Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 01 22, 01:32)
Kritikai. Čia atspindys lange.

Man labai gražu, žiūriu - ir gražu gražu 4u.gif Net nežinau iš kokių detalių susidaro tas visas grožis smile.gif

rarity, man gražiausi sumuštiniai ant pirmojo fono, raudonas per ryškus, baltas paskutiniu metu man nebepatinka, jaučiu atsikandau doh.gif Taigi reikia poilsio nuo balto fono biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Mano Vilniaus nuotykiai flikre.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 16:35)
labai patiko tavo keksiukai, servetele tik nelabai. nzn kuo, bet man skaniau ziurisi uz rarity bandymus, nors ir tamsoka foto, noretusi shviesesnes foto, geresnio apshvietimo. bet tiek mintis, tiek ishdestymas - zhvilgsnis sustoja. pamenu, AKASHAm dejo foto su keksais, gal yra flickr, vat ten man superines keksu fotkes ishvis.

Ačiū, smagu girdėti smile.gif Mano nuotraukos nuo rarity skiriasi tuo, kad aš neturėjau jokių rėmų, galėjau dėlioti keksiukus kaip tik norėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 16:53)
Cia is vakarykscio pasivaiksciojimo. Prasom kritikuot:

Iš manęs dar nekoks kritikas, bet labai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
atleiskit, kad lendu i jusu temute, bet noriu jusu patarimo g.gif
baigia pareiti musu fotikas blush2.gif turim toki Nikon skaitmenini . planuojam isigyti nauja, leliukas auga, norisi graziu nuotraukeliu turet wub.gif
tikriausiai jus ce visi su veidrodiniais fotografuojat?! bet jie yra ganetinai ne mazi. as ce ziurineju is 'muiliniu' tipo, kaip manot ar Canon Power Shot G12 verta pirkti? isirinkau toki del jo mazumo. i ka seip reiketu kreipti demesi renkantis fotoparata. patarkit. aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien 'įkirtau' du naujus fotikus smile.gif Smena. Vienas 8lt, kitas, brangesnis- 12 litų tongue.gif
Labai norėjau pasigirti smile.gif Tikiuosi, pavydit? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 22, 23:08)
Aš šiandien 'įkirtau' du naujus fotikus smile.gif Smena. Vienas 8lt, kitas, brangesnis- 12 litų  tongue.gif
Labai norėjau pasigirti smile.gif Tikiuosi, pavydit? tongue.gif

smile.gif permokėjai. Aš už 3,45 pirkau.
Atsakyti
laba, įmečiau koliažą į Flick ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 22, 22:29)
smile.gif  permokėjai. Aš už 3,45  pirkau.

Vo ***** smile.gif Nepavyko nuotaikos sugadint...
Nu tada dar pasakysiu, kad nusipirkau seną pieno bidonelį apdaužytais kraštais ir labai labai seną vyno butelį ant kurio išspausta 1852m emblema smile.gif Nesuprantu iš kur xriencai visokie tokių lobių traukia, bet tieeek visko galima pasirausus po jų sendaikčius rast bigsmile.gif

Reiks dabar kažkaip išmokt gražiai tą butelį su kokiom gėlė nufotografuot... Aj, dar prigriebiau tris gabalaus medžiagos fonui Žalioj stotelėj žodžiu, turininga diena.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 22, 23:45)
Vo ***** smile.gif Nepavyko nuotaikos sugadint...

ne toks tikslas buvo.
Galvoju tik ar su tom smenom pati fotografuosi ar duosi modeliukams į rankas. Ta Smena, kaip žaisliukas.. Geriau jau kokio Zenito, Kijevo paieškojus būtum. Jei pasisektų ir gerą rastum. Jei apie turgelį Vilniuje kalbam, tai ten kažkada mačiau kijev vidutinio formato už gana gerą kainą. Tai tokį imčiau. Smeną - nebent dėl sentimentų..

Astyte, įkelk ir čia foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2011 - 23:00
QUOTE(Yvette @ 2011 01 22, 22:52)
ne toks tikslas buvo.
Galvoju tik ar su tom smenom pati fotografuosi ar duosi modeliukams į rankas. Ta Smena, kaip žaisliukas.. Geriau jau kokio Zenito, Kijevo paieškojus būtum. Jei pasisektų ir gerą rastum.

Nea, čia tik kaip dekoracija fotografuojant modeliams...
Mano tėtis turi kažkokį gerą, seną ir veikiantį.. Bet net nesidomiu ir bijau net klaust kas ir kaip, ar net paprašyt kad duotų pažiūrėt. Nenoriu lyst į juostinę fotografiją kolkas. Gal kada daaugsiu ir iki "tikro meno', nes kolkas man skaitmeninis 'popsas' labiau patinka...Man dar skaimtenoj yra ką veikt, ypač kai ff naujas tik išpokuotas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, kadangi kelis kart tebuvau parasiusi, tai nelabai turbut kuri ir pamenat, bet stengsiuos greiciau isilieti i jusu rata ...

Paskaitineju, paseku temas visas . Dziaugiuosi, kad is jusu diskuciju galima daug ko ismokti.

Rasau, nes labai noriu pagirti ir pasidziaugti Airv nuotrauka, kur atspindys lange, idomi, patraukianti zvilgsni, jau visur apziurejau - nei pridesi , nei atimsi..

QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 16:53)
Cia is vakarykscio pasivaiksciojimo. Prasom kritikuot:

si foto ir patiko, atrodo toks paslaptingas takelis

Nors kritikuoti nedrasu, nes pastebeti silpnasias ir stipriasias foto puses dar esu "zalia" , bet kaip antajo minejo reikia tai daryti, nes mokaisi is to ir pats.

Rarity sumuštiniai ir visi kiti skanestai, tikrai vakarui pats tas thumbup.gif

Del diskusijos apie daigtu fotografavima, as galvoju gal kartais turbut idomiai nufotografuoti daigta,-us ir pan. gal yra net sunkiau, nei zmogu, kuris gali nuotraukoje perteikti emocija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 22 sausio 2011 - 23:05
Labutis,

Šnd fotkinau saviškius, nes davėmės po sniegus wub.gif
nžn, kaip pavyko, taigi rodaus savo buitiakus:
user posted image
o čia iš serijos abstrakcijos
user posted image
dar kelias įmečiau į savo flickr blush2.gif
P.S. koliažiuką irgi sukurpiau vieną, bet dar nesirodysiu - lauksiu saulės, gal kita versija pačiai patiks labiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 22 sausio 2011 - 23:53