Zirzilija jau įkėlė nuorodą į dvi foto. Tiesa, džiugu, kad tiko atsiųstos foto. Bijojau, kad bus per sunku.
Aš iš Cheles gavau. Turiu idėją, tik šeštadienio palauksiu su įgyvendinimu. Reik šviesos daugiau
Robobebrai, galbūt aš tuomet ganėtinai pačiuožusi, nes man ta foto nerealiai patiko, nes galima į bet kurią pusę sukti su pratęsimais.
Arba gal mėnulis suveikė
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 18:09)
Sveikučiai,
o bus darančių koliažiuką pagal Yvettes foto , kurios Flickr'e? Kokiai datai orientuotis? Suprantu, kad tada vienu metu keltumėm? Šiam variantui gal ir apsispręsčiau
o bus darančių koliažiuką pagal Yvettes foto , kurios Flickr'e? Kokiai datai orientuotis? Suprantu, kad tada vienu metu keltumėm? Šiam variantui gal ir apsispręsčiau
Yvette, kad foto atsisiųst, Flickr'e paprašyt per "share this"?
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 20:51)
oi, kad aš žinočiau. O neleido niekam šiaip išsisaugoti?
Na jei neišeis, tai rašykit, atsiųsiu el. paštu foto.
QUOTE(mamagute @ 2011 01 20, 20:51)
Eini per Actions, ten randi - view all sizes, tada - download.
Aš abi Yvettės nučiupau ir robobro( tikrai nereali) jau turiu - kaži nepatrūksiu
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 20:44)
sakiau, kad nereali
dar pasikartosiu, kad enslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.
dar pasikartosiu, kad enslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.
Aš nesiunčiau šį kartą bet gal jau gailiuosi- taip gražiai šurmuliuojat
sakiau, kad nereali
dar pasikartosiu, kad neslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.
dar pasikartosiu, kad neslėpkit savo foto, jetau prisiuntėt tikrai nerealių. Nepamenu Brumbrumai ar Paprasta siuntė vieną jb. Nu įsimylėjau. Trūksta čia tokių foto. Tai rodykit.
ee, as siuciau jb tai jei mano giri, tai daba issisiepus busiu
QUOTE(frederica @ 2011 01 20, 21:29)
Eini per Actions, ten randi - view all sizes, tada - download.
ačiūks, jau turiu
sakiau, kad nereali
nu nesazininga.. dbr jau as nemiegosiu nakti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 20:48)
Būtų įdomu sulaukt kritikos foto. Iš tikrųjų, nebuvo jokios režisūros. Ar žiūrisi tokios nuotraukos?
Aišku, jei jau atsibodau su savo foto bandymais, tai tiesiog praleiskit mano postą.
Aišku, jei jau atsibodau su savo foto bandymais, tai tiesiog praleiskit mano postą.
kad labai jau maza ta foto
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 20, 21:50)
kad labai jau maza ta foto
Ojėzau
eurikaite, ištrink tą.
Aš čia skaitosi avatarus renku, jeigu ką. Nepagalvokit kažko netokio
Einu pasitaisyt
Papildyta:
Pasitaisiau.
Uf, net karštis išmušė