Airv, tobula Ir spalvos kokios...
Laurx, patinka
O kritikuot garsiai neapsiimu dar. Mintyse pastabas susidėlioju ir tiek
Ir smagu žiūrėt, kaip darbuojatės su koliažais.
Airv, man labai grazu jau FB nuziurejau
Lauriux ir tavo fainai.. kvadratas labai graziai isnaudotas.. super!
Lauriux ir tavo fainai.. kvadratas labai graziai isnaudotas.. super!
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 14:35)
siek tiek paveluotu komentaru is praeitos temos:
Maggie, ne mano keksiukai čia. Aš tik PS pasidarbavau su viktorijos.a nuotrauka.
DOF ir yra tai, ką tu man patarei daryti su duona - pakelti f. Depth of Field - ryškumo zona
Paveluotos "Kaledos tai man ..."
turiu "spalvingesni" varianta. bet man netrukdo pamazhintas saturation, o Jums? ar per blankios spalvos?
nezinau kuom, bet si tokia paprastute man labai patinka.
Papildyta:
aj joa, sorry, tochnai, keksiukai viktorijos buvo.
taip taip. ishsishyfravau jau he he, nes labai jau matytas raidziu jugninys, tai prisiminiau. bet man bokeh ir dof lyg ir tas pats iseina.. arba as nesuprantu skirtumo.
turiu "spalvingesni" varianta. bet man netrukdo pamazhintas saturation, o Jums? ar per blankios spalvos?
nezinau kuom, bet si tokia paprastute man labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(BElge @ 2011 01 22, 18:13)
Maggie, ne mano keksiukai čia. Aš tik PS pasidarbavau su viktorijos.a nuotrauka.
DOF ir yra tai, ką tu man patarei daryti su duona - pakelti f. Depth of Field - ryškumo zona
aj joa, sorry, tochnai, keksiukai viktorijos buvo.
taip taip. ishsishyfravau jau he he, nes labai jau matytas raidziu jugninys, tai prisiminiau. bet man bokeh ir dof lyg ir tas pats iseina.. arba as nesuprantu skirtumo.
QUOTE(airv @ 2011 01 21, 23:32)
ne ne yra , jei tu mano drauguose turi matyt
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 17:26)
tai kad sakyciau, kad jie atvirksciai, skirtingi tik visad kartu dof tai ta vieta, kuri fokuse. o bokeh, tai tas kas islieta
QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 15:53)
O jei, kaip man grazu:)
As grizau.Jus nepyksit, jei as jau nekomentuosiu sios savaites?Neaprepsiu.Airv nerealiiii.
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 17:26)
Man labai pirmos spalvos, as myliu tokia raudona.
Tu mane ignoruoji
Kaip gera grizt namo.
Airv, nu nerealiai patinka, va čia tai miaaanas
ND gut
Liuks šviesa, kampas pasirinktas puikiai
Ner ka kritikuot, puikumelis Saunuole tu Kada avatara pasikeisi? Netinka prie tavo foto jis Ir visai taves neatspindi
Įdomios kalėdos
Sveika sugrįžus
QUOTE(ashley @ 2011 01 22, 13:43)
ND gut
QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 14:53)
Liuks šviesa, kampas pasirinktas puikiai
QUOTE(Tiny @ 2011 01 22, 15:07)
Ner ka kritikuot, puikumelis Saunuole tu Kada avatara pasikeisi? Netinka prie tavo foto jis Ir visai taves neatspindi
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 16:26)
Įdomios kalėdos
QUOTE(Alabama @ 2011 01 22, 16:53)
Sveika sugrįžus
QUOTE(Maggie @ 2011 01 22, 18:26)
Man irgi netrukdo. Grazi raudona
Sveikos ,
kol pasivijau jus, jau ir cituoti nebelaikas
ačiū už foto, idėją lyg ir turiu, bet reikia laiko įgyvendinti ir pažiūrėti ar tinka... foto graži, reikia nepagadinti
viešbutis
kol pasivijau jus, jau ir cituoti nebelaikas
ačiū už foto, idėją lyg ir turiu, bet reikia laiko įgyvendinti ir pažiūrėti ar tinka... foto graži, reikia nepagadinti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 19, 11:04)
man tai va visad klausimas, kur rast graziu patalpu fotkinimui... kas zino, a?
viešbutis