Burka po tiek vaiku, tokia figura
O šiaip norėtusi tokio riebesnio to pilvo ir kad rankos nebūtu taip nukapotos. Gal net simetrijos
QUOTE(airv @ 2011 01 20, 01:19)
Man šitoje centravimas tinka. Tai tokia pozuota standartinė nuotrauka su šuniu Kadangi jau vistiek pozavo, tai būtų gerai jei vaikiukas smakrą kiek į viršų kilstelėtų, nes akys nelabai gražiai atrodo. ...
airv Gal buvo galima geriau nufotografuoti, bet prieš kelis metus apie kompoziciją net negalvojau. Tai dabar, pasiskaičius forume jūsų pranešimus, bendrą informaciją, joretos vertimus daryčiau kitaip. Todėl neturiu ką jums parodyti, nors vakar visą vakarą verčiau archyvus (nuo 2004 metų) ir visos foto neatlaiko mano kritikos. Visur lenda centravimas, fokusavimas, aplinkos parinkimas. Supratau viena - man dar mokytis mokytis ir dar kartą mokytis. Kaip sakoma: mokytis ir grįžti namo niekada nevėlu...
QUOTE(gotte @ 2011 01 20, 10:53)
... Lora27, sutinku su daugeliu komentarų, nebesikartosiu. Man pačiai tai bene labiausiai užkliuvo vaiko poza, ta smarkiai palenkta galvytė, žvilgsnis..man pačiai primena sexy nuotraukas, kur merginos žvelgia viliojančiai būtent iš tokios pozicijos... ...norisi kažko natūralesnio
gotte Natūralumo čia nebuvo, nes jis čia specialiai maivėsi... Toks jau jis yra...
QUOTE(Akasha @ 2011 01 20, 11:37)
Tarkim istrigo man vaiko portretukas su suniu ir tikrai jau matau ja kadruota vertikaliai, kad matytusi daugiau koju ir siek tiek daugiau erdves virsuje.... na man taip tikrai geriau ziuretusi... grandines nuo supyniu netrukdo, tik labiau isiziurejus trugdo pati supyne kabanti uz nugaros, nes matosi krastas....
Del zvilgsnio tai visiskai nesutinku, kas sake, kad geriauauksciau pakelta galva... Ziurint is tos emocines puses, vaikas lyg nusimaivydamas biski palenke smakra didziuodamasis koki drauga turi ir ziuri kokia bus visu reakcija... Taigi, toks vaiko zvilgsnis labiau prikausto zvilgsni ir suteikia nuotraukai kazkokia nuotaika, nei jis tiesiog paprastai sedetu apsikabines suni ir ziuretu... Na bent jau mano tokia kukli nuomone...
Beje kalbant apie taisykles, tai portretus irgi yra siuloma labiau vertikalius fotografuoti, o kai portretas profiliu, tada jau horizontaliai... Vel gi taisykles ir tikrai ne visada taikomos...
Del zvilgsnio tai visiskai nesutinku, kas sake, kad geriauauksciau pakelta galva... Ziurint is tos emocines puses, vaikas lyg nusimaivydamas biski palenke smakra didziuodamasis koki drauga turi ir ziuri kokia bus visu reakcija... Taigi, toks vaiko zvilgsnis labiau prikausto zvilgsni ir suteikia nuotraukai kazkokia nuotaika, nei jis tiesiog paprastai sedetu apsikabines suni ir ziuretu... Na bent jau mano tokia kukli nuomone...
Beje kalbant apie taisykles, tai portretus irgi yra siuloma labiau vertikalius fotografuoti, o kai portretas profiliu, tada jau horizontaliai... Vel gi taisykles ir tikrai ne visada taikomos...
Akasha - jis tikrai panašiai galvojo. Šuo ne mūsų - atvažiavęs į svečius. Reikėjo pasipuikuoti. Todėl vyrukas vaipėsi ir tikrino mūsų reakciją - barsimės, drausminsim, skatinsim...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 20, 12:04)
Lora27, man tavo drauguziu foto tai labai tinka ir patinka, gal tik tas vinjetavimas per daug aki rezia o ryskusmas nekliuna, ir dar kas patiko, drauguziu zvilgsniai, tokie skvarbus
Zirzilija, man atrodė, kad vinjetavimas išryškina vaiką su šuniu ir sumažina dėmesį į antrą planą Nu prisipažystu - norėjau šiek tiek apgauti žiūrovą. Bet jūsų akys - Akasha net sūpynės kraštą pastebėjo
Papildyta:
Atsiprašau, jei kieno nors posto nepakomentavau - galiu netyčia praleisti Neįsižeiskite
nu jofanaaa tiek fotkinau,tiekfotkinau, o idejus i kompa fotkes supratau kad mano fotkes horizontalios jauciu naudosiuos Loretoido idetu pavyzdziu
ikeliau ir as savo
ikeliau ir as savo
as tai nesu tikra, ar sugalvosiu savo nuotraukai tesini.. nu nepykit kieno gavau, bet visai nesuprantu as tos foto minties
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:35)
as tai nesu tikra, ar sugalvosiu savo nuotraukai tesini.. nu nepykit kieno gavau, bet visai nesuprantu as tos foto minties
Pas mane irgi panašiai. Tik viena idėja ir ta pati nekokia
Tikiuosi ne mano foto gavai. Nugriūčiau.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 15:35)
pasižiūrėsiu kokią foto gavai. jei idėjų kils brūkštelsiu, teliks išpildyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 20, 14:50)
pasižiūrėsiu kokią foto gavai. jei idėjų kils brūkštelsiu, teliks išpildyti
nu bent kažkokios minties norėtųsi.. čia man bausmė už tai, kad pati praitą kartą lievą nusiunčiau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:54)
nu bent kažkokios minties norėtųsi.. čia man bausmė už tai, kad pati praitą kartą lievą nusiunčiau
jau drebu, nes MB klausiau atrinkinėdama, ką mato, tai pasiuntė mane kur toliau...
QUOTE(Refresh @ 2011 01 20, 14:48)
skaitai mano mintis mano 2 idėjoms reikia saaaaaulės o dar vieną rytoj bandysiu, jei pavyks
atsiprasau, kad as cia nepatenkinta foto, nu bet rimtai neturiu nei vienos idejos bet gal ka susapnuosiu...
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:58)
atsiprasau, kad as cia nepatenkinta foto, nu bet rimtai neturiu nei vienos idejos bet gal ka susapnuosiu...
nėr ko atsiprašinėt, jei mano , nes tikrai ne šedevras, o dar mintį kokią gilią knisau, nors galima ir paprastai
aš tai minčių ir vizijų pilna galva, bet, kad nemoku įgyvendint, tai kaip sako: 0 tokia idėja
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 14:35)
tai gal mano gavia?