laba diena
nuotrauka gavau.. aciu Yvette .. dbr darom manksta smegenym
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:36)
nesipiktinkite, jau rasiau, kad praeitoje temoje, netgi vakar rasiau kelis kartus, kad nera termino. aisku, galejau net nebereaguoti i jusu uzklausima, nes manau nelabai kas kitas butu atrases
Nu va kaip čia viskas įdomiai.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:46)
va jeigu dar kas nors butu paklause, tai butu kas nors kitas tikrai pasakes, nes cia , kaip visi zino, naujokems mazai demesio yra skiriama, kitos nespeja net pakomentuoti nuotrauku,o ka jau kalbeti apie klausimukus. bet manau butent pradedancios turetu idemiau skaityti tema, nes net ir toje lavinoje prirasytu lapu gali buti daug naudingos info jeigu jos reikalauja demesio, tegu ir pacios jo siek tiek parodo. Forgete, tau to netaikau jokiu budu, tu ir kitiems galetum padeti patarimais
vel uzvedet mane o manau dauguma jau zino, kas buna, kai as uzsivedu
vel uzvedet mane o manau dauguma jau zino, kas buna, kai as uzsivedu
Na, žinote pasakysiu kaip iš šono atrodo jūsų ir kai kurių kitų pasisakymai. Kaip iš kokio serialo, kuriame egzistuoja du lygmenys - vargšai ir turtingieji. Vargšai, tai čia mes tos nusususios naujokėlės, kurioms taip sunku skirti dėmesio, taip žema parašyti kažką ką pats jau seniausiai moki. Galite žeistis, galite pykti, bet šitoje temoje pastebiu tikrai daug neigiamų emocijų.
Beje, aš nejaučiu didelio dėmesio trūkumo. Tikrai yra kas mane pastebi ir pakomentuoja mano žalius darbus.
O temą stengiuosi (Tikrai stengiuosi!!!!) perskaityti visą, kaip įmanoma labiau. Įsidėjusi esu ją į favoritus.
Einu su sūneliu į lauką. Nėra laiko diskusijoms apie nieką Ir užsivesti net nematau reikalo
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 11:53)
issikrauk ant vyro, mes cia ne prie ko :
mano vyras per daug geras, kad ant jo issikrauciau bet as pajuokavau
ech,
Šiandien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime. Kol viską susiruošiau - apsnigo mano objektą Na, kaip jums?.. Ar vazelė ne per daug mėlynuoja?
Auto
Debeselis
Custom
Auto
Debeselis
Custom
man tai va visad klausimas, kur rast graziu patalpu fotkinimui... kas zino, a?
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 12:03)
Šaindien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime. Kol viską susiruošiau - apsnigo mano objektą Na, kaip jums?.. Ar vazelė ne per daug mėlynuoja?
tavo nd reik kur nors kaip pavyzdinius sudėti gera žiūrėt, rimtai.
Lėk fotkint ir rodyk. Užteks čia jau namų darbų, ar dar liko kažkas?
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 10:45)
nepagalvojau taip tau foto jau atsiunčiau tai daryk jai. Tebūnie jau taip kaip yra, nustoju tuomet zyzti. Gal pabandysiu tiesiog savo foto pratęsti, įdomu ar gausis
Vakar dar norėjau Cheles paklausti kaip ji maišė, bet matyt reikėjo čia temoje užklausti.
neįsisprauskit su terminais atlikimo. Neskubėkit niekur. Imkit tiek laiko, kiek reikia. Svarbu suruošit jums patinkantį variantą. Bent jau aš taip galvoju
Vakar dar norėjau Cheles paklausti kaip ji maišė, bet matyt reikėjo čia temoje užklausti.
neįsisprauskit su terminais atlikimo. Neskubėkit niekur. Imkit tiek laiko, kiek reikia. Svarbu suruošit jums patinkantį variantą. Bent jau aš taip galvoju
nepatinka tau mano foto ane ?
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 12:06)
tavo nd reik kur nors kaip pavyzdinius sudėti gera žiūrėt, rimtai.
Ačiū už palaikymą Jau paskutinis
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 12:10)
nepatinka tau mano foto ane ?
nepamenu kokią gavai.Ir šiaip įkėliau savo gaublį jau visiems, o j ibuvo skirta šiam žaidimui. Gal kas spėjo pasičiupti neatiminėsiu.Lekiu dirbti o vakare brūkštelsiu tau laišką.
QUOTE(Refresh @ 2011 01 19, 11:59)
Nu va kaip čia viskas įdomiai.
Na, žinote pasakysiu kaip iš šono atrodo jūsų ir kai kurių kitų pasisakymai. Kaip iš kokio serialo, kuriame egzistuoja du lygmenys - vargšai ir turtingieji. Vargšai, tai čia mes tos nusususios naujokėlės, kurioms taip sunku skirti dėmesio, taip žema parašyti kažką ką pats jau seniausiai moki. Galite žeistis, galite pykti, bet šitoje temoje pastebiu tikrai daug neigiamų emocijų.
Beje, aš nejaučiu didelio dėmesio trūkumo. Tikrai yra kas mane pastebi ir pakomentuoja mano žalius darbus.
O temą stengiuosi (Tikrai stengiuosi!!!!) perskaityti visą, kaip įmanoma labiau. Įsidėjusi esu ją į favoritus.
kaip gaila, kad tik savo pozicija suprantat kaip pati raset, kad neturit laiko, taip ir kiti, neturi laiko ir nespeja visko sukomentuoti, o daugiau komentaru visgi sulaukia senbuviai. Ir manau vien del to, kad jie zino ka nori parodyti fotografuodami, ir komentatoriui lengiau pakomentuoti ar fotografui pavyko kazka atskleisti ar ne.
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 12:03)
Šiandien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime.
kaip jau rase, jusu namu darbai tikrai labai grazus
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 12:29)
...kaip jau rase, jusu namu darbai tikrai labai grazus
Ačiukas Smagu, kad patiko.