Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:26)
Aš gal šiandien nusišneku, matyt pervargau, bet... nu būna gražūs puodeliai- iš jų geriama kava- skanesnė. Būna gražūs apatiniai, su kuriais jautiesu super sexy, nesvarbu, kad tikrovėj toks nesi. Būna gražus tušinukas, su kuriuo gražiau 'rašosi'.. Bet.. graži pakabos (sorry už pvz) foto? Pažiūrėjei ir uždarei.
Ką veikiate su savo foto archyvais? ne vaikų foto, ne šeimos bet visokiu 'pakabų'? Ypač domina pasisakymai, kas turi jau galingus archyvus pakaupę.. Ar Jūs jas vakarais žiūrit? Isirėminat? Darote popierines ir kraunat į albumus?

nu pvz as pakabas isivaizduoju kaip pradine stadija. kazka nufotkini ne taip, kaip matai kasdien. arba nufotkini ko kazkada nepastebejai.. ir tiek. ir saugai. nes kazkada tieisog idomu pamatyt, kaip kazkada matei smile.gif negi visos foto turi but kazkas tokio?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 20, 22:24)
Nesuku galvos.Darau tai, ka noriu, kas man grazu.Ir tiek.Nes man tai teikia malonuma.

Nu va kokia Tu. O aš vis ieškau visame kame prasmių. Bandau suprast. Ir nesuprantu. unsure.gif

Foto man negraži. Kažkokia Vėlines primenanti. Nelabai aš moku tokias foto komentuot...Nuimčiau kairės pusės dvi žvakes ir vieną iš likusių padėčiau kaip nors ne į temą, kad suardytų tą 'tvarką'.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:11)
Mane kažkokie egzistenciniai klausimai kankina visą dieną.

idomiai tu cia..
o tu kodel fotografuoji?

man pvz yra daug foto kurias as kabinciau ant sienos
pvz Gele arba dar geles . kadangi esu visiska ir absoliuti kafemane tai darbo kambary galeciau issiklijuot kavos puodeliu nuotraukom tipo tokiom
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:30)
Nu va kokia Tu. O aš vis ieškau visame kame prasmių. Bandau suprast. Ir nesuprantu. unsure.gif

Foto man negraži. Kažkokia Vėlines primenanti. Nelabai aš moku tokias foto komentuot...Nuimčiau kairės pusės dvi žvakes ir vieną iš likusių padėčiau kaip nors ne į temą, kad suardytų tą 'tvarką'.

Kartais prasmes nereikia ieskoti.

Negalejau as ten kaitalioti, baznycioj viskas buvo, as ejau pro sali, pamaciau, pakeliau fotika ir nufotkinau, net i vidu nejau.Man atspindys patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 23:26)
... Bet.. graži pakabos (sorry už pvz) foto? Pažiūrėjei ir uždarei.
Ką veikiate su savo foto archyvais? ne vaikų foto, ne šeimos bet visokiu 'pakabų'? Ypač domina pasisakymai, kas turi jau galingus archyvus pakaupę.. Ar Jūs jas vakarais žiūrit? Isirėminat? Darote popierines ir kraunat į albumus?

Gerą diskusiją sukėlei biggrin.gif
Man tokios foto sukelia nuotaiką, iššaukia emociją, priverčia sustoti ir susimąstyti. Gal pasigilint į gyvenimo prasmę. Kaskart pasižiūrėjus gali pamatyti vis ką nors naujo, atrasti ką nors netikėto. Tai gali priklausyti nuo nuotaikos. Perleidi vaizdą per savo emocijų prizmę - ir štai - vis kitas vaizdas.
Tokias nuotraukas galėčiau palyginti su poezija. Arba su gražiu saulėlydžiu. Kažkuriuo momentu pasidaro lengva "dūšioj".
Nu pripinkliavojau čia blush2.gif . Bet man yra taip. Ir kai turėsiu tokių savo nuotraukų, jas kaupsiu ir, kai ateis Mėnulio pilnatis, vartysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:26)
Aš gal šiandien nusišneku, matyt pervargau, bet... nu būna gražūs puodeliai- iš jų geriama kava- skanesnė. Būna gražūs apatiniai, su kuriais jautiesu super sexy, nesvarbu, kad tikrovėj toks nesi. Būna gražus tušinukas, su kuriuo gražiau 'rašosi'.. Bet.. graži pakabos (sorry už pvz) foto? Pažiūrėjei ir uždarei.

man kadangi bent karta per pusantru metu uzlinksta kompas, tai lieku be jokiu pakabu, vabaliuku ar pan lotuliukas.gif o jei rimtai, dabar nebefotkinu, o jei ir pafotkinu, pasidziaugu, palaikau ir kai keliu foto is kompo i isorini diska, o ta saziningai darau bent kas du menesius, tai jas paprassciausiai istrinu tongue.gif Pasilieku tik sau brangias nuotraukas su vaikais, draugais, seima ir pan, o vis vabaliukai keliauja i siukslines, net is svetimu fotosesiju pasilieku kelis geriausius kadrus tik.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 22:32)
idomiai tu cia..
o tu kodel fotografuoji?

Aš fotografuoju žmones. Žmonių fotografija man įdomi. Ir kai tose nuotraukose yra mano šeima, vaikai, man tai yra tiesiog labai brangu, kaip ir kiekvienam manau... Kai fotkinu ne savo šeimą, žinau, kad atidavus tiems žmonėms nuotraukas, jiems jos bus brangios ir kažkada taps labai svarbiu prisiminimu. Tačiau svetimų žmonių nuotraukų savo kompe, diske kietąjam nelaikysiu ilgai... Gal kelias kaip pvz pasiliksiu dėl mokslo, bet ne dėl to kad man jos būtų reikalingos ar brangios.. Brangios jos gali būti tiems, kas jose nufotografuota, bet man kažkaip ne..
O kavos puodukas, kėdė, durys?.. Na, mokinantis fotografijos, vienareikšmiškai taip bet.. Nelaikyčiau tokių nuotraukų vien dėl kieto disko laisvos vietos smile.gif Užai ir fotografuoju žmones, nes tokios foto turi išliekamąją vertę. Tiems žmonėms, kurie nuotraukoje uzfiksuoti, jos bus brangios visada.. O va daiktų.... Nežinau. Sakau, keista nuotaika. Ir galvojasi mintys keistos.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 23:26)

jeeeeetau, perdaug sau klausimų užduodi. Juk nepradėsi daryti to, ką kiti daro.
Aš tarkim sentimentali. Turiu kelias dėžutes, į jas dedu foto su įvairiais prisiminimais. Kaip tu rašai, šratinuko foto, su kuriuo gal kokį kontraktą pasirašiau, cukraus pakuotės jaukioje kavinukėje foto, rytinio saulės spindulio, kavos puodelio ir t.t. man jos mielos ir man reikia tokių prisiminimų. Foto pavartau, kartais atvirlaiškius su jų kopijom siunčiu, kartais knygų skirtukus pasidarau. Kartais gimsta idėjos kitoms fotografijoms, bevartant senas, temos įvairiems pokalbiams ir t.t. Fotografuoju gyvenimą. Savo, kitų. Ir nesiruošiu to gyvenimo į šiukšliadėžę mesti smile.gif Kiekvienam reikia skirtingų dalykų, todėl keista ši diskusija, o ir klausimas smile.gif
Atsakyti
ir as fotografuoju zmones, nes man labiausia patinka juos fotografuot.. bet geretis man labai patinka visokiom nuotraukom.. tiesa pasakius, net labiau daiktu, kavos, ar duru nuotrauka nei kazkokio zmogaus portretu, kuris zinau, isspaude sypsena ar suvaidino, oi koks as mylimas ir mylintis, todel, kad buvo fotografuojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 22:32)
idomiai tu cia..
o tu kodel fotografuoji?

man pvz yra daug foto kurias as kabinciau ant sienos
pvz Gele arba dar geles . kadangi esu visiska ir absoliuti kafemane tai darbo kambary galeciau issiklijuot kavos puodeliu nuotraukom tipo tokiom

jauciuosi pagerbta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 22:46)
jauciuosi pagerbta biggrin.gif

istrigusios man jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 22:44)
jeeeeetau, perdaug sau klausimų užduodi. Juk nepradėsi daryti to, ką kiti daro.
Aš tarkim sentimentali. Turiu kelias dėžutes, į jas dedu foto su įvairiais prisiminimais. Kaip tu rašai, šratinuko foto, su kuriuo gal kokį kontraktą pasirašiau, cukraus pakuotės jaukioje kavinukėje foto, rytinio saulės spindulio, kavos puodelio ir t.t. man jos mielos ir man reikia tokių prisiminimų. Foto pavartau, kartais atvirlaiškius su jų kopijom siunčiu, kartais knygų skirtukus pasidarau. Kartais gimsta idėjos kitoms fotografijoms, bevartant senas, temos įvairiems pokalbiams ir t.t. Fotografuoju gyvenimą. Savo, kitų. Ir nesiruošiu to gyvenimo į šiukšliadėžę mesti  smile.gif Kiekvienam reikia skirtingų dalykų, todėl keista ši diskusija, o ir klausimas  smile.gif

labai patiko mintis apie prisiminimu dezute smile.gif
Atsakyti