Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

"Bakst ir viskas" Cheles + Yvette
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 15:53)
Ashley, ND gerai  smile.gif .

QUOTE(Tiny @ 2011 01 22, 16:07)
Labukas, ND atliktas gerai  mirksiukas.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 01 22, 18:19)
ND gut  4u.gif

Merginos aciu 4u.gif Judu i prieki tuomet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 23 sausio 2011 - 12:53
QUOTE(Yvette @ 2011 01 23, 12:35)
"Bakst ir viskas"

Super.
Atsakyti
Yvette, gražu žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Yvette, vienas geriausių koliažiukų man ax.gif

airv, nuostabi foto, labai gražios spalvos ir viskas man ten labai patinka rolleyes.gif

Laurx, super tos žolytės.
Atsakyti
Yvette,labai patinka pratesimas,super bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko.
Turiu klausimuką. Flickr, kai atsidarau šią koliažo foto atskirame lange, rodo ružavą rėmelį aplink, o ne baltą. Ar čia tik man taip vaidenasi ar išties ružava? Nelabai suprantu kodėl, nes su PS dariau baltą. Tarkim čia SM matau baltą, flickr ružavą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 23, 14:13)
Smagu, kad patiko.
Turiu klausimuką. Flickr, kai atsidarau šią koliažo foto atskirame lange, rodo ružavą rėmelį aplink, o ne baltą. Ar čia tik man taip vaidenasi ar išties ružava? Nelabai suprantu kodėl, nes su PS dariau baltą. Tarkim čia SM matau baltą, flickr ružavą  doh.gif

man rodo baltą ir ten
Atsakyti
Smagu, kad patiko.
Turiu klausimuką. Flickr, kai atsidarau šią koliažo foto atskirame lange, rodo ružavą rėmelį aplink, o ne baltą. Ar čia tik man taip vaidenasi ar išties ružava? Nelabai suprantu kodėl, nes su PS dariau baltą. Tarkim čia SM matau baltą, flickr ružavą  doh.gif

aš tai matau baltą g.gif
Atsakyti
tada man akyse ružavėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko.

Man flickr rodo rausvą blush2.gif

Gražiai žiūrisi koliažas 4u.gif Šviesus toks.
Atsakyti
Sveikos! Įsiterpsiu į Jūsų jaukią temą blush2.gif Esu visiškai žalia fotografijos srityje, bet nusprendžiau įgyvendinti savo seną svajonę ir to išmokti bigsmile.gif tad tikriausiai reiktų pradėti nuo naujo fotoaparto pirkimo. Ką galėtumėt pasiūlyti, ką rinktis, į ką atkreipti dėmesį, gal yra kažkokių konkrečių pasiūlymų? Skiriama suma 1500 smile.gif
Atsakyti