QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 21, 09:14)
as matau. kadangi pagr objektas vaikas, tai pagal ji ir lyginciau. gi dabar jis krypsta i desine gan smarkiai
Jeigu tiesinu vaiką, tai spintos pagrindas svyrą į kairę, kilimas irgi
QUOTE(Forgete @ 2011 01 21, 09:57)
pagal spintą tiesink ir tiek
Jeigu tiesinu pagal spintos pagrindą, tai svyrą durų vertikali linija ir tada vaikas lyg ne pilnai tiesiai gaunasi...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 21, 11:38)
labai geras klausimas.
kaip tavo foto,buciau pagal spinta lyginus, bet pagal kilima, velgi kreivai
Tai va, gal ir ieškau dabar žibučių kur nereikia
bet kai fotkinu kambaryje, kur pilna vertikalių/horizontalių linijų, tai dažnai susiduriu su tuo tiesinimu. Yra kokios taisyklės? Ar vis dėlto tiesinti tą liniją, kuri baisiausiai krenta į akis, kad yra kreiva
Laukine, aš pavyzdžiui pradėjau daugiau domėtis fotografija ir noriu išmokti geriau fotografuoti, kad albume būtų gražios foto. Bet ne visada mano modeliai geranoriškai papozuoja, tai pasibandau ir ant daiktų. Neturiu tokių foto daug, bet pačias man pačiausias išsisaugau. Dar atradau, kad gražiai nufotkinus gamtą, daiktą, gėlę, galima tai panaudoti kaip atviruką nusiųsti kam pasveikinti, kam ieškoti ineto platybėse ar pirkti prekybos centruose
Ai, dar savus rankdarbius pafotografuoju, atidirba jie man už modelius
O tu nesigilink kas ir kaip. Kai pati pradėsi fotografuoti pakabas ir ne tik, ateis tas supratimas, ar saugoti tokias foto ar ne ir kaip jas archyvuoti
Prisiminiau, kad ir tavo nufotografuotabalerinos suknytė. Kam? Dėjai į porą su koliažu prie mergytės. Manau tau ir atsakymas apie pakabą. Kiekvienas turim skirtingų siekių fotografuojant vienus ar kitus daiktus, gamtos vaizdus, žmones.