Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2011 01 21, 22:11)
Alabama ne per seniausiai klausė labai panašaus reikalo  smile.gif Ir net to paties autoriaus darbą kaip pvz. įmetus buvo..... Eurikaitė aprašymą į flickr'ą buvo įmetus,kaip fotošopu apdirbt,kad tos raukšlės kuo gilesnės būtų....

Nu va, pražioplinau...O eurikaite nebeturi aprašymo, rodo kad pas ją tuščia blush2.gif

Kritikai. Čia atspindys lange.
user posted image
Papildyta:
Rarity, pamačius sumuštinius iškarto apie visus E esančius maiste pagalvojau biggrin.gif Įstigusi man ta frazė iš vienos laidos, kad sumuštiniuose daugiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 22, 00:26)
Dėkui. Aga, turiu du sofboksus. Gėris  bigsmile.gif

brt jaučiu ne sumuštiakam fotkint įsigijot smile.gif)) aš ir noriu, gal pasigaminsiu pati...
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 21, 18:56)
Airv, na netiesiogine, nzn nerezianti.. visus fotografavau anksti ryte arba jau velokai vakare.. jokiu palipdomu dalyku.. reflektoriu.. as kazkodel bijaujau, kad jei issigas tokiu dalyku  ax.gif

Aaa, supratau.

QUOTE(Yvette @ 2011 01 21, 19:01)
Airv, nebeprisimenu fotografo pavardės, bet dar tik vakar varčiau albumą. Projektą ruošė, fotografavo šimtamečius. Gal bandyk google paieškoti

Bandysiu. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 22, 00:32)
user posted image

nei pridėsi, nei atimsi.
labai labai labai patiko viskas nuo... iki... kompozicija, išpildymas, spalvos. ir ypač akys bei nuotraukos nuotaika.
šauniai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 22 sausio 2011 - 07:40

Nerealu. Labai patiko. Gilus portretas 4u.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 22, 01:11)
brt jaučiu ne sumuštiakam fotkint įsigijot smile.gif)) aš ir noriu, gal pasigaminsiu pati...

Būtent sumuštiakams ir įvairioms bandelėms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 22, 01:32)

Papildyta:

nuostabiai
Atsakyti

man ir ziauriai grazu. svelnu.. spalvon niam niam
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 21, 21:57)
Sumuštinis smile.gif

tie- antram plane, tai visai 'neapetitnai' atrodo rolleyes.gif Pirmasis- visai nieko smile.gif

airv, gražu 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms pazengusioms, besimokancioms, skaitancioms ir svajojancioms. Noriu isipaisyti i visu jusu buri. Kantriai ir nuosekliai mokintis. Kaip ir kiekviena naujoke, pristatu savau namu darbus:
3 gardus zefyriukai 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

ISO gal kiek uzkeltas... lyg ir triuksmu per daug. Na bet jums spest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 22 sausio 2011 - 14:46
siek tiek paveluotu komentaru is praeitos temos:
QUOTE(BElge @ 2011 01 21, 21:56)
Duona kritikai smile.gif Fotkinu sau, be jokiu remu

man patiko. gal bishki exposure pakelciau. dauguka bluro, bet ir tas nekliun, nors pakartociau ta pati veiksma su didesniu f, kad antra plana grazhiai pablurintu, o pirmas butu ashtresnis.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 17, 23:03)
aš kartais surizikuoju 1/15. Kartais dar ir gaunasi  smile.gif

as svajoju apie statyva, nes as megstu ilga ishlaikyma, dazhnai be statyvo fotkinu su 1.15 ar dar ilgesniu ;] hardcore, but i like blush2.gif
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 15, 20:45)
Kad visai neatbukciau, idedu savo siek tiek seniau daryta nuotrauka ir laukiu jusu pastabu, kritikos, tiek del technines puses, tiek del kompozicijos ir pan. man si nuotrauka patinka ir atrodo vykusi, idomu kaip atrodo is salies.

man patinka. emocija ypac, tokia ishsigandus. gal komponavimas nepatinka, net nezinau kaip geriau butu. pats centravimas nelabai, bet kazhin ar geriau butu shone.
QUOTE(green_tea @ 2011 01 16, 19:23)
Štai:
Mano galva, nusuktas variantas geriau gavosi g.gif

man sita labai patiko. manyciau jb irgi gerai ziuretusi su didesniu kontrastu, netgi su pasizaidimais ps.
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 17:04)
Norėjau kaip įdomiau/gražiau, o gavosi kaip visada???????
P.S. Čia ne pykčio išraiška! biggrin.gif

man visai nieko. na i seimos albuma. netgi tie maximos rutuliukai fainai atrodo, manau daugumai jie nepatiko, tik todel, jog zino, kad maximiniai ir mate juos realybeje. meno aishku nera, bet nuotrauka nuotaikinga. man neuzkliuvo, kad be majkutes.
QUOTE(robobebras @ 2011 01 14, 00:39)
kur bokeh tikrai vaidina dideli vaidmeni ir shallow DOF glosto kliento aki. O prireikus galima padidinti DOF ISO saskaita, priverus diafragma.

vienu sakinuku liaudishkai - kas yra DOF? zinau, kad yra google, bet blush2.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 01 14, 11:42)
mano ir telefonas pasenęs, ir fotoaparatai nenauji. Užtat vardus keičiu kaip kojines  biggrin.gif  kiekvienam savo.

biggrin.gif
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 14, 20:47)
Nu galima, bet paprasčiau bent jau man su rankiniu. Gi ne kokį reportažą ar sporto varžybas fotkina, o nd smile.gif

ko ko, bet fokuso su manual nemoku. gal cia del to, jog regejimas mano silpnas, nes nesidedu akiniu fotkindama (nu nera jis toks prastas, deduodsi tik i kina ar ziurit tv, kurio neziuriu he he). as niekada nepataikau su manual fokusavimu, bandzius ne karta ir ne du, nzn kodel man nesigauna, bet auto VISADA geriau.
QUOTE(fotolama @ 2011 01 14, 23:01)
Savotiškas jūsų požiūris į blykstę. Ateis vasara, kai reikės saulėje fotografuoti, tada bėgsite ir pirksite blykstę. O ir jūsų minimoms gupinėms nuotraukoms blykstė būtų puikus pagalbininkas.
Bendrai paėmus, tai kažkodėl šitame forume blykstės ignoruojamos ir, toks įspūdis (gal ir klaidingas), kad dauguma mano, jog blykstes naudoti yra ne lygis...

idomu is tikruju, nes tikrai dauguma nenaudoja, nemegsta blyksciu. nebent fotkina studijoje. visais kitais atvejais blykstes vos ne blogis. kodel? as irgi zinoma labiausiai megstu be blico fotkint, bet man dazhnai pasitaiko, kai jungiu full auto, vakare, kai pvz dukrele uzsideda mano aukstakulnius ir maivosi (gaudau tada super akimirka ir nors foto iseina tikrai labai prastos, nes ishsokanti blykste laaaabai silpna, geru kadru su ja nepadarysi, bet as nei kiek nesiparinu, kad mano kompe yra ir labai prastu nuotrauku). ta prasme, kai pradejau dometis fotografija, neapsiriboju tik tai ties geru kadru, netrinu, jei fokusas pabeges, ar kompozicija bloga, ar ranka nukapota. man netgi juokinga, kad vienam folderyje fotkes tokios jau tikrai superines (man patinkancios, gal kazhkam ir prastos pasirodytu), o kitam vos ne kaip pries 5 metus darytos, kai nieko neishmaniau apie foto lotuliukas.gif tokia mano pastebejimai butu.
QUOTE(BElge @ 2011 01 14, 13:10)
Pabandžiau pažaisti su viena iš nuotraukų, jei tu nieko prieš - nuklonavau kampą, pakirpau kiek apačios (bet viršaus ir dešinės dar norėtųsi dadėti,kad keksiukai turėtų kur augti), pašviesinau ir pašiltinau nuotrauką, pašviesinau keksiukus, truputį sharpo pridėjau.
user posted image

labai patiko tavo keksiukai, servetele tik nelabai. nzn kuo, bet man skaniau ziurisi uz rarity bandymus, nors ir tamsoka foto, noretusi shviesesnes foto, geresnio apshvietimo. bet tiek mintis, tiek ishdestymas - zhvilgsnis sustoja. pamenu, AKASHAm dejo foto su keksais, gal yra flickr, vat ten man superines keksu fotkes ishvis.
Atsakyti
Cia is vakarykscio pasivaiksciojimo. Prasom kritikuot:

user posted image

Ashley, ND gerai smile.gif .

Airv, labai patiko tavo foto good.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(airv @ 2011 01 22, 01:32)

Ner ka kritikuot, puikumelis bigsmile.gif Saunuole tu 4u.gif Kada avatara pasikeisi? biggrin.gif Netinka prie tavo foto jis blush2.gif Ir visai taves neatspindi ax.gif

QUOTE(ashley @ 2011 01 22, 15:43)
Labas visoms pazengusioms, besimokancioms, skaitancioms ir svajojancioms. Noriu isipaisyti i visu jusu buri.

Labukas, ND atliktas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(laurx @ 2011 01 22, 16:53)
Cia is vakarykscio pasivaiksciojimo. Prasom kritikuot:

Irgi neturiu ka kritikuot. Labai grazu.... sviesa... mmmm.... wub.gif
Nebent, tas virsutinis kampas desinej... galetu nebuti toks isdeges...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 22 sausio 2011 - 16:12