Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 16:31)
tikrai, labai liuksiniai ND,  rolleyes.gif
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 20, 16:56)
grazu ziuret 4u.gif saunuole

Ech. wub.gif

Einu dabar su dirbtiniu apšvietimu kariaut laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 15:18)
Padariau 5 ND. WB natūraliam unsure.gif :
Debesėlis, auto ir Custom.

Wowwwwwwww...klasė thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 20 sausio 2011 - 17:54
QUOTE(Alexso @ 2011 01 20, 18:53)
Wowwwwwwww...klasė  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif tokiam ir koliaza galima sukurti

na gavau jau papildomu foto, reiks kibti i darba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 16:15)
eik jau. Žinok kai tavo pamačiau galvoju nieko aš čia nedalinsiu bet iš karto tavąją sau pasičiupsiu  biggrin.gif  Jėgiška foto. Nepamenu kas gavo, tikiuosi susitvarkys su užduotim  smile.gif Tokia crazy. Galvojau dar, kad Frederikai būtų tikus tavo foto. Įdomu kaip sufantazuotų ir į kurią pusę pasisuktų istorija smile.gif

Antajo, nepergyvenk ir dėl savosios. Iš pirmo žvilgsnio sunkoka, bet įveikti tikrai galima.
Tik duokit sau pakankamai laiko pagalvojimui. Neskubėkit. Nereikia juk pačią pirmą dieną atlikti užduoties.

Gal aš kai prie valdžios biškį, tai duotum ir man robobebro foto biggrin.gif , nuotaika tokia dabar pasmane, kad neklauskit. Gal išjudintų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 01 20, 19:46)
Gal aš kai prie valdžios biškį, tai duotum ir man robobebro foto biggrin.gif , nuotaika tokia dabar pasmane, kad neklauskit. Gal išjudintų bigsmile.gif

smile.gif Robobebro leidimo prašyk. Aš tai galiu padalinti
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 20, 08:58)
Idejau i Flickr sian sukurpta koliaziuka blush2.gif kol kas tik toks,gal veliau ka nors geresnio sukursiu tongue.gif laukiu kritikos,skaudziai nemuskit lotuliukas.gif va,kaip tik i taisykliu laikymasi,nukapojau rankas labai doh.gif nu,bet kitaip nemoku,ka ne horizantali foto gautus unsure.gif idomu kieno pirma foto rolleyes.gif

šaunuolė, linksmas koliažiukas gavos thumbup.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 14:18)
Padariau 5 ND. WB natūraliam unsure.gif :

wow wow wow blink.gif nerealūs namų darbai bigsmile.gif

o kad atgiję visi, tik spėk skaityt
Pažiūriu vis į koliažiukus, tai pasigailėjau, kad nedalyvauju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 19:57)
smile.gif  Robobebro leidimo prašyk. Aš tai galiu padalinti

tai man tikrai ner ko priestaraut, gali duot, tik gilios minties ten tikrai nera, siaip smile.gif beje, formatas ten priverstinai pakeistas ir nelabai tinka, horizontalia nufotkyjau uzsimirses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 20 sausio 2011 - 19:10
QUOTE(dosa @ 2011 01 20, 19:59)

o kad atgiję visi, tik spėk skaityt
Pažiūriu vis į koliažiukus, tai pasigailėjau, kad nedalyvauju...  doh.gif

na va, o kodel nenorejai? ar laiko neturejai? ax.gif

Yvete, as jau net minti turiu sukurpusi tavo atsiustoms foto, bet siek tiek uztruks igyvendinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 17:10)
na va, o kodel nenorejai? ar laiko neturejai?  ax.gif 

Yvete, as jau net minti turiu sukurpusi tavo atsiustoms foto, bet siek tiek uztruks igyvendinimas ax.gif

dukriukas serga jau kaip savaitė, ir pagerėjimo nematyt, tai išsiųst būčiau ka išsiuntus, o jau pratęst, tai nei į lauką išeisi, ir namie ne ta nuotaika ax.gif
jūsų koliažai akis man pradžiugina bigsmile.gif

o kažką Yvette šnekėjo, kad jinai įdėjus kažkokias foto, kur galima kas norim pratęst, ar taip supratau? jei taip tai kokios tai nuotraukos, įmeskit linką kas nors ax.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras ND. To dar nebuvo.
Bet užtad padariau išvadą, kad visgi paprastumas nugali. Gi kiek čia stengiausi vaiką aprėdyt nertiniais rūbais, iš kailio visaip kaip nėriausi. O šitam ND mintis atkeliavo staiga, visai neplanuotai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 01 20, 20:14)

o kažką Yvette šnekėjo, kad jinai įdėjus kažkokias foto, kur galima kas norim pratęst, ar taip supratau? jei taip tai kokios tai nuotraukos, įmeskit linką kas nors ax.gif  ačiū  smile.gif

va cia yra dvi foto, nestuke ir mergaite su gaubliu, galima pasirinkti kuriai foto daryti pratesima. Tik nezinau kaip del laiko, lyg ir nesutare tos dienos, kada butu galima sukelti foto.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 17:15)
Ačiū už pagyras ND. To dar nebuvo.
Bet užtad padariau išvadą, kad visgi paprastumas nugali. Gi kiek čia stengiausi vaiką aprėdyt nertiniais rūbais, iš kailio visaip kaip nėriausi. O šitam ND mintis atkeliavo staiga, visai neplanuotai.  smile.gif

čia žinok ir man taip būna: kažą dėlioji, bandai sustyguot gerą kadrą, o kai nervai nelaiko nueini ir nufotkini kažką šiaip sau-žiūrėk dar geresnis reultatas gaunas mirksiukas.gif

dėkui, zirzilija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 20 sausio 2011 - 19:23