QUOTE(Yvette @ 2011 01 19, 21:20)
man fainiausia tokias diskusijas skaityti. Na niekas nenori būti įspraustas į kažkokių taisyklių rėmus. Bet. Viskam savas laikas, na neskubėkit jūs. Niekas nesako, kad visiškai visos foto su nukapotom galūnėm yra blogai. Bet, kol nepradėsit jausti, kada tai nėra blogai, tol nekapokit.
pries gal pusantru metu buvau cia prisijungus, tai gi nesvarbu kad dauguma buvo kiti, bet vistiek kritika buvo dazniausiai ta pati, tai per daug centruota, tai ne karstuose kazkokiuose taskuose, tai tos galunes nukapotos. Tos taisykles taip smarkiai buvo i smegenine isikalusios, baisu pagalvot kiek mielu sau nuotrauku istryniau, nes o dieve gi ten pirstas nukapotas!
Ir kai pagaliau isgirdau kazkokia kitokia nuomone, kad tie kazkokie taskai ne viskas, kad tas galunes kapokit drasiai jei taip isryskini ka tau reikia ir pan. tada pasidaro gaila tu kurie pradeda mokintis ir i galva yra kalamos tos kelios taisykles
Mano cia tiklas nebuvo, kad ai visi nesilaikykit taisykliu, kam jos reikalingos. Norejau pasakyt kad ne visada ju reik laikytis. Ir jei jau kas pasako blogai nukapotos galunes, centruota, at zvilgsniui palikta per mazai vietos, ar dar bala zino kas, na nevisada jie tiesus, gal taip specialiai daryta buvo, apsiginkit, argumentuokit
Papildyta:
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 19, 21:44)
Matau, kad visos dedat portretines. Todėl įmesiu vieną. Daugiau gal ir neturiu...
Dabar jau pati matau, kad viskas centruota. Ir galūnės nukapotos. Ir pavadėlio kraštas matosi. Gal per daug prišarpinau? O kas dar blogai? Sūpuoklių grandinės? Fonas?
Šitoj nuotraukoj norėjau parodyti du draugus.
Sharpo per daug, vinjetavimo nezinau ar reikia, dar pasviesinciau, ir kirpciau ta sona kur yra berniukas (kad nebutu centravimas
), o prie suns palikciau erdves, kad atsvertu didesnyji