Yvette, nu nerealiai gražus flikras. Negaliu sustot žiūrėjus. Kaip gerai kad įdėjei Absoliutus mano skonio atitikimas Ir vaikai ir gėlytės, nuostabu.
Važiuosiu ryt gėlių pirkt, fotkinsiu ir aš
QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 22:42)
p.s. žiūrinėjau šiandien flickr ir šypsojausi sau. Viena foto priminė tavo niką. štai
Tos akys
Pati savo merginai dariau fotosesiją kartą
Visas setas ...
Nežinau kas man su tais ūsais ...
Ačiū už komentarą nuotraukai Spontaniškai mergytę pasodinau į kampą ,užmaukšlinau kepurę ir sakiau šypsotis Ji to nedarė... Neatkreipiau dėmesio į kadravimą.et... Ir apšvietimas,apšvietimas....
Labas rytas!
paprastai fotografijos turi pavadinimus žodžiu aš žiūriu foto, paskui skaitau kas parašytas, o jau trečiam etape lyginu savo ir autoriaus pojūčius.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 19, 22:49)
O kas, jei fotografas neturi galimybės atsirasti visame šimtame tūkstančių taškų, kur bus parodyta jo foto (tarkim flikre?), jis juk negalės kiekvienam žiūrinčiam paaiškinti kas buvo turima omenyje fotografuojant..
paprastai fotografijos turi pavadinimus žodžiu aš žiūriu foto, paskui skaitau kas parašytas, o jau trečiam etape lyginu savo ir autoriaus pojūčius.
Dėl minčių, žiūrint į nuotrauką... O aš galvoju, kad kuo daugiau skirtingų minčių kyla žiūrovams, tuo geriau... Kiekvienas perleidžia per savo prizmę... Tiesiog svarbu, kad fotografija kalbėtų, prašytų dar prie jos grįžti, interpretuoti...
o man foto turi but su paslaptim. jei viskas aisku, iskart neidomu. arba tik trumpam idomu.
QUOTE(antajo @ 2011 01 19, 21:58)
beja, kas ten siunten foto su teptuku? na mano porinkikas prasom atsistot
mano foto greita kokia įdomiai sugalvojai tęsinį aš jau rašiau flickre, aiškios vizijos pratęsimui neturėjau, todėl įdomu buvo pamatyti tavąjį kažką lyg rašei, kad bandysi dar vieną variantą? lauksiu, gal ir aš savo padarysiu
QUOTE(Ersė @ 2011 01 19, 22:10)
kad man atrodo jos kazkaip dvi skirtingos buvo, ten kur i lygias dalis dalinas ir kur i nelygias, ir jos vadinas skirtingai Nes lyg viena trecdaliu, o kita auksinio to bla bla. ar jau gal ir man laikas miegot eit
nu visgi as gal nesutiksiu trecdaliu taisykle yra supaprastinta auksinio santykio taisykle. ta sraige duoda fibionacio numeri 1.618.. O tai ir yra mazdaug ta vieta kur susikerta trecdalu linijos. skirtumas tik tas, kad trecdaliu taisyklej tas skaicius yra 1 prie .66667, o auksinio santykio 1 prie .61803. Kitas dalykas yra komponuot vaizda taip suktai, kaip sraige. bet vis tiek tokiu atveju pagrindinis dalykas bus tam auksiniam taske, kuris yra beveik ten kur trecdaliu susikirtimas
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 20, 10:03)
nu visgi as gal nesutiksiu trecdaliu taisykle yra supaprastinta auksinio santykio taisykle. ta sraige duoda fibionacio numeri 1.618.. O tai ir yra mazdaug ta vieta kur susikerta trecdalu linijos. skirtumas tik tas, kad trecdaliu taisyklej tas skaicius yra 1 prie .66667, o auksinio santykio 1 prie .61803. Kitas dalykas yra komponuot vaizda taip suktai, kaip sraige. bet vis tiek tokiu atveju pagrindinis dalykas bus tam auksiniam taske, kuris yra beveik ten kur trecdaliu susikirtimas
beveik tai beveik, bet taisykles tai skirtingos ir atskirai aprasytos
QUOTE(robobebras @ 2011 01 20, 09:11)
beveik tai beveik, bet taisykles tai skirtingos ir atskirai aprasytos
as tai vis tiek nesutiksiu, bet jau patylesiu
įmetu dar kartą vertimo nuorodą, jei kas dar norit pastudijuot taisykles
čia dar yra (jei neskaitėt) apie aukso pjūvį su paveiksliukais
čia dar yra (jei neskaitėt) apie aukso pjūvį su paveiksliukais
Kas liečia taisykles, nukapotas galūnes, centravimus ir visa kita...nereikia niekur perspausti. Va kaip ersė sako - ištryniau krūvas gerų kadrų dėl nukapoto pirštuko...ar įsivariau kompleksų...Nereikia sakyt - nafik tas taisykles, aš darau, kas man gražu ir psio. Nereikia viso gyvenimo sukišti į taisykles. Juk kartais žiūrim į kadrą ir atvimpa žandikaulis...tokiame kadre manau retas kuris pastebės nukirtą pirštuką, nes visa kitą jį su kaupu atperka.
Kam tie kraštutinumai
Be to visi žmonės skirtingi. Kas vienam perskaičius taisykles ir jas bandant pritaikyti atvers platesnius kelius...na žmogus gal susivoks, kaip galima daryt geriau...ne tik nuolat centruojant pvz. Kitas turi didesnį vidinį pajautimą, kaip nufotografuoti...tokiais žmonėmis aš pati ypač žaviuosi
Dėkui už komentarą, už pagyras ir kritiką
Modelį galiu paskolinti
Šiaip tikrai sutinku su daugeliu komentarų dėl mano foto ir gintis nematau čia ko ir noro tam nelabai turiu. Tą daryčiau jeigu būtų nuotraukos super mano pačios išjaustos, išgyventos, kurtos, daug ko į jas sudėta ir būčiau likusi nesuprasta...manau būtų skaudu ir tada ginčiausi...dabar tai buvo tiesiog pasižaidimas...kažkas gal pavyko, kažkas nepavyko...nu ir tiek žinių Manau, kad būtų buvę super, jei būčiau sugebėjus užfiksuoti vaiko ir katės žaidimą. Dukrytė taip ją niurkė fainiai ir būtų buvę tokių natūralių foto...bet tai fokusas pabėgo (daugumoje nuotraukų), tai poza ne kokia gavosi...kažkaip nesugaudžiau...linkusi kaltinti ir save, ir lėtą kitinuką... kažkaip ten kur didesnis veiksmas, jau psio..šudskis gaunasi
Lora27, sutinku su daugeliu komentarų, nebesikartosiu. Man pačiai tai bene labiausiai užkliuvo vaiko poza, ta smarkiai palenkta galvytė, žvilgsnis..man pačiai primena sexy nuotraukas, kur merginos žvelgia viliojančiai būtent iš tokios pozicijos... ...norisi kažko natūralesnio
Kam tie kraštutinumai
Be to visi žmonės skirtingi. Kas vienam perskaičius taisykles ir jas bandant pritaikyti atvers platesnius kelius...na žmogus gal susivoks, kaip galima daryt geriau...ne tik nuolat centruojant pvz. Kitas turi didesnį vidinį pajautimą, kaip nufotografuoti...tokiais žmonėmis aš pati ypač žaviuosi
QUOTE(Maggie @ 2011 01 19, 22:51)
merginos ishsake daug visko, tai sutikciau. bet man ziauuuuriai patinka tavo modelis, labai geras pozuotojas, pagirsiu - nuostabus ryshkumas. suprantu nora spalvu, bet gal reikejo apsiriboti shvelnia salotine su late spalvos rankshluosciais (max 2 spalvos) ir ne toki formata, nes man truksta erdves, tiek kaires, tiek desines. jei foto horizontali ir desine uzimtu ranksluosciai, o katino akyte butu trecdaliu taisykleje, butu turbut ok. bet man patinka ziuret katino fotkes. p.s. koliazhai man nea..
del vaikucio - i seimos albuma, bet raukshlele kliuna, grudas, bluras. emocija patiko, zvilgsnis. gerai.
del vaikucio - i seimos albuma, bet raukshlele kliuna, grudas, bluras. emocija patiko, zvilgsnis. gerai.
Dėkui už komentarą, už pagyras ir kritiką
Modelį galiu paskolinti
Šiaip tikrai sutinku su daugeliu komentarų dėl mano foto ir gintis nematau čia ko ir noro tam nelabai turiu. Tą daryčiau jeigu būtų nuotraukos super mano pačios išjaustos, išgyventos, kurtos, daug ko į jas sudėta ir būčiau likusi nesuprasta...manau būtų skaudu ir tada ginčiausi...dabar tai buvo tiesiog pasižaidimas...kažkas gal pavyko, kažkas nepavyko...nu ir tiek žinių Manau, kad būtų buvę super, jei būčiau sugebėjus užfiksuoti vaiko ir katės žaidimą. Dukrytė taip ją niurkė fainiai ir būtų buvę tokių natūralių foto...bet tai fokusas pabėgo (daugumoje nuotraukų), tai poza ne kokia gavosi...kažkaip nesugaudžiau...linkusi kaltinti ir save, ir lėtą kitinuką... kažkaip ten kur didesnis veiksmas, jau psio..šudskis gaunasi
Lora27, sutinku su daugeliu komentarų, nebesikartosiu. Man pačiai tai bene labiausiai užkliuvo vaiko poza, ta smarkiai palenkta galvytė, žvilgsnis..man pačiai primena sexy nuotraukas, kur merginos žvelgia viliojančiai būtent iš tokios pozicijos... ...norisi kažko natūralesnio