Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 21:54)
Ojėzau
eurikaite, ištrink tą.
Aš čia skaitosi avatarus renku, jeigu ką. Nepagalvokit kažko netokio laugh.gif
Einu pasitaisyt
Papildyta:
Pasitaisiau.
Uf, net karštis išmušė laugh.gif

grazus trusikeliai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 21:56)
grazus trusikeliai buvo biggrin.gif

Mano mianas flirt.gif laugh.gif
Čia tik aš sugebu taip prisidirbt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 21:57)
Mano mianas  flirt.gif laugh.gif
Čia tik aš sugebu taip prisidirbt.  lotuliukas.gif

Ilindau i inkileli, oi, kompa, kad pagirt tavo ND.O del tokiu mazmoziu nesuk sau galvos, pasitaiko:)
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 22:54)

Pasitaisiau.
Uf, net karštis išmušė laugh.gif

hihihi.gif man irgi patiko kelnaites
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 20, 22:02)
Ilindau i inkileli, oi, kompa, kad pagirt tavo ND.O del tokiu mazmoziu nesuk sau galvos, pasitaiko:)

Nesuku aš tos galvos, tik juokinga baisiai iš savęs.
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 22:03)
hihihi.gif man irgi patiko kelnaites

unsure.gif Tipo visos matėt? Kokia gėda blink.gif
Atsakyti
Mane kažkokie egzistenciniai klausimai kankina visą dieną.
Noriu Jūsų paklausti. Va fotkinat Jūs visokias pakabas/vazas/gėles/puodukus, etc. Ką Jūs su tom foto veikiat apart to, kad parodot čia ar įsidedat į savo blogą, kas tokį turite?
Kaip manot, negi bus kažkada įdomu peržiūrėti foto kuriose nufotkintas espresso kavos puodukas? Aš kažkaip pasimečiau ir pradedu nesuprast, kam žmonės tai fiksuoja? Namie ant sienų kabintis? Laikyt kompe?
Suprantu kai fotkina save, portretus, reportažus iš šeimos gyvenimo, tokios foto turi išliekamąją vertę bet pakabos foto? Kam ji?
Padėkit susirink mintis, kažkodėl labai sunku man šiandien. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 22:05)
Nesuku aš tos galvos, tik juokinga baisiai iš savęs.
Ačiū.
Papildyta:

unsure.gif Tipo visos matėt? Kokia gėda blink.gif

man tai labai patiko kojines tokios.. ir WB geras buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:11)
Noriu Jūsų paklausti. Va fotkinat Jūs visokias pakabas/vazas/gėles/puodukus, etc. Ką Jūs su tom foto veikiat apart to, kad parodot čia ar įsidedat į savo blogą, kas tokį turite?
Kaip manot, negi bus kažkada įdomu peržiūrėti foto kuriose nufotkintas espresso kavos puodukas? Aš kažkaip pasimečiau ir pradedu nesuprast, kam žmonės tai fiksuoja? Namie ant sienų kabintis? Laikyt kompe?
Suprantu kai fotkina save, portretus, reportažus iš šeimos gyvenimo, tokios foto turi išliekamąją vertę bet pakabos foto? Kam ji?
Padėkit susirink mintis, kažkodėl labai sunku man šiandien. unsure.gif

nu gi buna grazu. o ne tik, kad primena kazkokius ivykius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 22:13)
man tai labai patiko kojines tokios.. ir WB geras buvo biggrin.gif

Nu baikit gėdinti. Sėdžiu visa burokine.
O originalas kaip suprantu nieko gero, nes niekas apie tai nei kriu kriu. biggrin.gif
Nepakartosiu aišku dviejų gerų dalykų per dieną. Užteko, kad ND išgirtas buvo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 21:11)

Aš tai ant daiktų fotkint mokiaus,fotoaparato pažinimo pamokos ... gaunas gražiai,parodau viešumai biggrin.gif
Dabar bandau žengt kitą žingsnį - žmonės smile.gif ...ir kitos gyvos būtybės....
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 20, 22:11)

Nesuku galvos.Darau tai, ka noriu, kas man grazu.Ir tiek.Nes man tai teikia malonuma.
user posted image

Labai ta nukapota zvake kairei be rysio? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 22:18)
nu gi buna grazu. o ne tik, kad primena kazkokius ivykius smile.gif

Aš gal šiandien nusišneku, matyt pervargau, bet... nu būna gražūs puodeliai- iš jų geriama kava- skanesnė. Būna gražūs apatiniai, su kuriais jautiesu super sexy, nesvarbu, kad tikrovėj toks nesi. Būna gražus tušinukas, su kuriuo gražiau 'rašosi'.. Bet.. graži pakabos (sorry už pvz) foto? Pažiūrėjei ir uždarei.
Ką veikiate su savo foto archyvais? ne vaikų foto, ne šeimos bet visokiu 'pakabų'? Ypač domina pasisakymai, kas turi jau galingus archyvus pakaupę.. Ar Jūs jas vakarais žiūrit? Isirėminat? Darote popierines ir kraunat į albumus?
Atsakyti