apie foto kelima, tai pamenu, kaip kazkas yra pasakes, kad kelti foto tas, kurios yra vertos komentavimo ar kazkas panasaus, tai galbut todel ir sumazejo nuotrauku?
nueikit flirck,paziurekit kuris koliazas geriau tinka ir patinka
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 21, 13:32)
apie foto kelima, tai pamenu, kaip kazkas yra pasakes, kad kelti foto tas, kurios yra vertos komentavimo ar kazkas panasaus, tai galbut todel ir sumazejo nuotrauku?
As tai nekeliu,nes pas mane ribotas netas,tai laukiu visad menesio pradzios,nors dabar ir neturiu ka kelt
Paziurejau tavo antra dubli,man jis labiau patinka,nors gal noreciau lygintuvo viso ar bent daugiau man kazkaip pirmam variante labai daug tuscios erdves,gal noretus to vaizdo is arciau
Diskusija apie nuotraukas irgi labai patiko,pamaciau,kad visi megsta fotkint skirtingus objektus,o as kazkaip dabar pasimetimo stadijoj,nezinau ka fotkint noreciau,mastau,mastau... o smegeneles matyt ziemos miegu uzmigusios
o man nepatiko diskusija, nes ka cia diskutuot apie skoni
QUOTE(Burka @ 2011 01 21, 15:11)
Paziurejau tavo antra dubli,man jis labiau patinka,nors gal noreciau lygintuvo viso ar bent daugiau man kazkaip pirmam variante labai daug tuscios erdves,gal noretus to vaizdo is arciau
jeogu lygintuvo bus daugiau, dingsta spalvinis variantas is pirmo plano.
o pirmaji varianta - galiu apkirpt, bus is arciau
visgi, kiek bedaryciau, vis tiek nebus gerai
Sveiki
Apie ką čia merginos diskutuojat? Nuotraukų nesimato, o diskusija begalinė.
Esu neakivaizdus skaitytojas ir galiu pasakyti viena, kad nuo tada, kai persikraustėt su savo nuotraukom į Fricke tema pasidarė neįdomi, išskyrus tuos atvejus, kur kalbama apie techninius dalykus.
Pardon už įsikišimą į jusų diskusiją
Apie ką čia merginos diskutuojat? Nuotraukų nesimato, o diskusija begalinė.
Esu neakivaizdus skaitytojas ir galiu pasakyti viena, kad nuo tada, kai persikraustėt su savo nuotraukom į Fricke tema pasidarė neįdomi, išskyrus tuos atvejus, kur kalbama apie techninius dalykus.
Pardon už įsikišimą į jusų diskusiją
QUOTE(Alabama @ 2011 01 21, 12:12)
Man gyvenimas toks neapsakomai grazus, kad as noriu ji visa isfotografuot.Naivu, beprasmiska bet man gerai.
eik jau, beprasmiška mat ar naivu jai. Tai yra nuostabu.
Aš tarkim dėkinga šiai temai, o ypač Loretoidui, Frederikai ir pirmam koliažų žaidimui. Žiūriu dabar į savo foto ir galvoju, kad kitokios jos. Išmokau fotografuoti pozityviai. Ne tiek daug tokių foto, bet džiugina, kad ir taip išmokau.
Dėl foto kėlimo į flickr, ar čia... Man tai netrukdo nei ten nei ten. Diskusijos irgi tinka, nesvarbu, kad plepalų daugiau nei foto. Juk bediskutuojant taip pat kažko išmokstam.
Sian tvarkiau simtametines nuotraukas padarymui,nes jau taip apsileidau,kad seno fotkes nedarytos,o as megeja viska albumuose turet,viska fiksuot...taisau klaida,tik velnias kaip tai dabar sunku daryt... nu,kad nebutu vel neitema,tai idedu viena is archyvo virs akiu noretus daugiau erdves,kas dar kliuna?
na aš dar truputėlį tos pačios diskusijos tema Radau sušalusį klevo lapą, pasirodė labai įdomus jis man, parsinešu, fotkinu ir ką -matau jame 'moterį ilgu plevėsuojančiu apsiaustu, iškėlusia rankas į viršų '
Tos foto neplanavau rodyt, norėtųsi su veidrodiniu perfotkint, su šviesa , kompozicija padirbėt ,gal dar su kokia programėle vos vos 'apdirbt'( o tada ir ant sienos kabinčiausi ) Tai va, gal kitiems tai 'briedas' pasirodys, nu man gražu...
Na bet jei kitiems bus "briedas", tai liūdėsiu
Burka, kolkas negaliu padėt
Tos foto neplanavau rodyt, norėtųsi su veidrodiniu perfotkint, su šviesa , kompozicija padirbėt ,gal dar su kokia programėle vos vos 'apdirbt'( o tada ir ant sienos kabinčiausi ) Tai va, gal kitiems tai 'briedas' pasirodys, nu man gražu...
Na bet jei kitiems bus "briedas", tai liūdėsiu
Burka, kolkas negaliu padėt
Burka, special for you pirmas variantas is arciau
na, geriau taip? erdves maziau, bet ar neatrodo isprausta i remus?
QUOTE(Yvette @ 2011 01 21, 14:27)
...
Dėl foto kėlimo į flickr, ar čia... Man tai netrukdo nei ten nei ten. Diskusijos irgi tinka, nesvarbu, kad plepalų daugiau nei foto. Juk bediskutuojant taip pat kažko išmokstam.
Nors as neseniai teprisijungus,gal nelabai cia orientuojuos,bet man kzkaip atrodo,kad jei nebutu nei kiek plepalu,o tik fotkes ir sausi ju komentavimai,nebutu tokios draugiskumo atmosferos,ir kai kam(kalbu apie save),butu net baisu det savo fotkes na,drasa as nespinduliuoju ir klausyt vien tik kritika savo fotkem,ir bijot kazka pakomentuot butu man AMEN... skaityciau tyliai ir psio
Zirzilja,man su savo megimu viska suspaust,sitaip geriau,bet tai jauc is tikro tai reik nespaust zodz,nors neturiu suvalkietisko kraujo,kazkaip vis "taupau erdve"
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 21, 15:34)
Burka, special for you pirmas variantas is arciau
gerai išsisukai su pratęsimu.
Net nežinau dėl foto. Kažkaip perdaug visko ant tos lyginimo lentos. Marškinėliai, rankšluostis, vaikiškas drabužėlis ir suknelė. Nedera jie tarpusavyje. Dar lyginimo lentos medžiagėlė išsišoka atspalviu savo.
Tokie tik pamąstymai, nebūtinai teisingi.
QUOTE(mamagute @ 2011 01 21, 15:32)
Tos foto neplanavau rodyt, norėtųsi su veidrodiniu perfotkint, su šviesa , kompozicija padirbėt ,gal dar su kokia programėle vos vos 'apdirbt'( o tada ir ant sienos kabinčiausi :
na dabar ta foto tikrai nekabinanti, nebent su PS padirbetum, spalvas gal labiau suaktyvintum, na kad tas lapas butu siek tiek dramatiskesnis
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 01 21, 15:46)
gerai išsisukai su pratęsimu.
Net nežinau dėl foto. Kažkaip perdaug visko ant tos lyginimo lentos. Marškinėliai, rankšluostis, vaikiškas drabužėlis ir suknelė. Nedera jie tarpusavyje. Dar lyginimo lentos medžiagėlė išsišoka atspalviu savo.
yra ir kitas variantas ikeltas, bet man sis vis tiek labiau patinka, drabuzeliai nedera, bat spalva juos visus jungia