Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na kam kas, pagal ka sprendzia..
man tai antras primine si-
http://en.wikipedia....a_Pearl_Earring
O siaip siandien Alinos gimtadienis..Na gal suprasi, ka as noriu pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 23 sausio 2011 - 20:22
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 23, 20:16)
Pirmoj čia ji numirė?

Antra graži man, tokia tikra tarybinė virėja smile.gif

(tikiuosi nenuskambės komentaras piktai ar kaip. Man iki tamstos lygio dar labai toli, bet paprašėte pasakyt nuomonę, tai norėjau ir aš būt išklausyta)  doh.gif

tu stacioke
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 23, 20:30)
tu stacioke

Pridurciau-chame.Gerai mazom dozem, bet kai per daug, ima smirdet.

Nesmagu.Ir tikrai taip, Laukinei labai toli iki Airv lygio.
Atsakyti
ohoho... Tikrai nesitikėjau tokios reakcijos. Siaubas. Atsiprašau labai. Viskas, daugiau nei vieno komentaro, garbės žodis. Atsiprašau labai, tikrai nemaniau kad būsiu taip suprasta... unsure.gif Viskas, tyliu, absoliučiai tyliu. Dar kartą atsiprašau. Tikrai, nuoširdžiai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 21:34)
Pridurciau-chame.Gerai mazom dozem, bet kai per daug, ima smirdet.

Nesmagu.Ir tikrai taip, Laukinei labai toli iki Airv lygio.

nebukit per jautrios smile.gif
Atsakyti
Net negera pasidarė kai paskaičiau.. Nu dar kart atsiprašau. Fui, nežinau, jei galėčiau niekada nebūčiau to parašius. Labai gailiuos, bet tikrai nieko įžeist nenorėjau. Nu žodžiu, nesiteisinu, nes kuo daugiau dabar rašysiu tuo situaciją tik pabloginsiu. Atsiprašau. Tyliu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 18:13)
O gal darom toki zaidima?

visai smagu būtų 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 23, 20:02)
na labai labai man, ir pirmoji ir antroji. Tiesa,antrojoje siek tiek i akis krenta skareles pasiglamzymas, na bet veido israiska atperka. Pirmojoje spalvos labai man patinka smile.gif

Aga, tikrai krenta. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 01 23, 20:12)
Alina, na ka cia komentuot.Ama prarade sedim.Grazu.

Davai as tave penkta karta su pasveikinsiu cool.gif

Fainuolė smile.gif

Laukine, autoportetai tai apie žmogų, koks jis esa, kaip save mato. Taip, būna dienų jaučiuosi ir kaip mirusi ir kaip virėja. visokių būna. Galėjai netrinti komentaro, visi svarbūs wink.gif
Atsakyti
O as jau noriu airv auto su sypsena, labai labai niurios nuotaikos ir israiskos unsure.gif
Atsakyti
Labi,
QUOTE(airv @ 2011 01 23, 17:38)
Pirmoj vėl aš su centravimu...patraukčiau kairiau ir fono palankesnio ieškočiau, norėtųsi kad krentantis sniegelis matytųsi, pusnynai kokie...

Antroj objektą iš arčiau imčiau, kad išryškėtų sniegas ant nendrės.

ačiū 4u.gif deduos pamokymus į galvą ir bandysiu toliau 4u.gif Tik, kad mano modelis labai neklusnus, aš vos spėjau su fotiku iš paskos blush2.gif
einu į flickr apsižiūrėt, kas naujo wub.gif
Atsakyti
Airv,su gimimo diena oro_buckis.gif Auto man patiko.Antra gal labiau.... Labiau mano skonio tokia smile.gif
Atsakyti
Airv, dar kartą NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI. Tu turi talentą, nuostabią Dievo dovaną ir ją puikiai realizuoji.
Puikūs auto - gilūs, prasmingi.
Atsakyti
vaje vaje,Laukine,zinoma be reikalo istrynei savo posta smile.gif
mane antroji foto tik pamacius irgi iskarto sugrazino i tarybinius laikus.Bet argi tai blogai? as net ir labai stengdamasi taip nesugebeciau.

istiesu tai grazu,patinka man antroji foto labai smile.gif
Airv,dar karteli su gimtadieniu happybday.gif

koliazas su balionu suuuuuper thumbup.gif
Atsakyti