QUOTE(gotte @ 2011 01 19, 18:42)
Niu va įmetu kelias foto, lauksiu komentarų... pasiilgau ryškalų, spalvų, kad rėžtų akin
flickr dar su vaiku įdėjau foto, lauksiu komentarų...kas netyngit...plyzzzz
merginos ishsake daug visko, tai sutikciau. bet man ziauuuuriai patinka tavo modelis, labai geras pozuotojas, pagirsiu - nuostabus ryshkumas. suprantu nora spalvu, bet gal reikejo apsiriboti shvelnia salotine su late spalvos rankshluosciais (max 2 spalvos) ir ne toki formata, nes man truksta erdves, tiek kaires, tiek desines. jei foto horizontali ir desine uzimtu ranksluosciai, o katino akyte butu trecdaliu taisykleje, butu turbut ok. bet man patinka ziuret katino fotkes. p.s. koliazhai man nea..
del vaikucio - i seimos albuma, bet raukshlele kliuna, grudas, bluras. emocija patiko, zvilgsnis. gerai.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 19, 20:47)
O kur tavo foto?
aj pasiskusiu - darzhelis, darbas, darzhelis, namai. ir taip non stop. miegot noriu pastoviai. nuotaikos nera - pastoviai. nebeturiu laiko ne tik vaikui, sau ir elementariai buitekishkai veiklai - tai jau nekalbu apie hobi. be to laukiu kritikos, patarimu, pastabu. jos nesulaukus - ...
manau cia gal saules trukumas. o gal demesio. hehehe. nzn. zodz.
QUOTE(Ersė @ 2011 01 19, 22:00)
tai vat, kad tam pradedanciajam gali but ivaroma fobija centruotu kompozociju, kaip ir su tais kazkokias "karstai taskais" Jei jau sucentruota tai tikriausiai 90 proc bus kritikoj kad centruota! ir neduok dieve bus nucropinta kokia ranka, koja ar pirsto galas, kuris budamas nenukirptas jokio grozio neprides. Kartais jas tenka paaukot kad zvilgsnis ties akim ar kokiu kitu akcentu sustotu, o ne mirtinai stengtis palikt kokia galune nes neduok dieve nukaposi rankas
Bet bet bet, tai tikrai nevisada yra, kartais tikrai reikia kokios paliktos galunes, bet tik cia tokia tendencija pastebiu daznai kad jei jau nukapota tai blogai
heh. man taip buvo. centravimo fobija. 3 riebiausi blogi dalykai (mano kuklia nuomone) - centravimas, galuniu kapojimas, "ciuozimas" ir blykste. sutinku, kad lauzhyt taisykles, is pradziu jas reikia ishmanyt ir moket. va jau matau, kai laukine tik perskaitys taisykleles pirmam psl, foto pageres perpus ir bus zyyymiai aishkesne kompozicija. bet sutinku su tavim, kad kartais tas taisykliu laikymasis - tiek daug kadru sugadina, nuotaikos taipogi he he. nes nu bliamba, nukapotas mazasis kojos pirshtukas, tai tikrai ne tragedija. be to profai, dazhnai megsta kapoti arba siaip netradicinius formatus, komponavimus, tad po bishki po bishki