Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:19)
smile.gif neatidziai skaitot tema rolleyes.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 19, 11:21)

nera termino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:19)
smile.gif neatidziai skaitot tema rolleyes.gif

Na, ne visada yra laiko viską atidžiai perskaityti. Gal nesunku būtų pakartoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 10:15)
arba praeitos temos neperskaitei iki galo arba noro dalyvauti trūksta  smile.gif

pasikartosiu, kas dar nori dalyvauti dar gali dalyvauti, nes man neliko foto porininko. Todėl įkėliau į flickr ir tą foto, kurią ruošiau žaidimui. Čiupkit ir dalyvaukit. Ir jei man kas nors atsiųstų foto - džiaugčiaus

Yvette ačiū, kad vakar palaukei wub.gif O kodėl tu likai be foto? Ar taip darei kad du žmonės gavo vienas kito foto? Galima buvo tris foto paskirstyt ir tau butu like smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:23)
nera termino rolleyes.gif

Na, tai ar labai sunku buvo parašyti šiuos du žodžius? Ir temoje įrašas "Savaitės tema - Koliažai" - klaidina. Nebūtina taip elgtis, kaip jūs elgiatės. Pati turit mažą vaiką ir turėtumėt suprast, kad ne viską išeina perskaityt. Bet turbūt jeigu būtų paklaususi tokia, kuri labai gerai gaudosi fotografijoje, būtumėt nesimėčius tokiom frazėm.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 11:24)
Yvette ačiū, kad vakar palaukei  wub.gif  O kodėl tu likai be foto? Ar taip darei kad du žmonės gavo vienas kito foto? Galima buvo tris foto paskirstyt ir tau butu like smile.gif  4u.gif

kad nežinojau kaip išdalinti. Susirašiau kas dalyvauja, o paskui šalia vėl surašiau tuos pat vardus maišydama eilės tvarką. Na ir nebeliko. Tikiuosi visas foto išsiunčiau ir neapsižioplinau kur nors. Bet jei netyčia liko, tai šauksit garsiai, kieno foto neparodyta, tada skubėsiu atlikti. Tiesa, dar buvau pamiršusi įtraukti į sarašą vieną dalyvę, tai save išbraukiau ir ją įkėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2011 - 10:29
as irgi gavau foto, aciu Yvette smile.gif

green_tea, grynai techniskai - jei nori skaidraus ledo, pavirk vandeni puode 5-10min, atvesink ir uzsaldyk. Isnyks istirpusios dujos ir gausi +- skaidru leda, aisku jei to sieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 19, 11:23)
Na, ne visada yra laiko viską atidžiai perskaityti. Gal nesunku būtų pakartoti  4u.gif

Ne, nesunku, bet jau praeita tema tris kart tai rasiau klausiancioms rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 01 19, 11:28)
Na, tai ar labai sunku buvo parašyti šiuos du žodžius? Ir temoje įrašas "Savaitės tema - Koliažai" - klaidina. Nebūtina taip elgtis, kaip jūs elgiatės. Pati turit mažą vaiką ir turėtumėt suprast, kad ne viską išeina perskaityt. Bet turbūt jeigu būtų paklaususi tokia, kuri labai gerai gaudosi fotografijoje, būtumėt nesimėčius tokiom frazėm.

nesipiktinkite, jau rasiau, kad praeitoje temoje, netgi vakar rasiau kelis kartus, kad nera termino. aisku, galejau net nebereaguoti i jusu uzklausima, nes manau nelabai kas kitas butu atrases unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 sausio 2011 - 10:37
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 10:28)
kad nežinojau kaip išdalinti. Susirašiau kas dalyvauja, o paskui šalia vėl surašiau tuos pat vardus maišydama eilės tvarką. Na ir nebeliko. Tikiuosi visas foto išsiunčiau  ir neapsižioplinau kur nors. Bet jei netyčia liko, tai šauksit garsiai, kieno foto neparodyta, tada skubėsiu atlikti. Tiesa, dar buvau pamiršusi įtraukti į sarašą vieną dalyvę, tai save išbraukiau ir ją įkėliau.

imk tu mano foto (ta kuria man atsiuntei), o as paimsiu tavo ir visiem uzteks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:36)
nesipiktinkite, jau rasiau, kad praeitoje temoje, netgi vakar rasiau kelis kartus, kad nera termino. aisku, galejau net nebereaguoti i jusu uzklausima, nes manau nelabai kas kitas butu atrases unsure.gif

as irgi i ta klausima laukiau atsakymo nes vakar tiek pripliurpet kad tingejau skaityt viska.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 11:41)
imk tu mano foto (ta kuria man atsiuntei), o as paimsiu tavo ir visiem uzteks smile.gif
nepagalvojau taip doh.gif tau foto jau atsiunčiau tai daryk jai. Tebūnie jau taip kaip yra, nustoju tuomet zyzti. Gal pabandysiu tiesiog savo foto pratęsti, įdomu ar gausis smile.gif
Vakar dar norėjau Cheles paklausti kaip ji maišė, bet matyt reikėjo čia temoje užklausti.

neįsisprauskit su terminais atlikimo. Neskubėkit niekur. Imkit tiek laiko, kiek reikia. Svarbu suruošit jums patinkantį variantą. Bent jau aš taip galvoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 11:43)

as irgi i ta klausima laukiau atsakymo nes vakar tiek pripliurpet kad tingejau skaityt viska.

va jeigu dar kas nors butu paklause, tai butu kas nors kitas tikrai pasakes, nes cia , kaip visi zino, naujokems mazai demesio yra skiriama, kitos nespeja net pakomentuoti nuotrauku,o ka jau kalbeti apie klausimukus. bet manau butent pradedancios turetu idemiau skaityti tema, nes net ir toje lavinoje prirasytu lapu gali buti daug naudingos info wink.gif jeigu jos reikalauja demesio, tegu ir pacios jo siek tiek parodo. Forgete, tau to netaikau jokiu budu, tu ir kitiems galetum padeti patarimais rolleyes.gif

vel uzvedet mane lotuliukas.gif o manau dauguma jau zino, kas buna, kai as uzsivedu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 sausio 2011 - 10:48
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 19, 10:46)
va jeigu dar kas nors butu paklause, tai butu kas nors kitas tikrai pasakes, nes cia , kaip visi zino, naujokems mazai demesio yra skiriama, kitos nespeja net pakomentuoti nuotrauku,o ka jau kalbeti apie klausimukus. bet manau butent pradedancios turetu idemiau skaityti tema, nes net ir toje lavinoje prirasytu lapu gali buti daug naudingos info wink.gif jeigu jos reikalauja demesio, tegu ir pacios jo siek tiek parodo. Forgete, tau to netaikau jokiu budu, tu ir kitiems galetum padeti patarimais rolleyes.gif

vel uzvedet mane lotuliukas.gif o manau dauguma jau zino, kas buna, kai as uzsivedu blush2.gif  lotuliukas.gif

issikrauk ant vyro, mes cia ne prie ko lotuliukas.gif

Kai turiu laiko ir suprantu ka komentuot tai parasau koki zodi, bet siaip tai as gi barbe simtadarbe, kol apsidirbu ateinu , o cia jau viskas sukomentuota, tai su tokiais pasakymais kaip "pritariu" jau nebenoriu tersti eterio.
Atsakyti