Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba diena smile.gif

nuotrauka gavau.. aciu Yvette smile.gif.. dbr darom manksta smegenym biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:36)
nesipiktinkite, jau rasiau, kad praeitoje temoje, netgi vakar rasiau kelis kartus, kad nera termino. aisku, galejau net nebereaguoti i jusu uzklausima, nes manau nelabai kas kitas butu atrases unsure.gif

Nu va kaip čia viskas įdomiai. g.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:46)
va jeigu dar kas nors butu paklause, tai butu kas nors kitas tikrai pasakes, nes cia , kaip visi zino, naujokems mazai demesio yra skiriama, kitos nespeja net pakomentuoti nuotrauku,o ka jau kalbeti apie klausimukus. bet manau butent pradedancios turetu idemiau skaityti tema, nes net ir toje lavinoje prirasytu lapu gali buti daug naudingos info wink.gif jeigu jos reikalauja demesio, tegu ir pacios jo siek tiek parodo. Forgete, tau to netaikau jokiu budu, tu ir kitiems galetum padeti patarimais rolleyes.gif

vel uzvedet mane lotuliukas.gif o manau dauguma jau zino, kas buna, kai as uzsivedu blush2.gif  lotuliukas.gif

Na, žinote pasakysiu kaip iš šono atrodo jūsų ir kai kurių kitų pasisakymai. Kaip iš kokio serialo, kuriame egzistuoja du lygmenys - vargšai ir turtingieji. Vargšai, tai čia mes tos nusususios naujokėlės, kurioms taip sunku skirti dėmesio, taip žema parašyti kažką ką pats jau seniausiai moki. Galite žeistis, galite pykti, bet šitoje temoje pastebiu tikrai daug neigiamų emocijų.
Beje, aš nejaučiu didelio dėmesio trūkumo. Tikrai yra kas mane pastebi ir pakomentuoja mano žalius darbus.
O temą stengiuosi (Tikrai stengiuosi!!!!) perskaityti visą, kaip įmanoma labiau. Įsidėjusi esu ją į favoritus.

Einu su sūneliu į lauką. Nėra laiko diskusijoms apie nieką smile.gif Ir užsivesti net nematau reikalo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 11:53)
issikrauk ant vyro, mes cia ne prie ko  :

lotuliukas.gif mano vyras per daug geras, kad ant jo issikrauciau lotuliukas.gif bet as pajuokavau flirt.gif

ech, rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime. Kol viską susiruošiau - apsnigo mano objektą ax.gif Na, kaip jums?.. Ar vazelė ne per daug mėlynuoja? blush2.gif

Auto user posted image

Debeselis user posted image

Custom user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 19 sausio 2011 - 11:05
man tai va visad klausimas, kur rast graziu patalpu fotkinimui... kas zino, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 12:03)
Šaindien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime. Kol viską susiruošiau - apsnigo mano objektą  ax.gif  Na, kaip jums?..  Ar vazelė ne per daug mėlynuoja? blush2.gif

tavo nd reik kur nors kaip pavyzdinius sudėti smile.gif gera žiūrėt, rimtai.
Lėk fotkint ir rodyk. Užteks čia jau namų darbų, ar dar liko kažkas?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 10:45)
nepagalvojau taip  doh.gif tau foto jau atsiunčiau tai daryk jai. Tebūnie jau taip kaip yra, nustoju tuomet zyzti. Gal pabandysiu tiesiog savo foto pratęsti, įdomu ar gausis  smile.gif
Vakar dar norėjau Cheles paklausti kaip ji maišė, bet matyt reikėjo čia temoje užklausti.

neįsisprauskit su terminais atlikimo. Neskubėkit niekur. Imkit tiek laiko, kiek reikia. Svarbu suruošit jums patinkantį variantą. Bent jau aš taip galvoju

lotuliukas.gif nepatinka tau mano foto ane ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 12:06)
tavo nd reik kur nors kaip pavyzdinius sudėti  smile.gif gera žiūrėt, rimtai.
Lėk fotkint ir rodyk. Užteks čia jau namų darbų, ar dar liko kažkas?

Ačiū už palaikymą 4u.gif Jau paskutinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 12:10)
lotuliukas.gif  nepatinka tau mano foto ane ? biggrin.gif
nepamenu kokią gavai.Ir šiaip įkėliau savo gaublį jau visiems, o j ibuvo skirta šiam žaidimui. Gal kas spėjo pasičiupti smile.gif neatiminėsiu.
Lekiu dirbti o vakare brūkštelsiu tau laišką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2011 - 11:24
QUOTE(Refresh @ 2011 01 19, 11:59)
Nu va kaip čia viskas įdomiai.  g.gif
Na, žinote pasakysiu kaip iš šono atrodo jūsų ir kai kurių kitų pasisakymai. Kaip iš kokio serialo, kuriame egzistuoja du lygmenys - vargšai ir turtingieji. Vargšai, tai čia mes tos nusususios naujokėlės, kurioms taip sunku skirti dėmesio, taip žema parašyti kažką ką pats jau seniausiai moki. Galite žeistis, galite pykti, bet šitoje temoje pastebiu tikrai daug neigiamų emocijų.
Beje, aš nejaučiu didelio dėmesio trūkumo. Tikrai yra kas mane pastebi ir pakomentuoja mano žalius darbus.
O temą stengiuosi (Tikrai stengiuosi!!!!) perskaityti visą, kaip įmanoma labiau. Įsidėjusi esu ją į favoritus.

kaip gaila, kad tik savo pozicija suprantat smile.gif kaip pati raset, kad neturit laiko, taip ir kiti, neturi laiko ir nespeja visko sukomentuoti, o daugiau komentaru visgi sulaukia senbuviai. Ir manau vien del to, kad jie zino ka nori parodyti fotografuodami, ir komentatoriui lengiau pakomentuoti ar fotografui pavyko kazka atskleisti ar ne.

QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 12:03)
Šiandien gaudžiau baltą natūraliam apšvietime.

kaip jau rase, jusu namu darbai tikrai labai grazus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 sausio 2011 - 11:29
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 12:29)
...kaip jau rase, jusu namu darbai tikrai labai grazus rolleyes.gif

Ačiukas 4u.gif Smagu, kad patiko.
Atsakyti
aciu yvette ,gavau foto , reiks pasukt smegenele
Atsakyti