antra graži man, tokia tikra tarybinė virėja
(tikiuosi nenuskambės komentaras piktai ar kaip. Man iki tamstos lygio dar labai toli, bet paprašėte pasakyt nuomonę, tai norėjau ir aš būt išklausyta)
tu stacioke
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 23, 20:30)
tu stacioke
Pridurciau-chame.Gerai mazom dozem, bet kai per daug, ima smirdet.
Nesmagu.Ir tikrai taip, Laukinei labai toli iki Airv lygio.
ohoho... Tikrai nesitikėjau tokios reakcijos. Siaubas. Atsiprašau labai. Viskas, daugiau nei vieno komentaro, garbės žodis. Atsiprašau labai, tikrai nemaniau kad būsiu taip suprasta... Viskas, tyliu, absoliučiai tyliu. Dar kartą atsiprašau. Tikrai, nuoširdžiai.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 21:34)
Pridurciau-chame.Gerai mazom dozem, bet kai per daug, ima smirdet.
nebukit per jautrios
Net negera pasidarė kai paskaičiau.. Nu dar kart atsiprašau. Fui, nežinau, jei galėčiau niekada nebūčiau to parašius. Labai gailiuos, bet tikrai nieko įžeist nenorėjau. Nu žodžiu, nesiteisinu, nes kuo daugiau dabar rašysiu tuo situaciją tik pabloginsiu. Atsiprašau. Tyliu.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 18:13)
O gal darom toki zaidima?
visai smagu būtų
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 23, 20:02)
na labai labai man, ir pirmoji ir antroji. Tiesa,antrojoje siek tiek i akis krenta skareles pasiglamzymas, na bet veido israiska atperka. Pirmojoje spalvos labai man patinka
Aga, tikrai krenta. Ačiū
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 20:12)
Alina, na ka cia komentuot.Ama prarade sedim.Grazu.
Davai as tave penkta karta su pasveikinsiu
Davai as tave penkta karta su pasveikinsiu
Fainuolė
Laukine, autoportetai tai apie žmogų, koks jis esa, kaip save mato. Taip, būna dienų jaučiuosi ir kaip mirusi ir kaip virėja. visokių būna. Galėjai netrinti komentaro, visi svarbūs
O as jau noriu airv auto su sypsena, labai labai niurios nuotaikos ir israiskos
Labi,
ačiū deduos pamokymus į galvą ir bandysiu toliau Tik, kad mano modelis labai neklusnus, aš vos spėjau su fotiku iš paskos
einu į flickr apsižiūrėt, kas naujo
QUOTE(airv @ 2011 01 23, 17:38)
Pirmoj vėl aš su centravimu...patraukčiau kairiau ir fono palankesnio ieškočiau, norėtųsi kad krentantis sniegelis matytųsi, pusnynai kokie...
Antroj objektą iš arčiau imčiau, kad išryškėtų sniegas ant nendrės.
Antroj objektą iš arčiau imčiau, kad išryškėtų sniegas ant nendrės.
ačiū deduos pamokymus į galvą ir bandysiu toliau Tik, kad mano modelis labai neklusnus, aš vos spėjau su fotiku iš paskos
einu į flickr apsižiūrėt, kas naujo
Airv, dar kartą NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI. Tu turi talentą, nuostabią Dievo dovaną ir ją puikiai realizuoji.
Puikūs auto - gilūs, prasmingi.
Puikūs auto - gilūs, prasmingi.
vaje vaje,Laukine,zinoma be reikalo istrynei savo posta
mane antroji foto tik pamacius irgi iskarto sugrazino i tarybinius laikus.Bet argi tai blogai? as net ir labai stengdamasi taip nesugebeciau.
istiesu tai grazu,patinka man antroji foto labai
Airv,dar karteli su gimtadieniu
koliazas su balionu suuuuuper
mane antroji foto tik pamacius irgi iskarto sugrazino i tarybinius laikus.Bet argi tai blogai? as net ir labai stengdamasi taip nesugebeciau.
istiesu tai grazu,patinka man antroji foto labai
Airv,dar karteli su gimtadieniu
koliazas su balionu suuuuuper