Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:01)
tai gal mano gavia?  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

man atrodo mano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:01)

tikrai ne biggrin.gif nebent pakeitei stiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 16:01)

nea. kas tavo gavo prisimenu, nes pirmą išsiunčiau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2011 - 15:07
QUOTE(Forgete @ 2011 01 20, 15:02)
man atrodo mano  rolleyes.gif

dabar visos galvos apie save biggrin.gif ne ne, sugalvosiu kazka. gi vis tiek ne puoda, o galva nesiojuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 15:04)
nea. kas tavo gavo prisimenu, nes pirmą išsiunčiau  smile.gif

Forgete ir ne tavo  smile.gif

Mano? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 15:05)
dabar visos galvos apie save biggrin.gif ne ne, sugalvosiu kazka. gi vis tiek ne puoda, o galva nesiojuos biggrin.gif

kad jau taip pasiskundei biggrin.gif jei gavai robobebro, tai galesiu atkersint uz tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 16:04)
nea. kas tavo gavo prisimenu, nes pirmą išsiunčiau  smile.gif

Forgete ir ne tavo  smile.gif

tada mano biggrin.gif, kai ant paskutiniu minuciu tai tokia durnoka ta foto mano gavosi, negalvojant apie pratesima smile.gif
brum, nesiskusk labai, yvette ir taip sunkiai ikalbinejo naujokus iveikti baime ir tiesiog dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:58)
atsiprasau, kad as cia nepatenkinta foto, nu bet rimtai neturiu nei vienos idejos biggrin.gif bet gal ka susapnuosiu...

bet iššūkis smile.gif Gerai gi. Dažnai kuo sunkesnė nuotrauka, tuo įdomesnis rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:35)
as tai nesu tikra, ar sugalvosiu savo nuotraukai tesini.. nu nepykit kieno gavau, bet visai nesuprantu as tos foto minties  ph34r.gif

Mano irgi be minties smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 01 20, 15:07)
tada mano biggrin.gif, kai ant paskutiniu minuciu tai tokia durnoka ta foto mano gavosi, negalvojant apie pratesima smile.gif
brum, nesiskusk labai, yvette ir taip sunkiai ikalbinejo naujokus iveikti baime ir tiesiog dalyvauti smile.gif

zinau, kad reik nesiskust... bet reikia gi ir issikalbeti, anot prichologu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 20 sausio 2011 - 15:12
QUOTE(robobebras @ 2011 01 20, 16:07)

eik jau. Žinok kai tavo pamačiau galvoju nieko aš čia nedalinsiu bet iš karto tavąją sau pasičiupsiu biggrin.gif Jėgiška foto. Nepamenu kas gavo, tikiuosi susitvarkys su užduotim smile.gif Tokia crazy. Galvojau dar, kad Frederikai būtų tikus tavo foto. Įdomu kaip sufantazuotų ir į kurią pusę pasisuktų istorija smile.gif

Antajo, nepergyvenk ir dėl savosios. Iš pirmo žvilgsnio sunkoka, bet įveikti tikrai galima.
Tik duokit sau pakankamai laiko pagalvojimui. Neskubėkit. Nereikia juk pačią pirmą dieną atlikti užduoties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2011 - 15:17
galeciau dar su kuo nors suzaist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ai ,eisiu savo foto pratesima galvot rolleyes.gif
Atsakyti