Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lora27 @ 2011 01 21, 21:16)
Rarity, sumuštinis kelia apetitą. Tu to siekei, dėdama po 21 val. toookią foto? Einu išsivirsiu mėtų arbatos.  lotuliukas.gif

smile.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 21, 21:19)
rarity, as jauciu tau atsibodau ane? bet man vel tas pats kliuna  biggrin.gif  biggrin.gif

tongue.gif O dabar?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 21, 21:56)
Duona kritikai smile.gif Fotkinu sau, be jokiu remu

noretusi kad kepaliukas ryskesnis butu, viso skanumo nesimato, tik plutele atpjautu reikeliu smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 21, 21:57)
Sumuštinis smile.gif

jarguteliau kaip skanuuuu, dar noretusi majonezo patepto essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 21, 21:22)

Man norisi matyti visą hamburgerį. Arba kokios hamburgerio dalies su dešra, tokios labiau pritrauktos, makro stiliuje.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 21, 21:44)
Man norisi matyti visą hamburgerį. Arba kokios hamburgerio dalies su dešra, tokios labiau pritrauktos, makro stiliuje.

ačiū smile.gif macro šiuo atveju netinka. Stilius turi būti panašus kaip yra. Galiu žaisti fonais, padėstymais kažkiek, bet bendras vaizdas turi būti maždaug toks, koks yra čia.
Atsakyti
O man kažkaip sumuštiniai raudoname fone nea, nesižiūri. Pats fonas labai rėkiantis, iškaet nusuku akis.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 21, 22:02)
O man kažkaip sumuštiniai raudoname fone nea, nesižiūri. Pats fonas labai rėkiantis, iškaet nusuku akis.

o prieš tai lape? rudam fone?
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 21, 13:32)
matau jame 'moterį ilgu plevėsuojančiu apsiaustu, iškėlusia rankas į viršų  ':bigsmile:

Aš atrodo,moteriškė su fantazija,nu bet jokios moters iškeltom rankom čia nematau g.gif Pabandysiu paskui ilgiau pažiūrėt biggrin.gif

QUOTE(airv @ 2011 01 21, 16:40)
Kaip reikėtų fotografuoti senus žmones, kad visos raukšlės puikiai matytųsi? Turėtų būti šoninė viena šviesa? Gal kokie niuansai yra apdorojant PS, kaip išryškinti labiau? F koks minimalus turėtų būti? Gal kas jau buvot susidūrę...  blush2.gif

Alabama ne per seniausiai klausė labai panašaus reikalo smile.gif Ir net to paties autoriaus darbą kaip pvz. įmetus buvo..... Eurikaitė aprašymą į flickr'ą buvo įmetus,kaip fotošopu apdirbt,kad tos raukšlės kuo gilesnės būtų....
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 21, 20:56)
Duona kritikai smile.gif Fotkinu sau, be jokiu remu

user posted image

man toks jausmas kad čia su kompu pablurinta... Kažkaip kai natūraliai fokusuoja biški kitaip būna, ar man tik atrodo smile.gif
Atsakyti
Paskutinis ir baigiu teršti eterį savo sumuštiakais smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 21, 22:24)

user posted image

galit macdonaldui eit dirbt smile.gif))

o jūs gal softboxą turit, kad taip gražiai gaunas?

Kompozicija tai man ta raudonam fone labiau patiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 21, 21:17)
man toks jausmas kad čia su kompu pablurinta... Kažkaip kai natūraliai fokusuoja biški kitaip būna, ar man tik atrodo smile.gif

neblurinta, cia su f2 ir 50tuku. bet ne tau vienai taip atrodo smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 21, 21:24)

man cia geriau, taip ramiau nuteikia. fonas gale uzlenktas kliuna
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 21, 22:48)
galit macdonaldui eit dirbt smile.gif))

o jūs gal softboxą turit, kad taip gražiai gaunas?

Kompozicija tai man ta raudonam fone labiau patiko smile.gif  4u.gif

Dėkui. Aga, turiu du sofboksus. Gėris bigsmile.gif

Atsakyti