Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirzilija jau įkėlė nuorodą į dvi foto. Tiesa, džiugu, kad tiko atsiųstos foto. Bijojau, kad bus per sunku.
Aš iš Cheles gavau. Turiu idėją, tik šeštadienio palauksiu su įgyvendinimu. Reik šviesos daugiau smile.gif

Robobebrai, galbūt aš tuomet ganėtinai pačiuožusi, nes man ta foto nerealiai patiko, nes galima į bet kurią pusę sukti su pratęsimais.
Arba gal mėnulis suveikė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2011 - 19:27
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 18:09)
Sveikučiai,
o bus darančių koliažiuką pagal Yvettes foto , kurios Flickr'e? Kokiai datai orientuotis? Suprantu, kad tada vienu metu keltumėm?  4u.gif Šiam variantui gal ir apsispręsčiau 4u.gif

Yvette, kad foto atsisiųst, Flickr'e paprašyt per "share this"?
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 20:51)
Yvette,  kad foto atsisiųst, Flickr'e paprašyt per "share this"?

oi, kad aš žinočiau. O neleido niekam šiaip išsisaugoti?
Na jei neišeis, tai rašykit, atsiųsiu el. paštu foto.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 20:51)
Yvette,  kad foto atsisiųst, Flickr'e paprašyt per "share this"?

Eini per Actions, ten randi - view all sizes, tada - download.
Aš abi Yvettės nučiupau ir robobro( tikrai nereali) jau turiu - kaži nepatrūksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 01 20, 21:29)
ir robobro( tikrai nereali)

sakiau, kad nereali biggrin.gif

dar pasikartosiu, kad neslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2011 - 20:47
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 20:44)
sakiau, kad nereali  biggrin.gif

dar pasikartosiu, kad enslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.

Aš nesiunčiau šį kartą 4u.gif 4u.gif bet gal jau gailiuosi- taip gražiai šurmuliuojat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

dar pasikartosiu, kad neslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.

ee, as siuciau jb biggrin.gif tai jei mano giri, tai daba issisiepus busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 01 20, 21:29)
Eini per Actions, ten randi - view all sizes, tada - download.

ačiūks, jau turiu smile.gif
Atsakyti

nu nesazininga.. dbr jau as nemiegosiu nakti biggrin.gif
Atsakyti
Būtų įdomu sulaukt kritikos ŠIAI foto. Iš tikrųjų, nebuvo jokios režisūros. Ar žiūrisi tokios nuotraukos?
Aišku, jei jau atsibodau su savo foto bandymais, tai tiesiog praleiskit mano postą. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 20 sausio 2011 - 21:56
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 20:48)
Būtų įdomu sulaukt kritikos  foto. Iš tikrųjų, nebuvo jokios režisūros. Ar žiūrisi tokios nuotraukos?
Aišku, jei jau atsibodau su savo foto bandymais, tai tiesiog praleiskit mano postą. cool.gif

kad labai jau maza ta foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 20 sausio 2011 - 21:55
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 20, 21:50)
kad labai jau maza ta foto  biggrin.gif

Ojėzau
eurikaite, ištrink tą.
Aš čia skaitosi avatarus renku, jeigu ką. Nepagalvokit kažko netokio laugh.gif
Einu pasitaisyt
Papildyta:
Pasitaisiau.
Uf, net karštis išmušė laugh.gif