Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 16:20)
galeciau dar su kuo nors suzaist biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ai ,eisiu savo foto pratesima galvot rolleyes.gif

Aš šeštadienį galėčiau atsiųsti tau foto, jei nori smile.gif Arba ryt, jei spėsiu padaryti.
Atsakyti
Aš foto ant desktop'o užsidėjau, kad minčių atplauktų kokių nors. biggrin.gif
Ech. smile.gif Bet iš kitos pusės tai man labai patinka. Galvą pasukt biški į naudą.....
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 16:23)
Aš šeštadienį galėčiau atsiųsti tau foto, jei nori  smile.gif Arba ryt, jei spėsiu padaryti.

noriu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 11:25)
Burka, man žiūrint į tavo koliažą tai pavydas ima biggrin.gif Aš irgi tokio pilvuko noriu laugh.gif

Na,aciu uz komplimentus tongue.gif gali biski duot pilvo,jei tik nori lotuliukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 20, 12:21)
Burka po tiek vaiku, tokia figura  thumbup.gif

O šiaip norėtusi tokio riebesnio to pilvo ir kad rankos nebūtu taip nukapotos. Gal net simetrijos  g.gif

Aciu aciu uz pagyras tongue.gif
Su nukapojimu,tai jooo,labai jau ranku man noretus,bet kai pabandziau rankas palikt,tai pilvas visai nesiziurejo,tai likau prie to varianto,kad geriau minti labiau perteikt,paminant tecnine puse blush2.gif O kaip su simetrija,kaip cia daryt reiketu?

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 15:05)
dabar visos galvos apie save biggrin.gif ne ne, sugalvosiu kazka. gi vis tiek ne puoda, o galva nesiojuos biggrin.gif

Ai,man tai kazkaip atrodo,kad kuo sunkesnis variantas,tai tuo superiskesnis bus rezultatas,ypac kai daro ne zaliukes mirksiukas.gif ateis ir pas tave mintys,net neabejoju tuo tongue.gif

QUOTE(airv @ 2011 01 20, 15:08)
bet iššūkis smile.gif Gerai gi. Dažnai kuo sunkesnė nuotrauka, tuo įdomesnis rezultatas smile.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
mano foto nėra sudėtinga ir variantų turiu, tik va, kaip juos įgyvendint, neskubu, dar vis galvoju ax.gif

Burka, tikrai pavydėtina po tiek vaikučių tik tuos savo mm gali skaičiuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 20 sausio 2011 - 15:30
QUOTE(Forgete @ 2011 01 20, 15:06)
kad jau taip pasiskundei biggrin.gif jei gavai robobebro, tai galesiu atkersint uz tave  lotuliukas.gif

neee Robobebro jaučiu gavau aš biggrin.gif ir smegenai visai nedirba dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 20, 15:26)
simetrija,kaip cia daryt reiketu?

ta prasme, kad abejose pusese vienodai simetriskai rankos nukapotos
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 16:25)
noriu  bigsmile.gif  4u.gif

padariau ką tik foto, tai vakare atsiųsiu. Žinok nieko gero nesitikėk smile.gif Net nežinau ar apsidžiaugsi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 16:36)
padariau ką tik foto, tai vakare atsiųsiu. Žinok nieko gero nesitikėk  smile.gif Net nežinau ar apsidžiaugsi.

na, manau vis tiek ka nors išlaušiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 15:15)
Tik duokit sau pakankamai laiko pagalvojimui. Neskubėkit. Nereikia juk pačią pirmą dieną atlikti užduoties.

Kad labai jau nekantru gi tongue.gif net negalvojau,kad tai smagu bus,o dar dvejojau ar dalyvaut doh.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 15:23)
Aš foto ant desktop'o užsidėjau, kad minčių atplauktų kokių nors. biggrin.gif
Ech. smile.gif Bet iš kitos pusės tai man labai patinka. Galvą pasukt biški į naudą.....

Tikrai i nauda,bent jau mano apkerpejusiom smegenelem tongue.gif tik dar gerai butu,kad aplinkiniam i akis nelysciau su savo idejom ir parodymais,nes jau ir taip kreivai ziuri tongue.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 01 20, 15:30)
Burka, tikrai pavydėtina po tiek vaikučių tik tuos savo mm gali skaičiuot rolleyes.gif

Nu,dar pora pagyru ir as kopsiu i Olimpo kalna,busiu,jei ne foto koks nors ten dievas,tai bent fotomodeliufiguros dievas lotuliukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 20, 15:32)
ta prasme, kad abejose pusese vienodai simetriskai rankos nukapotos

A,aisku 4u.gif kad butu ka pafotkint,tai gal dar paeksperimentuociau,ale saves niekaip gerai neistatau i kadra doh.gif
Atsakyti
o die, du puslapiai klausimų smile.gif kieno fotkę brumbrumai gavo

Ko jūs čia parinatės išvis kas kokią fotkę gavo? ateis laikas ir pamatysit. bus laikas, bus ir vaikas, tsknt.

brumbrumai gerai sako, galvą, o ne puodynę ant galvos nešiojas. Ir netikiu, kad fotkė be minties. Nu OK, be minties, impresija, o gal kažkam gražus kadras buvo.
Kur čia parkės, nesuprantu?

Jei mano gavai, tai neatleisiu už tokius žodžius lotuliukas.gif gun_rifle.gif

aš tęsinį bandysiu įgyvendint tik kitą savaitę. nėr laiko šiu metu unsure.gif
P.S. mano gauta fotkė irgi ne saldainiukas galvojimui, bet įdomi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 20 sausio 2011 - 15:54
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 20, 15:51)
o die, du puslapiai klausimų smile.gif kieno fotkę brumbrumai gavo

manau, kad cia lengva forma tie nervinimaisi buvo biggrin.gif
Atsakyti